Ma Lukács napja van. Holnap Nándor napja lesz.
A+ A A-

Voll-féle állapotfelmérés

Voll electro-acupuncture diagnosticsA megelőzés életbevágó: utólag könnyű okosnak lenni... előzőleg viszont kevesebb pénzbe kerül, mert százszor olcsóbb megelőzni, mint gyógyítani a betegséget. Egy izgalmas, ugyanakkor közel 5000 éves keleti gyógyászati módszerrel ismerkedünk meg, melyet Dr. Voll neve fémjelez, aki megfigyelte, hogy szerveink diagnosztizálásához, illetve serkentéséhez elegendő a test valamely akupunktúrás pontjait mérni, illetve ingerelni. Ezek a pontok kapcsolatban vannak szerveinkkel.

Az első lépés a megelőzés felé az egészségi állapotunk feltérképezése, melyet az akupunktúrás pontokon végzünk, Dr. Voll féle módszer alapján. A biorezonanciás értékek megmutatják, hogy hol van a szervezetünkben zavaró tényező. Ezen zavaró tényezők gátolják a szervezet egészséges működését. Az állapotfelmérés során minden esetben ellenőrizzük legnagyobb szervünknek, az érrendszerünknek az állapotát. Érrendszeri zavarok esetén személyre szólóan tudunk javasolni érfaltisztítót (Kvargezit – Venozit – Omega 3 – Revidol – Cardiovin) görcsös összehúzódás esetén pedig a Life Harmony-t vagy Circo Balance-ot. Fontos az érrendszerünk tisztítása, karbantartása, hiszen szerveztünk minden területére, A-tól Z-ig az érhálózaton keresztül jut el az oxigén, tápanyag, vitamin és a gyógyszer.

A cikk a reklám után folytatódik

DiabFórum magazin

Vegetatív idegrendszerünk irányítja szervezetünk működését is

Az állapotfelmérés során ellenőrizzük ezen irányítórendszer állapotát. Zavar esetén javasolni tudunk – állapottól függően – Life Harmony-t, Circo Balance-ot és Vita-B komplex terméket. Az állapotfelmérés során ellenőrizzük szervezetünk energia ellátását is. Ahogy az életben bárhol, úgy a szervezetünknek is szüksége van belső energiára, mely a szervek, szervrendszerek működéséhez szükséges. Energia hiány esetén javasoljuk a Koenzim Q10 fogyasztását, valamint komplex ásványi anyagok bevitelét (Atlantisz-A) szervezetünk energia termelésének fokozására. Az állapotfelmérés kiterjed a belső elválasztású mirigyek, gerinc és ízület, szív és tüdő, vékony és vastagbél, máj, lép, vese, bőr és hólyag, valamint az immunrendszerünk működésére is. A felsorolt szervek, szervrendszerek rendellenes működése esetén is tudunk javasolni kizárólag természetes anyagokból, Magyarországon fejlesztett és gyártott termékeket.

A műszer egy diagnosztikai-terápiás készülék, mellyel az orvosok a betegről egy objektív diagnosztikát tudnak felállítani, a természetgyógyász az egészségi állapotot méri fel, illetve teszteli. A VOLL-módszer dr. Reinhold Voll nevéhez fűződik, aki kifejlesztette az elektro-akupunktúrás mérést és kezelést. Dr. Voll a közel 5000 éves keleti gyógyászatot figyelte meg, miszerint a szervek¬-szervrendszerek diagnosztizálásához, illetve serkentéséhez elegendő a test valamely akupunktúrás pontjait mérni, illetve ingerelni. Dr. Voll az akupunktúrás pontokon – melyek lehetnek vég, illetve mérőpontok, amik a kéz- és a lábujjakon helyezkednek el és kapcsolatban vannak a szervekkel, szervrendszerekkel fizikális mérést végzett. A mért eredmény nem valamely betegségre utal, hanem az adott szerv, illetve szervrendszernél zavaró tényező jelenlétét mutatja. Zavaró tényező lehet elhalt fog, műtéti heg, beépített protézis, kóros bélflóra és rendellenesen működő sejtek halmaza. A zavaró tényezők gátolják a szervezet öngyógyító mechanizmusát. Az egészségi állapot-felmérés első fele, hogy a Voll-módszerrel a szervezetben keresünk zavaró tényezőket, zavaró mezőket. Amennyiben ilyeneket találtunk, akkor a mérés második felében arra igyekszünk választ találni, hogy ezeket a zavaró tényezőket-mezőket, gócokat milyen természetgyógyászati eszközökkel, segédletekkel tudjuk közömbösíteni. Ezzel kísérletet teszünk a szervezet öngyógyító mechanizmusának visszaállítására. A mérés eredményétől függően személyre szabottan tudjuk a termékek használatát javasolni.

Várjuk mindazok jelentkezését, akik úgy érzik, hogy fontos számukra az egészségi állapotuk ismerete, zavartalan működésének biztosítása.

BIOREZONANCIÁLIS ÁLLAPOTFELMÉRÉS DR. VOLL MÓDSZERÉVEL
Helyszín: BioGroup Központ 1141-Budapest, Szugló u. 83.

Kapcsolódó kifejezések: Voll-féle állapotfelmérés  Voll-módszer 
© Copyright 1993-2020 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!