Dr.Info - Egészség és Életmódmagazin

Cikkek
Betegségek
Receptek
Intézmények
Közösség
Ma Aladár és Álmos napja van. Holnap Eleonóra és Zelmira napja lesz.
A+ A A-

Szálló por - elsősorban az egészségesek hordjanak maszkot!

Bővebben...Az Országos Közegészségügyi Központ szaktanácsadója szerint elsősorban azoknak javasolt a védőmaszk hordása a szmogban, akik egészségesek.

Utolsó frissítés: 2017. január 25. szerda, 17:04

Találatok: 171

Az ország nagy részén veszélyes a levegő

Bővebben...Az Országos Közegészségügyi Központ (OKK) legfrissebb mérési eredményei alapján hétfőn tovább romlott a légszennyezettségi helyzet. A levegő magas szálló por (PM10) tartalma miatt az ország nagy részén veszélyes a levegő minősége.

Utolsó frissítés: 2017. január 23. hétfő, 12:34

Találatok: 112

Meteorológiai szolgálat: újabb rendkívül hideg éjszaka jön

Bővebben...Újabb rendkívül hideg éjszaka következik - hívta fel a figyelmet az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfő este Facebook-oldalán. Öt nyugati megye kivételével keddre az egész országra első- és másodfokú figyelmeztetést adtak ki.

Utolsó frissítés: 2017. január 10. kedd, 03:28

Találatok: 112

Több településen elrendelték a szmogriadó tájékoztatási fokozatát

Bővebben...Budapesten, Miskolcon, Sajószentpéteren és Nyíregyházán elrendelték hétfőn a szmogriadó tájékoztatási fokozatát a levegő romló minősége miatt.

Utolsó frissítés: 2017. január 05. csütörtök, 18:25

Találatok: 106

A lakossági fűtés szennyezi a legjobban a levegőt

Bővebben...Magyarország legsúlyosabb környezet-egészségügyi problémája a lakossági fűtés levegőszennyezése, miközben a lakossági tüzelőberendezések kibocsátása Magyarországon még nem szabályozott - hangzott el a Tiszta fűtés című nemzetközi konferencián kedden Budapesten, az eseményt az Alapvető Jogok Biztosának Hivatala és a Levegő Munkacsoport rendezte a német Deutsche Umwelthilfe és a Dán Ökológia Tanács közreműködésével.

Utolsó frissítés: 2017. január 05. csütörtök, 19:08

Találatok: 163

Évszázados szeptemberi hőségrekord dőlt meg Angliában

Bővebben...Évszázados szeptemberi hőségrekord dőlt meg kedden Angliában. A brit meteorológiai szolgálat előzetes adatai szerint a délkelet-angliai Kent megye Gravesend városában kedd délután 34,4 fokot mértek. Ilyen magas szeptemberi maximumhőmérsékletre 1911 óta nem volt példa Angliában.

Utolsó frissítés: 2016. szeptember 14. szerda, 06:42

Találatok: 169

Háziorvos: megterheli a krónikus betegeket a hirtelen felmelegedés

Bővebben...Szeles Géza háziorvos szerint a hirtelen jött meleg a krónikus és keringési betegségben szenvedők szervezetét jelentősen megterheli, és felhívta a figyelmet a hőguta és a napszúrás megelőzésének fontosságára.

Utolsó frissítés: 2016. június 19. vasárnap, 13:52

Találatok: 207

© Copyright 1993-2014 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!