Dr.Info - Egészség és Életmódmagazin

Cikkek
Betegségek
Receptek
Intézmények
Közösség
Ma Sára és Márió napja van. Holnap Fábián és Sebestyén napja lesz.
A+ A A-

Ónodi-Szűcs Zoltán: tovább csökkennek a várólisták

Bővebben...Tovább csökkennek a kórházi várólisták, a kormányzat idén is 5 milliárd pluszforrást fordít erre a célra - mondta az egészségügyért felelős államtitkár csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Utolsó frissítés: 2017. január 19. csütörtök, 12:09

Találatok: 24

Ónodi-Szűcs: ellátásszervezés nélkül nem lehet megoldani a problémákat

Bővebben...Hiába tesznek óriási pénzeket az egészségügybe, ellátásszervezés nélkül nem lehet megoldani a problémákat - jelentette ki az egészségügyért felelős államtitkár kedden Budapesten, az önkormányzati egészségügyi napok szimpóziumán.

Utolsó frissítés: 2017. január 18. szerda, 06:30

Találatok: 64

Tavaly 96 háziorvosi praxist töltöttek be az Emmi pályázatán keresztül

Bővebben...Tavaly 96 háziorvosi praxist töltöttek be az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) egészségügyért felelős államtitkárságának pályázatán keresztül országszerte, a nyertes pályázók legalább négyéves szolgálati időt vállaltak.

Utolsó frissítés: 2017. január 17. kedd, 10:47

Találatok: 36

Ismét tárgylóasztalnál az érdekvédők és az államtitkárság

Bővebben...Szerdán ismét tárgyalóasztalhoz ült az Emberi Erőforrások Minisztériuma egészségügyért felelős államtitkára a Magyarországi Munkavállalók Szociális és Egészségügyi Ágazatban Dolgozók Demokratikus Szakszervezete (MSZ EDDSZ) és a velük stratégiai partnerségben lévő szervezetek képviselőivel.

Utolsó frissítés: 2017. január 12. csütörtök, 13:27

Találatok: 91

A fővárosi egészségügyi rendszer átalakításával világossá teszik a betegutakat

Bővebben...A fővárosi egészségügyi rendszer átalakításának célja, hogy világosak legyenek a betegutak, hogy a lakosság, a háziorvosok és a mentők pontosan tudják, mikor melyik kórházba kell menniük - mondta Cserháti Péter Egészséges Budapestért felelős miniszteri biztos az M1 aktuális csatorna csütörtök reggeli műsorában.

Utolsó frissítés: 2017. január 12. csütörtök, 13:10

Találatok: 93

ÁEEK: adatgyűjtés kezdődik a kórházak pénzügyi-számviteli dolgozóiról

Bővebben...A következő hetekben kezdődnek azok az adatgyűjtések és egyeztetési folyamatok, amelyek során az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK) felméri, hogy hány ember dolgozik az ÁEEK-fenntartású kórházakban pénzügyi-számviteli területen.

Utolsó frissítés: 2017. január 10. kedd, 03:15

Találatok: 73

Ónodi-Szűcs: a kórházak működtetése lesz olcsóbb

Bővebben...A kórházak pénzügyi-számviteli egységesítése egy korábbi folyamat folytatása, amellyel az intézmények működtetése lesz olcsóbb - mondta az egészségügyért felelős államtitkár csütörtökön újságíróknak egy más témában tartott sajtótájékoztató után.

Utolsó frissítés: 2017. január 07. szombat, 14:56

Találatok: 52

A kormány és a gyógyszerészi kamara folytatja szakmai együttműködést

Bővebben...A kormányzat és a Magyar Gyógyszerészi Kamara (MGYK) a jövőben is folytatni kívánja a 2010-ben megkezdett párbeszédet és együttműködést, ezért az idén megújítják a korábban kötött stratégiai partnerségi megállapodást - közölte Nyitrai Zsolt stratégiai társadalmi kapcsolatokért felelős miniszterelnöki megbízott csütörtökön sajtótájékoztatón, Budapesten.

Utolsó frissítés: 2017. január 06. péntek, 02:31

Találatok: 69

Több változás lesz idén is az egészségügy területén

Bővebben...Az ágazati bérfejlesztés folytatása, a gyermek sürgősségi és a pszichiátriai ellátás fejlesztése, és a gyógyszertámogatás területén lesz többek között változás idén az egészségügyben.

Utolsó frissítés: 2017. január 05. csütörtök, 18:27

Találatok: 239

„Élesítésre” kész az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér

Bővebben...Élesítésre kész az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT), a e-egészségügy egységes kommunikációs platformja képes összekapcsolni a már most is működő kórházi rendszereket, valamint a háziorvosi- és patikarendszereket - közölte az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK) hétfőn az MTI-vel.

Utolsó frissítés: 2017. január 05. csütörtök, 18:38

Találatok: 258

© Copyright 1993-2014 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!