Dr.Info - Egészség és Életmódmagazin

61. oldal, összesen 344 ElsőElső ... 115157585960616263646571111161 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 601-tól/től 610-ig összesen 3432
    Zsu77 logója
    Zsu77 jelenleg nem elérhető Veterán
    Regisztrált
    Jul 2008
    Üzenet
    2,588
    Blog bejegyzés
    3
    Köszönet
    4
    1 alkalommal 1 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

Idézet Eredeti szerző Tímeácska Üzenet megjelenítése
    Lehet, banálisnak tűnik a kérdésem...
    Lehet az Accu-Chek Aktivból értéket kitörölni? Véletlen Mátém cukimérőjét vittem magammal a laborba, és ugye muszáj volt megmérnem a cukimat (én úgy éreztem, hogy meg kell...), és most "belerondítottam" a gyerek eredményeibe egy 9-es értékkel... Pedig, Mátém direkt ráragasztott egy kis matricát az enyémre, de anya vaksi... Legalábbis, ezt mondta...
    Szió!Bár azóta már biztos felfedezted,de talán mások kedvéért is:
    mindig csak a legutolsó értéket,de ez sem tűnik el,hanem a helyén egy nagy nulla lesz!

Zsu77 logója
    Regisztrált
    Jul 2008
    Üzenet
    2,588
    Blog bejegyzés
    3
    Köszönet
    4

Alapértelmezett

Idézet Eredeti szerző Árpád Üzenet megjelenítése
    Cukormérő karóráról!>>
    >>
    Tisztelt Vezetőség!>>
    Miért nem kapható Magyarországon? A cukormérő óra segítségével 2-3 hét alatt pontosan be lehet állítani a cukor normális szintjét, pontosan regisztrálható, hogy melyik étel az, amelyiktől fel, illetve le megy a cukor, ez azért is fontos, mert minden ember másként reagál, az ételek által okozott cukor szint emelkedéséhez. TERMÉSZETESEN AZ ALÁBBI CUKORMÉRŐ KARÓRÁN KÍVÜL MÁR MÁS TIPUS IS LÉTEZIK.>>
    >>
    Leírom, hogy hogyan működik, mert biztos van olyan cukorbeteg, aki nem ismeri.>>
    G2 Biographer (GLUCOWATCH G2) vonzza, gyűjti és méri a cukorszintet.>>
    Egy igen gyenge elektromos áram a cukrot a bőrön keresztül kivonja.>>
    A cukor összegyűlik 2 gél-korong között az AutóSensorban, ahol egy elektróda méri a cukor mennyiségét.>>
    A Glucowatch megtartja az adatokat. Minden adatot tárol a memória, ezek egy gomb megnyomásával megtekinthetők.>>
    A cukormérő óra RIASZT, ha a cukorszint alacsonyabb vagy magasabb, mint a megengedett normál érték.>>
    Biographer: Méri a cukorszintet. Ezt viseljük az alsó karon.>>
    AutóSensor: Ez egy műanyag rész, ami rákapcsolódik a Biographer-re és ráragad a bőrre. Minden Autósensor biztosítja a 13 órán áttörténő leolvasást, és mindig újra és újra kell cserélni, amikor a Biographert viseljük.
    A fentieket azoktól a cukorbetegektől tudom, akik már beszerezték Angliából és használták. Sajnos én még nem használtam.>>
    Figyelem: Cukorbeteg társaim: Már több ember árulja a cukormérő órát. Tilos megvenni attól, aki nem tud legalább 50 vagy 100db AutóSensort (műanyag rész, mely ráragad a bőrre) biztosítani.>>
    MIVEL A CUKORMÉRŐ ÓRA NAGYON DRÁGA! SOKAN, ÉN IS BÉRBE VENNÉNK ARRA A HÁROM HÉTRE, AMIG A CUKOR SZINTET AZ ÉTELEK FÜGVÉNYÉBEN BE NEM ÁLLÍTOTTUK. >>
    >>
    Tisztelettel: Kováts Árpád nyugdíjas csontkovács.>>
    Email: sakk@t-online.hu>>
    Tel: 0630-4763784. 8-19óráig.
    "Gluco Watch: elsősorban az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban forgalmazott,de nem elterjedt,még mindig kísérleti jellegű,karóraszerűen viselhető,noninvazív vércukormérő készülék.A mindennapi gyakorlatban nem vált be."Dr.Fövényi Józsefiabétesz ABC
    Én úgy tudom,hogy olyannyira nem vált be,hogy a vele kapcsolatos kísérleteket,fejlesztéseket le is állították és a süllyedőbe került az egész.

