Dr.Info - Egészség és Életmódmagazin

Cikkek
Betegségek
Receptek
Intézmények
Közösség
Ma Emánuel napja van. Holnap Hajnalka napja lesz.
A+ A A-

Veronai buszbaleset - meghalt a legsúlyosabb égési sérült

Bővebben...Meghalt a veronai buszbaleset legsúlyosabb égési sérültje szerda délben - közölte a budapesti Honvédkórház orvosigazgatója az intézményben tartott sajtótájékoztatón.

Utolsó frissítés: 2017. március 26. vasárnap, 06:26

Találatok: 12

Feloldották a makói kórház kanyaró járványügyi zárlatát

Bővebben...Szerda reggel nyolc órakor feloldották a makói kórház járványügyi zárlatát - jelentette be a helyettes országos tisztifőorvos szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

Címkék:

Utolsó frissítés: 2017. március 26. vasárnap, 06:00

Találatok: 9

Még közel két hónapig ajánlhatja háziorvosát!

Bővebben...Eddig több mint félszáz jelölés érkezett - Szolnokról, Kétegyházáról, Mátraderecskéről, Kecskemétről, Pusztaföldvárról, Makóról, Gyuláról, Tatáról, Budapestről, Balatonszabadiból, Körösladányból, Diósjenőről, Gyöngyösről, Nádudvarról, Keszthelyről, Székelyudvarhelyről, Mádéfalváról, valamint Csíkszeredáról és Kárpátaljáról - az „Az év praxisa a Kárpát-medencében” pályázat ajánló oldalára.

Utolsó frissítés: 2017. március 20. hétfő, 04:15

Találatok: 66

52-re emelkedett a kanyarógyanús esetek száma

Bővebben...Ötvenkettőre emelkedett a kanyarógyanús esetek száma az országban, és közülük 15 esetben igazolták is a betegséget - számolt be az Országos Epidemiológiai Központ (OEK) főigazgató-főorvosa pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.

Címkék:

Utolsó frissítés: 2017. március 18. szombat, 03:42

Találatok: 73

Megérkezett Kárpátaljára a kanyaró elleni oltóanyag első szállítmánya

Bővebben...Megérkezett Kárpátaljára csütörtökön annak a 20 ezer adag kanyaró elleni oltóanyagnak az 5 ezer dózis vakcinát tartalmazó első szállítmánya, amelyet a magyar kormány ajánlott fel humanitárius segélyként egy hónapja az ukrajnai megyének, hogy megakadályozható legyen a fertőző kór átterjedése a területére a szomszédos Romániából.

Utolsó frissítés: 2017. március 17. péntek, 03:44

Találatok: 41

OEK: tíz új kanyarógyanús esetet jelentettek

Bővebben...Tíz új kanyarógyanús esetet jelentettek az Országos Epidemiológiai Központnak (OEK) hétfőig, így február vége óta az országban 41 embernél jelentkeztek kanyaróra utaló tünetek - mondta a központ főigazgató-főorvosa budapesti sajtótájékoztatóján.

Címkék:

Utolsó frissítés: 2017. március 18. szombat, 03:42

Találatok: 46

A miniszterelnökhöz fordult a Magyar Orvosi Kamara elnöke

Bővebben...A Magyar Orvosi Kamara (MOK) elnöke levélben fordult a miniszterelnökhöz, segítségét kérve az orvosok béremelésével és a garantált bérminimummal összefüggésben, valamint az alapellátó orvosok jövedelemhelyzetével kapcsolatban.

Utolsó frissítés: 2017. március 17. péntek, 02:41

Találatok: 41

© Copyright 1993-2014 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!