"Gluco Watch: elsősorban az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban forgalmazott,de nem elterjedt,még mindig kísérleti jellegű,karóraszerűen viselhető,noninvazív vércukormérő készülék.A mindennapi gyakorlatban nem vált be."Dr.Fövényi Józsefiabétesz ABC
Én úgy tudom,hogy olyannyira nem vált be,hogy a vele kapcsolatos kísérleteket,fejlesztéseket le is állították és a süllyedőbe került az egész.
Eredmények 601-tól/től 610-ig összesen 3432
Téma: Vércukormérők
-
2008-08-26 #601
- Regisztrált
- Jul 2008
- Üzenet
- 2,588
- Blog bejegyzés
- 3
- Köszönet
- 4
- 1 alkalommal 1 üzenetét köszönték meg
-
2008-08-26 #602
- Regisztrált
- Jul 2008
- Üzenet
- 2,588
- Blog bejegyzés
- 3
- Köszönet
- 4
-
2008-08-26 #603
- Regisztrált
- Jul 2008
- Üzenet
- 2,588
- Blog bejegyzés
- 3
- Köszönet
- 4
No ehhez mit szóltok:
"Spórolási tanács cukorbetegeknek:A vércukormérés céljára forgalomba hozott tesztpapírcsíkot ollóval hosszában ketté lehet(?) vágni.Így dupla mérést lehet végezni és kevesebb vért kell felhasználni.A mérés pontossága nem csökken."Nagy Egészségkönyv-a magyar kiadás főszerkesztője:Prof.Dr.István Lajos
-
2008-08-26 #604
- Regisztrált
- Jul 2008
- Üzenet
- 2,588
- Blog bejegyzés
- 3
- Köszönet
- 4
Ezt annyira nem értem,hogyan fordult veled elő.Az A.C. esetében,amikor először megjelenik a villogó kis fekete elem,még 50 mérést lehet végezni.Egyébként ha sikerül 1 percen belül elvégezni a cserét,akkor nem veszik el a dátum és az óra beállítása.A mérési eredményeket pedig a készülék megőrzi,bármennyi ideig is tart az elem cseréje. Szerintem kérdezd meg a vevőszolgálatot,hogy nincs-e gond a gépeddel.Ennek nem lett volna szabad előfordulnia!1/458-3842,458-3836 v.80/203-818
-
2008-08-26 #605
- Regisztrált
- Jul 2008
- Üzenet
- 2,588
- Blog bejegyzés
- 3
- Köszönet
- 4
Na itt van,megtaláltam.Tudtam,hogy jól emlékeztem:
"noninvazív vércukormérés:a bőr érdemi sérülése nélkül végzett vércukormérési módszerek összefoglaló elnevezése.A gyakorlatban először alkalmazott változata a mikrodialízis elvén működő GlucoWatch.Újabb módszer az impedancia spektroszkópia elvét használó,teljes mértékben noninvezív Pendra készülék lett volna,de a kísérletek nem jártak sikerrel és a gyártó cég is megszűnt."Dr.F.J.
iabétesz ABC
-
2008-08-28 #606
- Regisztrált
- Jul 2008
- Üzenet
- 2,588
- Blog bejegyzés
- 3
- Köszönet
- 4
[quote=kmolli;6535]Az AccuChek Active nem mér, ha nem elég a vér! Pont ezt írtam, hogy az AccuChek azért megbízható, mert az tényleg csak akkor mér, amikor pontosat tud mérni, a personal meg nem.
Én azt vettem észre,hogy ha túl kevés a vér,akkor hajlamos irreálisan alacsonyat mérni:low,vagy 1,7 és társaik...
Most ne ijesztgessetek...mi a valós?
-
2008-08-28 #607
Feltörekvő
- Regisztrált
- May 2008
- Üzenet
- 238
- Köszönet
- 0
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
vki a HgA1C gépről hallott már????
-
2008-08-28 #608
nem a témához tartozik de ide szoktam csak irni

ezt irja az emberke stb.stb:http://www.szamosmiklos.hu/
Nekem sikerült meggyógyulnom, nyoma sem maradt a cukorbetegségnek. Gyógyulásom titka az epe működését fokozó étrend és táplálék volt, de nem kellett a szokásos diétát elszenvednem. Web-oldalam célja, hogy internetes közösséget teremtsen a hozzám hasonló gondokkal küzdőknek és segítse gyógyulásukat.
vélemény??
-
2008-08-29 #609
Szia beard!
megnéztem.
Biztos van benne orvosi értelemben valami, ha egyszer a Debreceni Tud. Egy. is érdeklődik iránta.
Az köztudott, hogy a 2. tip. cukorbetegeken a helyes életmód és táplálkozás segít. Konkrétan erről az esetről szerintem nem lehet véleményt nyilvánítani. Én kétkedve fogadom: vagy igaz, vagy részben igaz, vagy...
Az 1-es típusúakat a téma kevéssé érinti szerintem.
-
2008-08-29 #610
Ja?
"szokásos diéta elszenvedése"
A mai felfogás szerint azért nem kell olyan halálosan szenvedni, nem tudom Szamos úr mit ért ez alatt?
A "nyoma sem maradt a cukorbetegségnek" kijelentéshez meg annyit: kötve hiszem, ha az előző életvitelhez visszatérne, ne jönnének elő a problémák, vagyis van nyoma, csak épp ha tartja a bevált, egészségesebb utat, nem lesznek problémái. A 2. tip. cukorbaj is egy maradandó állapot, az életkor előrehaladtával egyre inkább merülnek ki a béta sejtek. Nyilván, ezt az állapotot lehet gyorsítani, lassítani (stagnáltatni?) is.

Állandó webcím/URL
About LinkBacks
Válasz idézettel