Zsu77 logója
    Regisztrált
    Jul 2008
    Üzenet
    2,588
    Blog bejegyzés
    3
    Köszönet
    4

Alapértelmezett

No ehhez mit szóltok:
    "Spórolási tanács cukorbetegeknek:A vércukormérés céljára forgalomba hozott tesztpapírcsíkot ollóval hosszában ketté lehet(?) vágni.Így dupla mérést lehet végezni és kevesebb vért kell felhasználni.A mérés pontossága nem csökken."Nagy Egészségkönyv-a magyar kiadás főszerkesztője:Prof.Dr.István Lajos

Zsu77 logója
    Regisztrált
    Jul 2008
    Üzenet
    2,588
    Blog bejegyzés
    3
    Köszönet
    4

Alapértelmezett

Idézet Eredeti szerző Tímeácska Üzenet megjelenítése
    Nekem is Accu-Chek Active-om van, és Máténak is. 2 hete az én cukimérőmben lemerült az elem, persze, hogy hétvégén, így nem tudtam, csak 2 nap elteltével elemet cseréltetni benne, Máté cukimérőjébe viszont nem akartam belerondítani... Így elővettem a D-Cont Prsonal-t. Ugye, 2 napig nem volt elem az A.C. A-ban, és elveszítette a memóriáját. Kicsit amnéziás lett...
    Ezt annyira nem értem,hogyan fordult veled elő.Az A.C. esetében,amikor először megjelenik a villogó kis fekete elem,még 50 mérést lehet végezni.Egyébként ha sikerül 1 percen belül elvégezni a cserét,akkor nem veszik el a dátum és az óra beállítása.A mérési eredményeket pedig a készülék megőrzi,bármennyi ideig is tart az elem cseréje. Szerintem kérdezd meg a vevőszolgálatot,hogy nincs-e gond a gépeddel.Ennek nem lett volna szabad előfordulnia!1/458-3842,458-3836 v.80/203-818

Zsu77 logója
    Regisztrált
    Jul 2008
    Üzenet
    2,588
    Blog bejegyzés
    3
    Köszönet
    4

Alapértelmezett

Na itt van,megtaláltam.Tudtam,hogy jól emlékeztem:
    "noninvazív vércukormérés:a bőr érdemi sérülése nélkül végzett vércukormérési módszerek összefoglaló elnevezése.A gyakorlatban először alkalmazott változata a mikrodialízis elvén működő GlucoWatch.Újabb módszer az impedancia spektroszkópia elvét használó,teljes mértékben noninvezív Pendra készülék lett volna,de a kísérletek nem jártak sikerrel és a gyártó cég is megszűnt."Dr.F.J.iabétesz ABC

Zsu77 logója
    Regisztrált
    Jul 2008
    Üzenet
    2,588
    Blog bejegyzés
    3
    Köszönet
    4

Alapértelmezett

[quote=kmolli;6535]Az AccuChek Active nem mér, ha nem elég a vér! Pont ezt írtam, hogy az AccuChek azért megbízható, mert az tényleg csak akkor mér, amikor pontosat tud mérni, a personal meg nem.

Én azt vettem észre,hogy ha túl kevés a vér,akkor hajlamos irreálisan alacsonyat mérni:low,vagy 1,7 és társaik...

Most ne ijesztgessetek...mi a valós?

gretta jelenleg nem elérhető Feltörekvő
    Regisztrált
    May 2008
    Üzenet
    238
    Köszönet
    0
    0 alkalommal
    0 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

vki a HgA1C gépről hallott már????

beard logója
    beard jelenleg nem elérhető Gólya
    Regisztrált
    Jul 2008
    Hol
    komló
    Üzenet
    23
    Köszönet
    0
    0 alkalommal
    0 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

nem a témához tartozik de ide szoktam csak irni
    ezt irja az emberke stb.stb:http://www.szamosmiklos.hu/
    Nekem sikerült meggyógyulnom, nyoma sem maradt a cukorbetegségnek. Gyógyulásom titka az epe működését fokozó étrend és táplálék volt, de nem kellett a szokásos diétát elszenvednem. Web-oldalam célja, hogy internetes közösséget teremtsen a hozzám hasonló gondokkal küzdőknek és segítse gyógyulásukat.
    vélemény??

dg logója
    dg
    dg jelenleg nem elérhető Őskövület
    Regisztrált
    Mar 2008
    Hol
    Cegléd
    Üzenet
    4,609
    Köszönet
    26
    16 alkalommal
    12 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

Szia beard!

megnéztem.
    Biztos van benne orvosi értelemben valami, ha egyszer a Debreceni Tud. Egy. is érdeklődik iránta.
    Az köztudott, hogy a 2. tip. cukorbetegeken a helyes életmód és táplálkozás segít. Konkrétan erről az esetről szerintem nem lehet véleményt nyilvánítani. Én kétkedve fogadom: vagy igaz, vagy részben igaz, vagy...
    Az 1-es típusúakat a téma kevéssé érinti szerintem.

dg logója
    dg
    dg jelenleg nem elérhető Őskövület
    Regisztrált
    Mar 2008
    Hol
    Cegléd
    Üzenet
    4,609
    Köszönet
    26
    16 alkalommal
    12 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

Ja?
    "szokásos diéta elszenvedése"
    A mai felfogás szerint azért nem kell olyan halálosan szenvedni, nem tudom Szamos úr mit ért ez alatt?
    A "nyoma sem maradt a cukorbetegségnek" kijelentéshez meg annyit: kötve hiszem, ha az előző életvitelhez visszatérne, ne jönnének elő a problémák, vagyis van nyoma, csak épp ha tartja a bevált, egészségesebb utat, nem lesznek problémái. A 2. tip. cukorbaj is egy maradandó állapot, az életkor előrehaladtával egyre inkább merülnek ki a béta sejtek. Nyilván, ezt az állapotot lehet gyorsítani, lassítani (stagnáltatni?) is.

A téma címkéi

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •  
© Copyright 1993-2012 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!