Szavazás eredménye: Te beadatod-e az influenza elleni oltást?
- Szavazó
- 53. Ezen a szavazáson nem szavazhatsz
-
A H1N1 oltást igen, a szezonálist nem.
6 11.32% -
A H1N1 oltást nem, a szezonálist igen.
5 9.43% -
Mindkettőt beadatom.
14 26.42% -
Egyiket sem.
28 52.83%
Eredmények 21-tól/től 30-ig összesen 453
-
2009-08-13 #21
Gólya
- Regisztrált
- Aug 2008
- Üzenet
- 13
- Köszönet
- 0
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
http://tv2video.hu/videofeed/video_f...n.php?id=35089
HA VALAKI NEM ISMERNÉ ........
-
2009-08-13 #22
Üdv: poe
Medtronic Paradigm 722; Edukátor
-
2009-08-13 #23
Gólya
- Regisztrált
- Aug 2008
- Üzenet
- 13
- Köszönet
- 0
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
bocsi
csak egy anyagot irtam és igy maradt ...
-
2009-08-13 #24
Szomorú vagyok, mert a feltett hivatkozások jelentős része csak zsákutca felé terel bennünket.
Üdvözlettel
rgyörgy
-
2009-08-13 #25
- Regisztrált
- Nov 2006
- Hol
- Dunaújváros
- Üzenet
- 7,781
- Blog bejegyzés
- 29
- Köszönet
- 199
- 275 alkalommal
184 üzenetét köszönték meg
Mindenkinek van valamilyen véleménye, "húz" valamelyik irányba, és eszerint hiszi, vagy nem hiszi el egy cikk tartamát, valódiságát.
De kérlek benneteket, hogy vakon ne higgyetek minden interneten, médiában megjelenő cikknek, még akkor sem, ha a cikk szerzője azt állítja, hogy bizonyítékai vannak. Egy cikkíró bármit leírhat, és ha azt írja, hogy bizonyítékai vannak, akkor ki ellenőrzi, hogy az valóban bizonyítva van? És ezernyi ember elhiszi, hogy bizonyítva van, pusztán azért, mert látta leírva. A hitelességhez azért több kell, mint egy leírt mondat.
A cikkek, akár tv, akár internet vagy nyomtatott sajtó, a maga verzióját mindig felnagyítva tálalja a közönség elé. Nekünk kell tudni szelektálni.
Én nem először írom le, hogy én ilyen esetben csak a felét hiszem el. De nekem akár a fele is elegendő, ahhoz, hogy eldöntsem, hogy melyik verziót gondolom igazabbnak, és annak is melyik felét valósabbnak.
Hogy témánál maradjunk, ez alapján pedig el tudom dönteni, hogy igénybe veszem-e az oltást vagy sem. Mivel ez nem kötelező, hanem kérhető oltás, így meg is van a lehetőségem, hogy döntsek. Nem is kell követni. Engem sem befolyásol, hogy más beadatja magának, sőt, nem is szeretném lebeszélni róla, hiszen lehet, hogy én döntök rosszul.
Az én kezemben éppúgy nincs a döntésem mellett bizonyíték, mint más kezében. Amik eddig a médiában megjelentek, azok nem bizonyítékok (egyik oldalról sem), hanem félelemre okot adó hírek, de akár nevezhetjük pánikkeltésnek is.Kata, aliasTeki
Roche, Combo pumpa,
Inzulin: Humalog
-
2009-08-13 #26
- Regisztrált
- Aug 2006
- Hol
- Budapest
- Üzenet
- 2,870
- Blog bejegyzés
- 6
- Köszönet
- 3
- 111 alkalommal
85 üzenetét köszönték meg
Ezért írtam le, hogy mik azok, amiket biztosan tudok, hogy nem igazak a belinkelt cikkekben, hátha ezzel is felhívom a figyelmet arra, hogy pusztán első olvasatra miket találtam csak én, amik nem voltak igazak és akkor ki vagyok én.
Kata, én spec egyetértek azzal, ha te nem adatod be magadnak. A helyedben én sem tenném, teljesen egészséges vagy, ezt az orvosok is mondják, hogy teljesen egészséges, jó immunrendszerű embereknek felesleges félniük. Az, hogy egy cég kötelez elvileg rá, az másért van, nem akarja, hogy pénzkiesése legyen, ha sokan elkapnák és a fél cég 5 napig otthon maradna... De nem titkolják és nyilván érthető üzleti megfontolás.
