Dr.Info - Egészség és Életmódmagazin

Cikkek
Betegségek
Receptek
Intézmények
Közösség
Ma Vilmos napja van. Holnap János és Pál napja lesz.
A+ A A-

Ónodi-Szűcs: a kormány bátorságát tükrözi az egészségügyi ellátórendszerről szóló jelentés elkészítése

Bővebben...A kormány bátorságát tükrözi az egészségügyi ellátórendszerről szóló jelentés elkészítése - mondta az egészségügyért felelős államtitkár újságíróknak szerdán, egy háttérbeszélgetésen, Budapesten.

Utolsó frissítés: 2017. június 16. péntek, 16:50

Találatok: 47

E-egészségügy: recept nélkül lehet felírni a gyógyszert

Bővebben...Az e-egészségügyi szolgáltatási rendszerben nem lesz szükség arra, hogy valaki elmenjen a rendelőbe gyógyszer felíratni - erről az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) egészségügyért felelős államtitkára beszélt kedden az M1 aktuális csatornán.

Utolsó frissítés: 2017. június 13. kedd, 17:08

Találatok: 82

MOK: Alapvető, sürgető paradigmaváltásra van szükség!

Bővebben...Az egészségügy helyzetéről szóló nyilatkozatot készített a Magyar Orvosi Kamara, ebben arra hívja fel a figyelmet, hogy a magyar lakosság egészségi állapota évtizedek óta kritikus helyzetben van, egyúttal intézkedéseket sürget.

Utolsó frissítés: 2017. június 13. kedd, 17:14

Találatok: 57

Szakmai konzultáció: júliusig el kell készülnie a védőnői szolgálatról szóló koncepciónak

Bővebben...A kormány szakmai párbeszédet, személyes konzultációt indít a védőnőkkel, hogy az 5 ezer egészségügyi dolgozó elmondhassa véleményét a munkájáról, az őket érintő döntésekről és hogy javaslatokat tehessenek a döntéshozóknak - jelentette be a stratégiai társadalmi kapcsolatokért felelős miniszterelnöki megbízott kedden Budapesten.

Utolsó frissítés: 2017. június 13. kedd, 15:48

Találatok: 53

Összevonták a tatabányai és a tatai kórházat

Bővebben...Júniustól a tatabányai Szent Borbála Kórház telephelyeként működik a tatai Árpád-házi Szent Erzsébet Kórház és Rendelőintézet - erősítette meg a tatabányai kórház főigazgatója csütörtökön az MTI értesülését.

Utolsó frissítés: 2017. június 05. hétfő, 14:31

Találatok: 66

Az OMSZ és a MOMSZ közös célja

Bővebben...Egyetértett az Országos Mentőszolgálat főigazgatója és a Magyarországi Mentődolgozók Szövetségének (MOMSZ) elnöke hétfői megbeszélésén abban, hogy javítani kell a mentődolgozók életkörülményeit.

Utolsó frissítés: 2017. máj. 29. hétfő, 13:59

Találatok: 74

OMSZ: jövő év végére 67 százalékkal több lesz a mentődolgozók bére

Bővebben...A jövő év végére 2016. elejéhez képest legalább 67 százalékkal több lesz a mentődolgozók fizetése - mondta az Országos Mentőszolgálat főigazgatója vasárnap az MTI-nek.

Utolsó frissítés: 2017. máj. 15. hétfő, 14:57

Találatok: 127

Emmi: a védőnők és a mentősök többletforráshoz jutnak

Bővebben...Az egészségügyi ágazatnak, így a védőnőknek és a mentősöknek juttatandó jövő évi többletforrásokról adott tájékoztatást a szakszervezetek képviselőinek a nemzetgazdasági tárca képviselője az ágazati kollektív szerződésről folytatott tárgyalás újabb fordulóján - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma pénteken az MTI-vel.

Utolsó frissítés: 2017. június 03. szombat, 05:09

Találatok: 39

Ónodi-Szűcs: a központi régió egészségügyi ellátását kell megoldani

Bővebben...A következő években a központi régió egészségügyi ellátását kell megoldani azért, hogy az itt élők ellátásához olyan háttér alakuljon ki, ami a biztonságos betegellátást szolgálja - mondta az egészségügyért felelős államtitkár szerdán Kőbányán.

Utolsó frissítés: 2017. máj. 03. szerda, 15:58

Találatok: 138

Cser Ágnes: több nyitott kérdés van az egészségügyi ágazat kollektív szerződésében

Bővebben...Az egészségügyi ágazat kollektív szerződésének két fejezetét írták alá, még több nyitott kérdés van - közölte Cser Ágnes, a Magyarországi Munkavállalók Szociális és Egészségügyi Ágazatban Dolgozók Demokratikus Szakszervezetének (MSZ-EDDSZ) elnöke az M1 aktuális csatorna vasárnapi műsorában.

Utolsó frissítés: 2017. április 30. vasárnap, 15:54

Találatok: 72

© Copyright 1993-2014 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!