+ Válasz a Témára
Eredmények 501-tól/től 510-ig összesen 3310
Téma: Vércukormérők
-
2008-08-02 #501
- Regisztrált
- Nov 2006
- Hol
- Dunaújváros
- Üzenet
- 7,584
- Blog bejegyzés
- 29
- Köszönet
- 128
- 211 alkalommal
140 üzenetét köszönték meg
Igazad van, hogy nem ide való a téma. Át is mozgattam volna, de nekem erre nincs lehetőségem.
Csak nagyon röviden. amikor pl én hipozok, az néha hevesen jön, koncentrációs zavarral megfűerezve. Na ekkor, a darun, amikor éppen 50 t-át mozgatok egy szerelőcsarnokban emberek ujjától 2-3 cm-re, hát akkor nem nagyon helyes vibráló szemmel, remegő kézzel babrálnom. Vagy egy termelő folyamatban nem fogják a hengerlést leállíani 10-15 percre, amíg a darus hipot rendez. Egy éjjeli őr minden veszély nélkül dolgozhat éjszaka Bodri kutyával a kis bódéjában.
De kár ezen vitázni, szabályozva van és kész.
Cukormérő: A C-test már akkor pontatlan és elavult volt, amikor még csak azt lehetett kapni. És borzasztóan nagy a vérigénye. Ezekbe agépekbe a Personal jól szuperál tized annyi vércseppel.
Nekem AccuChek Active-om van, mindenhol tökéletesen mér, ha nem tetszik neki valami azt jelzi.Kata, aliasTeki
Roche, Combo pumpa,
Inzulin: Humalog
-
2008-08-03 #502
Tiszta lyuk már a ujjam hol lehet szúró berendezést beszerezni amit d-cont hoz adtak elég gáz?
-
2008-08-03 #503
- Regisztrált
- Nov 2006
- Hol
- Dunaújváros
- Üzenet
- 7,584
- Blog bejegyzés
- 29
- Köszönet
- 128
- 211 alkalommal
Elmész a gyóccertárba, és azt mondod a néninek, hogy kérsz egy AccuChek Sofclix ujjbegyszúrót. Először 1,5-2-esre állítsd a szúrás mélységet, akkor már látod, hogy mi a jó neked. A különbség ég és föld lesz.
Nem tudom hány lándzsát (lancet) kapsz hozzá, de ha elhsználod akkor 25 db-os a legkisebb kiszerelés, amit külön is meg lehet venni kb 700 pénz.
Aztán a D-Contos ökörszúrót hajítsd jó messzire, vagy Darts-ozzatok vele.Kata, aliasTeki
Roche, Combo pumpa,
-
2008-08-03 #504
- Regisztrált
- Nov 2006
- Hol
- Dunaújváros
- Üzenet
- 7,584
- Blog bejegyzés
- 29
- Köszönet
- 128
- 211 alkalommal
-
2008-08-03 #505
- Regisztrált
- Nov 2006
- Hol
- Dunaújváros
- Üzenet
- 7,584
- Blog bejegyzés
- 29
- Köszönet
- 128
- 211 alkalommal
AccuChek Softclix ujjbegyszúró
Kata, aliasTeki
Roche, Combo pumpa,
-
2008-08-04 #506
Kedves Kata!
Ma rendeltem egy ilyen AccuChek újjbegyszúrót a gyógyszertárba amit ajánlottál, mert én is a D-Contost használom de nem valami jó. Remélem ez jobb lesz, szóval ha te mondod akkor biztos!
Mivel dartsozni nem szeretek valószínűleg eldobom jó messzire.
További szép napot! Ja, és köszönöm szépen!
BLaci ! Catch & Release...!
(Novo Nordisk - NovoPen 4 + Actrapid/Insulatard)
-
2008-08-04 #507
Feltörekvő
- Regisztrált
- May 2008
- Üzenet
- 238
- Köszönet
- 0
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
-
2008-08-04 #508
- Regisztrált
- Nov 2006
- Hol
- Dunaújváros
- Üzenet
- 7,584
- Blog bejegyzés
- 29
- Köszönet
- 128
- 211 alkalommal
-
2008-08-04 #509
- Regisztrált
- Nov 2006
- Hol
- Dunaújváros
- Üzenet
- 7,584
- Blog bejegyzés
- 29
- Köszönet
- 128
- 211 alkalommal
Kata, aliasTeki
Roche, Combo pumpa,
-
2008-08-04 #510
- Regisztrált
- Nov 2006
- Hol
- Dunaújváros
- Üzenet
- 7,584
- Blog bejegyzés
- 29
- Köszönet
- 128
- 211 alkalommal
Addig tart, amíg azzz zzagyadban elfogadod a tényt, hogy a másik kézzel szúrjál.
Elmesélek egy kis történetet:
Nyóccadikosok voltunk a barátnőmmel, amikor életünk utolsó (úttorő)táborába elmehettünk. Ott kitaláltuk, hogy ő a Kata, én peig a Zsuzsa, és mindketten balkezesek vagyunk. hát mondanom sem kell, hogy néha még mi úgy is belezavarodtunk, hogy ki a Kata, és ki a Zsuzsa, hogy végül senki sem tudta, de mivel össze voltunk nőve, nindig azt mondták, hogy "katazsuzsa". De mi voltunk azok is, akik rendre melléettük a levest, és a főzeléket, mert hát bal kézzel nem ment úgy a koordináció.
Na most jön a lényeg: én azóta is bal kézzel eszek, sőt nagyon sok mindent bal kézzel csinálok. Amikor penes voltam, a jobb karom puposabb volt, minta bal, mert mindig bal kézzel szúrtam. Combba, vagy hasba mind két kezemet használtam. Tőlem meg szokták kérdezni, hogy milyen kezes vagyok. Hát két bal kezes.
Szóval tegyél próbát, hidd el, a kezdeti görcsölés után menni fog. De ne legyen erőltetés, mert akkor az agyad "ellenkezik". Egyszer a jobb, aztán a bal kezeddel bökjél. A jobb kezeddel való bökés legyen a "jutalom", mert megcsináltad a bal kezes bökést.
Van még technika, hogy bekapcsold a jobb agyféltekéd (ez irányítja a bal feledet). A levegőben rajzolj le a nyújtott jobb karoddal fekvő 8-asokat, aztán ezt csináld meg a bal kezeddel is. Aztán a két kezeddel egyszerre, először párhuzamosan, aztán ellnetétesen, mintha egyik kezed a másiknak tükörképe lenne.
Ha főzöl, néha egy kis időre kavard meg a kaját a bal kezeddel, vagy ami tényleg nehéz, a palacsintasütőt forgasd bal kézzel, amikor beleöntöd a tésztát.
Ne erőltess semmit, szórakozás legyen az egész, és derülj jót magadon, amikor úgy érzed, hogy: "de béna vagyok!"Kata, aliasTeki
Roche, Combo pumpa,

Állandó webcím/URL
About LinkBacks

Válasz idézettel