-
2009-08-14 #27
- Regisztrált
- Nov 2006
- Hol
- Dunaújváros
- Üzenet
- 7,781
- Blog bejegyzés
- 29
- Köszönet
- 199
- 275 alkalommal
Molli, én nagyon örülök, hogy leírtad a te álláspontodat, főleg azért, mert rólad tudom, hogy látsz a sorok között, és ki tudod szűrni a magad, és a családod számára fontos, de főleg szükséges információt.
Azt hiszem, így kettőnk példája a legjobb támpont ahhoz, hogy mindenki a saját szervezete ismeretében döntsön, ne pedig a média egyoldalú, valamelyik irányba húzó le,- vagy rábeszélő hadjárata alapján. És ne is a szomszéd, vagy az ország másik csücskében lakó ismeretlen ráhatása alapján döntsünk.
Mindenkinek: Ne felejtsük el, a média igenis vagy le,- vagy rábeszélni akar valamire. De mindegyik oldal figyelmen kívül hagyja, hogy akiknek célozza az üzenetét, azok nem egyformák, nem egyforma betegséggel, életvitellel, korral, állapottal.
Azt se felejtsük el, hogy a média csak hírvivő eszköz, mögötte van a mozgató rugó, mindegy melyik oldalt képviseli, a le,- vagy rábeszélő oldalt.
Aki önmagát, és a családját ismeri, és felelősen gondolkodik, annak a média hasznos segítség lehet.
Rajtunk pedig a cukorbetegség és az esetleget társbetegségek révén nagy felelősség van.Kata, aliasTeki
Roche, Combo pumpa,
-
2009-08-14 #28
-
2009-08-14 #29
- Regisztrált
- Nov 2006
- Hol
- Dunaújváros
- Üzenet
- 7,781
- Blog bejegyzés
- 29
- Köszönet
- 199
- 275 alkalommal
Még nem javasol az EU tömeges iskolabezárást az új vírus miatt http://www.magyarorszag.hu/hirkozpon...s20090813.html
Kötelező oltások külföldi út kapcsán http://www.magyarorszag.hu/allampolg.../ugyleirasjogi
Kata, aliasTeki
Roche, Combo pumpa,
-
2009-08-17 #30
- Regisztrált
- Aug 2006
- Hol
- Budapest
- Üzenet
- 2,870
- Blog bejegyzés
- 6
- Köszönet
- 3
- 111 alkalommal
85 üzenetét köszönték meg
Olvastátok a legfrisseb Cukorbeteg Élet magazint? Dr. Falus Ferenccel van interjú benne, az orsz.tisztifőorvossal. Elmondta, hogy a mexikói járvány idején készült adatokból tudja, hogy a 109 halottból 71.3% volt 24-50 év közötti (kb 78 ember), ebből 37% volt cukorbeteg, azaz kb 29 ember. És valamivel több nő halt meg, mint férfi. Ezek nagyon durva adatok, a sima influenza nem a 24-50 év közöttiekre veszélyes általában és nem öl meg ilyen nagy számú cukrost sem.
Remélem, lesz még ilyen összesítés a többi országból is, arra is kíváncsi lennék.
Hasonló témák
-
H1N1 - új influenza: hivatalos halálozási adatok
dr.info team által, fórum: Dr.Info friss hírek - cikkekVálasz: 0Utolsó üzenet: 2009-10-30, 11:04 -
Az új H1N1 influenza nem lesz spanyolnátha
dr.info team által, fórum: Dr.Info friss hírek - cikkekVálasz: 0Utolsó üzenet: 2009-08-05, 10:51 -
[tüdőbeteg hír] Világjárvány - H1N1 - új influenza
dr.info team által, fórum: Tüdőbeteg.hu friss híreiVálasz: 0Utolsó üzenet: 2009-07-21, 01:30 -
WHO: A-H1N1-influenza
dr.info team által, fórum: Dr.Info friss hírek - cikkekVálasz: 0Utolsó üzenet: 2009-05-04, 02:50 -
WHO: A (H1N1) influenza
dr.info team által, fórum: Dr.Info friss hírek - cikkekVálasz: 0Utolsó üzenet: 2009-05-04, 09:31

Állandó webcím/URL
About LinkBacks
Válasz idézettel