Dr.Info - Egészség és Életmódmagazin

+ Válasz a Témára
51. oldal, összesen 331 ElsőElső ... 4147484950515253545561101151 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 501-tól/től 510-ig összesen 3310
    vighkata logója
    vighkata jelenleg nem elérhető Utolérhetetlen :) – moderátor
    Regisztrált
    Nov 2006
    Hol
    Dunaújváros
    Üzenet
    7,584
    Blog bejegyzés
    29
    Köszönet
    128
    211 alkalommal
    140 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

Idézet Eredeti szerző bioszaky Üzenet megjelenítése
    Hát nem értem, miért ebben a topikban van szó a munkahelyekről!

.
    Igazad van, hogy nem ide való a téma. Át is mozgattam volna, de nekem erre nincs lehetőségem.
    Csak nagyon röviden. amikor pl én hipozok, az néha hevesen jön, koncentrációs zavarral megfűerezve. Na ekkor, a darun, amikor éppen 50 t-át mozgatok egy szerelőcsarnokban emberek ujjától 2-3 cm-re, hát akkor nem nagyon helyes vibráló szemmel, remegő kézzel babrálnom. Vagy egy termelő folyamatban nem fogják a hengerlést leállíani 10-15 percre, amíg a darus hipot rendez. Egy éjjeli őr minden veszély nélkül dolgozhat éjszaka Bodri kutyával a kis bódéjában.
    De kár ezen vitázni, szabályozva van és kész.

Cukormérő: A C-test már akkor pontatlan és elavult volt, amikor még csak azt lehetett kapni. És borzasztóan nagy a vérigénye. Ezekbe agépekbe a Personal jól szuperál tized annyi vércseppel.
    Nekem AccuChek Active-om van, mindenhol tökéletesen mér, ha nem tetszik neki valami azt jelzi.
    Kata, alias Teki
    Roche, Combo pumpa,
    Inzulin: Humalog

beard logója
    beard jelenleg nem elérhető Gólya
    Regisztrált
    Jul 2008
    Hol
    komló
    Üzenet
    23
    Köszönet
    0
    0 alkalommal
    0 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

Tiszta lyuk már a ujjam hol lehet szúró berendezést beszerezni amit d-cont hoz adtak elég gáz?

vighkata logója
    Regisztrált
    Nov 2006
    Hol
    Dunaújváros
    Üzenet
    7,584
    Blog bejegyzés
    29
    Köszönet
    128
    211 alkalommal

Alapértelmezett

Idézet Eredeti szerző beard Üzenet megjelenítése
    Tiszta lyuk már a ujjam hol lehet szúró berendezést beszerezni amit d-cont hoz adtak elég gáz?
    Elmész a gyóccertárba, és azt mondod a néninek, hogy kérsz egy AccuChek Sofclix ujjbegyszúrót. Először 1,5-2-esre állítsd a szúrás mélységet, akkor már látod, hogy mi a jó neked. A különbség ég és föld lesz.
    Nem tudom hány lándzsát (lancet) kapsz hozzá, de ha elhsználod akkor 25 db-os a legkisebb kiszerelés, amit külön is meg lehet venni kb 700 pénz.

Aztán a D-Contos ökörszúrót hajítsd jó messzire, vagy Darts-ozzatok vele.
    Kata, alias Teki
    Roche, Combo pumpa,

vighkata logója
    Regisztrált
    Nov 2006
    Hol
    Dunaújváros
    Üzenet
    7,584
    Blog bejegyzés
    29
    Köszönet
    128
    211 alkalommal

Alapértelmezett

Idézet Eredeti szerző beard Üzenet megjelenítése
    Amikor nekem D-Contom volt, én is külön vettem ujjszúrot, az is AccuChekes volt, ennek softclixnek az elődje. Már ott is látványos volt a különbség. Keresek képet, és felrakom neked.
    Kata, alias Teki
    Roche, Combo pumpa,

vighkata logója
    Regisztrált
    Nov 2006
    Hol
    Dunaújváros
    Üzenet
    7,584
    Blog bejegyzés
    29
    Köszönet
    128
    211 alkalommal

Alapértelmezett

AccuChek Softclix ujjbegyszúró
    Csatolt képek (megtekintésükhöz <a name=regisztrált tagnak kell lenned - to view the attachments you need to be a registered member)" /> Csatolt képek (megtekintésükhöz regisztrált tagnak kell lenned - to view the attachments you need to be a registered member)
    Kata, alias Teki
    Roche, Combo pumpa,

blaci logója
    blaci jelenleg nem elérhető Őskövület
    Regisztrált
    Jun 2008
    Hol
    Sárbogárd
    Üzenet
    3,967
    Köszönet
    167
    93 alkalommal
    84 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

Idézet Eredeti szerző vighkata Üzenet megjelenítése
    Elmész a gyóccertárba, és azt mondod a néninek, hogy kérsz egy AccuChek Sofclix ujjbegyszúrót. Először 1,5-2-esre állítsd a szúrás mélységet, akkor már látod, hogy mi a jó neked. A különbség ég és föld lesz.
    Nem tudom hány lándzsát (lancet) kapsz hozzá, de ha elhsználod akkor 25 db-os a legkisebb kiszerelés, amit külön is meg lehet venni kb 700 pénz.

