Dr.Info - Egészség és Életmódmagazin

Cikkek
Betegségek
Receptek
Intézmények
Közösség
Ma Sára és Márió napja van. Holnap Fábián és Sebestyén napja lesz.
A+ A A-

Meteorológiai szolgálat: újabb rendkívül hideg éjszaka jön

Bővebben...Újabb rendkívül hideg éjszaka következik - hívta fel a figyelmet az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfő este Facebook-oldalán. Öt nyugati megye kivételével keddre az egész országra első- és másodfokú figyelmeztetést adtak ki.

Utolsó frissítés: 2017. január 10. kedd, 03:28

Találatok: 93

Több településen elrendelték a szmogriadó tájékoztatási fokozatát

Bővebben...Budapesten, Miskolcon, Sajószentpéteren és Nyíregyházán elrendelték hétfőn a szmogriadó tájékoztatási fokozatát a levegő romló minősége miatt.

Utolsó frissítés: 2017. január 05. csütörtök, 18:25

Találatok: 84

A lakossági fűtés szennyezi a legjobban a levegőt

Bővebben...Magyarország legsúlyosabb környezet-egészségügyi problémája a lakossági fűtés levegőszennyezése, miközben a lakossági tüzelőberendezések kibocsátása Magyarországon még nem szabályozott - hangzott el a Tiszta fűtés című nemzetközi konferencián kedden Budapesten, az eseményt az Alapvető Jogok Biztosának Hivatala és a Levegő Munkacsoport rendezte a német Deutsche Umwelthilfe és a Dán Ökológia Tanács közreműködésével.

Utolsó frissítés: 2017. január 05. csütörtök, 19:08

Találatok: 129

Évszázados szeptemberi hőségrekord dőlt meg Angliában

Bővebben...Évszázados szeptemberi hőségrekord dőlt meg kedden Angliában. A brit meteorológiai szolgálat előzetes adatai szerint a délkelet-angliai Kent megye Gravesend városában kedd délután 34,4 fokot mértek. Ilyen magas szeptemberi maximumhőmérsékletre 1911 óta nem volt példa Angliában.

Utolsó frissítés: 2016. szeptember 14. szerda, 06:42

Találatok: 147

Háziorvos: megterheli a krónikus betegeket a hirtelen felmelegedés

Bővebben...Szeles Géza háziorvos szerint a hirtelen jött meleg a krónikus és keringési betegségben szenvedők szervezetét jelentősen megterheli, és felhívta a figyelmet a hőguta és a napszúrás megelőzésének fontosságára.

Utolsó frissítés: 2016. június 19. vasárnap, 13:52

Találatok: 189

A mogyoró már tüneteket okozhat az allergiásoknak

Bővebben...Elérheti a tüneteket okozó szintet a levegőben a mogyoró pollenjének koncentrációja - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) szombaton az MTI-vel.

Utolsó frissítés: 2016. április 01. péntek, 04:37

Találatok: 342

Tízféle allergén növény pollenje van már a levegőben!

Bővebben...Mintegy tízféle allergén növény pollenje fordul elő egyszerre a levegőben, az arra érzékenyek esetében az allergiás tünetek felerősödhetnek, ezért érdemes megkezdeni a megelőző terápiát - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) csütörtökön az MTI-vel.

Utolsó frissítés: 2016. április 01. péntek, 04:36

Találatok: 206

© Copyright 1993-2014 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!