Dr.Info - Egészség és Életmódmagazin

Cikkek
Betegségek
Receptek
Intézmények
Közösség
Ma Aladár és Álmos napja van. Holnap Eleonóra és Zelmira napja lesz.
A+ A A-

Kórházigazgató: minden beteg gyereket ellátnak

Bővebben...Nem kell félni attól, hogy nem látják el a beteg gyerekeket amiatt, hogy csaknem telt ház van a budapesti gyermekintenzív osztályokon - nyilatkozta az M1 aktuális csatornának a Bethesda Gyermekkórház főigazgatója.

Utolsó frissítés: 2017. február 20. hétfő, 14:31

Találatok: 67

Magyar ápolók napja - egyetemi képzés és ösztöndíjrendszer indul a szakdolgozóknak

Bővebben...Az idei évtől egyetemi képzésben (MSC) részesülhetnek a diplomás egészségügyi szakdolgozók, valamint háromezer ápolónak tanuló kap ösztöndíjat - mondta az egészségügyért felelős államtitkár a magyar ápolók napja alkalmából tartott ünnepségen pénteken Budapesten.

Utolsó frissítés: 2017. február 18. szombat, 16:32

Találatok: 101

Veronai baleset - hazahozták a súlyos égési sérülésekkel kezelt beteget

Bővebben...Hazahozták Veronából és a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ - Honvédkórházban kezelik tovább a veronai buszbaleset egyik, súlyos égési sérüléseket szenvedett sérültjét - közölte Tamás Róbert, az intézmény orvosigazgatója szerdán sajtótájékoztatón.

Utolsó frissítés: 2017. február 16. csütörtök, 17:43

Találatok: 51

Veronai buszbaleset - pénteken egyeztetnek az egyik sérült hazaszállításáról

Bővebben...Pénteken egyeztetnek az olaszországi buszbaleset egyik Veronában ápolt sérültjének hazaszállításáról; ő az a 30 év körüli férfi, akit kedden felébresztettek a kómából - közölte Tamás Róbert, az MH Egészségügyi Központ-Honvédkórház orvosigazgatója szerdán újságírókkal Budapesten.

Utolsó frissítés: 2017. február 10. péntek, 13:57

Találatok: 235

Sokkal több beteg kaphat új szervet az Eurotransplant révén

Bővebben...Jóval szervezettebbé, összehangoltabbá vált a szervátültetés folyamata és sokkal több beteg kaphat új szervet Magyarországon az Eurotransplant-tagságunk révén - mondta Máthé Zoltán, a Semmelweis Egyetem klinikaigazgatója az M1 aktuális csatorna kedd reggeli műsorában.

Utolsó frissítés: 2017. február 07. kedd, 16:10

Találatok: 104

Veronai baleset - két sérült már délután hazamehet a Honvédkórházból

Bővebben...A veronai buszbaleset Honvédkórházban kezelt négy sérültje közül ketten valószínűleg már hétfő délután elhagyhatják az intézményt - mondta a MH Egészségügyi Központ - Honvédkórház orvosigazgatója az MTI érdeklődésére.

Utolsó frissítés: 2017. január 30. hétfő, 14:04

Találatok: 189

Hétfőn hazaszállítják az egyik válságos állapotú veronai sérültet

Bővebben...A veronai buszbaleset három válságos sérültje tartózkodik még Olaszországban, egyiküket hétfőn Magyarországra szállítják, a repülőgép délelőtt indult Ferihegyre - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Moszkvában, a Szergej Lavrov orosz külügyminiszterrel közösen tartott sajtóértekezletén.

Utolsó frissítés: 2017. január 23. hétfő, 12:52

Találatok: 240

© Copyright 1993-2014 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!