Aztán a D-Contos ökörszúrót hajítsd jó messzire, vagy Darts-ozzatok vele.
    Kedves Kata!
    Ma rendeltem egy ilyen AccuChek újjbegyszúrót a gyógyszertárba amit ajánlottál, mert én is a D-Contost használom de nem valami jó. Remélem ez jobb lesz, szóval ha te mondod akkor biztos! Mivel dartsozni nem szeretek valószínűleg eldobom jó messzire. További szép napot! Ja, és köszönöm szépen!
    BLaci ! Catch & Release...!
    (Novo Nordisk - NovoPen 4 + Actrapid/Insulatard)

gretta jelenleg nem elérhető Feltörekvő
    Regisztrált
    May 2008
    Üzenet
    238
    Köszönet
    0
    0 alkalommal
    0 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

Idézet Eredeti szerző B. Laci Üzenet megjelenítése
    Kedves Kata!
    Ma rendeltem egy ilyen AccuChek újjbegyszúrót a gyógyszertárba amit ajánlottál, mert én is a D-Contost használom de nem valami jó. Remélem ez jobb lesz, szóval ha te mondod akkor biztos! Mivel dartsozni nem szeretek valószínűleg eldobom jó messzire. További szép napot! Ja, és köszönöm szépen!
    Biztos nem fogsz csalódni Meg sem lehet érezni a szúrást annyira gyengéden szúr. Kész élvezet
    Csak lenne már merszem a másik kezemet is bögdösni... Szegény újjaim nem tudnak regenerálódni. Mennyi ideig tartana ez vajon????

vighkata logója
    Regisztrált
    Nov 2006
    Hol
    Dunaújváros
    Üzenet
    7,584
    Blog bejegyzés
    29
    Köszönet
    128
    211 alkalommal

Alapértelmezett

Kedves Kata!
    Ha csalódnál benne, az árának a dupláját fiezetem neked. Ez itt a garancia helye. He-he (de nem ér ám csalni, mert észreveszem!)
    Kata, alias Teki
    Roche, Combo pumpa,

vighkata logója
    Regisztrált
    Nov 2006
    Hol
    Dunaújváros
    Üzenet
    7,584
    Blog bejegyzés
    29
    Köszönet
    128
    211 alkalommal

Alapértelmezett

Kedves Kata!
    M! Mivel dartsozni nem szeretek valószínűleg eldobom jó messzire. További szép napot! Ja, és köszönöm szépen!
    Persze az ember nem szeret pazarolni. Ha a d-contos tűjét ki lehet valahogy ékelni, akkor még lehetne használni. Pl a diab talin jó szolgálatot tehet, hogy a műanyag asztalterítőt odafogassuk vele az asztalhoz, hátha lengedezni támad kedve a lágy őszi szellőnek.
    Kata, alias Teki
    Roche, Combo pumpa,

vighkata logója
    Regisztrált
    Nov 2006
    Hol
    Dunaújváros
    Üzenet
    7,584
    Blog bejegyzés
    29
    Köszönet
    128
    211 alkalommal

Alapértelmezett

Idézet Eredeti szerző gretta Üzenet megjelenítése
    Biztos nem fogsz csalódni Meg sem lehet érezni a szúrást annyira gyengéden szúr. Kész élvezet
    Csak lenne már merszem a másik kezemet is bögdösni... Szegény újjaim nem tudnak regenerálódni. Mennyi ideig tartana ez vajon????
    Addig tart, amíg azzz zzagyadban elfogadod a tényt, hogy a másik kézzel szúrjál.

Elmesélek egy kis történetet:

Nyóccadikosok voltunk a barátnőmmel, amikor életünk utolsó (úttorő)táborába elmehettünk. Ott kitaláltuk, hogy ő a Kata, én peig a Zsuzsa, és mindketten balkezesek vagyunk. hát mondanom sem kell, hogy néha még mi úgy is belezavarodtunk, hogy ki a Kata, és ki a Zsuzsa, hogy végül senki sem tudta, de mivel össze voltunk nőve, nindig azt mondták, hogy "katazsuzsa". De mi voltunk azok is, akik rendre melléettük a levest, és a főzeléket, mert hát bal kézzel nem ment úgy a koordináció.
    Na most jön a lényeg: én azóta is bal kézzel eszek, sőt nagyon sok mindent bal kézzel csinálok. Amikor penes voltam, a jobb karom puposabb volt, minta bal, mert mindig bal kézzel szúrtam. Combba, vagy hasba mind két kezemet használtam. Tőlem meg szokták kérdezni, hogy milyen kezes vagyok. Hát két bal kezes.

Szóval tegyél próbát, hidd el, a kezdeti görcsölés után menni fog. De ne legyen erőltetés, mert akkor az agyad "ellenkezik". Egyszer a jobb, aztán a bal kezeddel bökjél. A jobb kezeddel való bökés legyen a "jutalom", mert megcsináltad a bal kezes bökést.

Van még technika, hogy bekapcsold a jobb agyféltekéd (ez irányítja a bal feledet). A levegőben rajzolj le a nyújtott jobb karoddal fekvő 8-asokat, aztán ezt csináld meg a bal kezeddel is. Aztán a két kezeddel egyszerre, először párhuzamosan, aztán ellnetétesen, mintha egyik kezed a másiknak tükörképe lenne.

Ha főzöl, néha egy kis időre kavard meg a kaját a bal kezeddel, vagy ami tényleg nehéz, a palacsintasütőt forgasd bal kézzel, amikor beleöntöd a tésztát.

Ne erőltess semmit, szórakozás legyen az egész, és derülj jót magadon, amikor úgy érzed, hogy: "de béna vagyok!"
    Kata, alias Teki
    Roche, Combo pumpa,

A téma címkéi

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
© Copyright 1993-2012 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!