HIBA - 502, A PHP SCRIPT TÚLLÉPTE A FUTÁSI IDŐLIMITET!
én hibáztam?
Eredmények 1-tól/től 10-ig összesen 3432
Téma: Vércukormérők
-
2006-11-02 #1
Vércukormérők
Sziasztok!
Én 14 éve vagyok cukros. Szeretném a segítségeteket kérni a diplomamunkámhoz, ami a vércukormérőkről szól.
Az érdekelne, hogy ki milyen készüléket használ, mit szeret benne, mit nem, min lenne jó szerintetek változtatni. Bármilyen ötlet érdekel. Ha találunk valamit, ami sok ember számára hasznos lehet, a cég, akinél diplomamunkázom, a véleményeket esetleg beépíti egy következő vércukormérő típusba.
Ezenkívül, ha ide nem is írtok, nagy segítség lenne, ha legalább egy kérdőívet kitöltenétek, a http://vercukor.uw.hu -n
Köszönöm mindenkinek, aki segít!
Eribaby
-
2006-11-02 #2
Mondd csak el mégegyszer, hogy lehet birkavesével földrengést megelőzni!
-
2006-11-03 #3
Re: Vércukormérők
Én kitölteném, de két mérőm is van, a kérdőív nem jó erre. Nem is tudom bejelölni, hogy kétféle van és utána a válaszokban sem. Vagyis 2x kell kitöltenem. Ha erre van mód egyáltalán.
-
2006-11-03 #4
A Hiba 502 sajnos néha elöfordul. a szolgáltató hibája, elnézést érte. Késöbb esetleg próbáld újra.
Naty77-nek nagyon köszi, ha 2x is kitöltöd!
És mindenkinek nagyon köszönöm aki segít!
Eribaby
-
2006-11-03 #5
Feltörekvő
- Regisztrált
- Sep 2006
- Hol
- Dunaújváros
- Üzenet
- 265
- Köszönet
- 0
- 11 alkalommal
2 üzenetét köszönték meg
Re: Vércukormérők
Én is kitöltöttem. Sok sikert a diplomához és remélem sikerül eredményt elérni a következő típusnál az észrevételeink alapján.
Eredeti szerző Eribaby
Nekem lenne még egy naiv kívánságom, aminek valószínűleg kicsi az esélye, hogy teljesüljön: a különböző gyártók gépei elfogadják egymás tesztcsíkjait is a megfelelő és mindenki számára hozzáférhető kódolás után. Tehát valamiféle szabvány jó lenne ezen a téren is, bár tudom, hogy ez a konkurrens gyártóknak nem érdeke...
-
2006-11-04 #6
Miért tartod fontosnak, hogy a különböző gépek kezelni tudják egymás tesztcsíkjait?
Amúgy nem igazán kivitelezhető szerintem. A gépek egy része fotometriás - azaz a tesztcsík reagensének elszíneződését méri, másik részük viszont elektrokémiai elven működik - áramot, vagy feszültséget mér. Pontosságukban igazából nincs különbség. A kettő egybeépítése nyilvánvalóan fölösleges költség lenne... Persze az azonos elvűek közötti kompatibilitás talán megoldható lenne...
De kifejthetnéd, miért lenne ez annyira jó
Köszi, hogy kitöltötted a kérdőívet!
-
2006-11-04 #7
Megveszi a legjobb gépet, és hozzá a legolcsóbb tesztcsíkot (a 77 Elektronika gépei és tesztcsíkjai a leginkább támogatottak, de ennek rendszere külön téma). Bármikor tud teszcsíkot venni, mert nincs inkompatibilitás. Ez a 2 fő ok. Javarészt a fotometriás készülékek csíkcseréléséről van szó.
Ezért nem lesznek kompatibilisek, amíg érdemi különbség van a készülékek közt.
-------------------------------------------
Jobb készülék:
- számítógépre csatlakoztatható
- több vércukor értéket, + étkezés előtt/után adatot tárol
- tárolja a szénhidrát mennyiséget is
- kis vérmennyiséggel beéri
- tárolja a tesztcsíkokat is
- gyorsabban mér
- kisebb, könnyebb, ellenállóbb (sajnos amiatt sem csökken a méret, mert idősekre optimalizálják)
* pontosságban már nem látok érdemi különbségetMondd csak el mégegyszer, hogy lehet birkavesével földrengést megelőzni!
-
2006-11-04 #8
Azért lenne ez jó, mert nem mindegyik tesztcsík támogatott gondolom, ugye?
De hogy érted, hogy megveszi a legjobb gépet? Illetve miben jobb az egyik gép a másiknál? Kb ugyanazt tudja mind... Nem?
-
2006-11-05 #9
Feltörekvő
- Regisztrált
- Sep 2006
- Hol
- Dunaújváros
- Üzenet
- 265
- Köszönet
- 0
- 11 alkalommal
2 üzenetét köszönték meg
Lényegében azért, amit bioszaky is leírt. A fotometriás gépekre gondoltam, eddig csak olyant használtam. Az azonos elven működő gépeknél szerintem inkább csak a szándéktól függ, hogy elfogadják egymás csíkjait. Itt a fórumon valamelyik topicban is volt róla szó, hogy a Roche valamelyik gépe viszonylag pontosan mér Personal csíkkal is - csak ehhez kell egy kis trükk. Én pl. már vettem volna a Personal mellé Roche gépet is, de mivel a kihordási idő alatt csak a Personal csíkra kapok támogatást, ezért napi 8-10 méréssel nem biztos, hogy (anyagilag) megérné.
Eredeti szerző Eribaby
-
2006-11-05 #10
Feltörekvő
- Regisztrált
- Sep 2006
- Hol
- Dunaújváros
- Üzenet
- 265
- Köszönet
- 0
- 11 alkalommal
2 üzenetét köszönték meg
Elvileg igen, de az ebben a fórumban, ill. az elődjében is olvasható gyakorlati tapasztalatok alapján vannak "jobb és rosszabb" gépek. Pl. sokan jobbnak tartják a Roche gépeit, mint a 77 Elektronika gépeit. De vannak, akik a D-Contttal is elégedettek. (Fordított véleményre viszont nem emllékszem...)
Eredeti szerző Eribaby

Állandó webcím/URL
About LinkBacks
Válasz idézettel