Fejben tudom, hogy emelni kellene, apa is mindig azt mondja, hogy a könyv is azt írta amit bent a kórházban a kezébe adtak.
De bennem még mindig ott van a para, hogy mi van ha pont én borítom fel az anyagcseréjét, és én ártok neki azzal, hogy emelek.
De azt is tudom, hogy ez így nem maradhat. Mert ha így folytatja és a lábsérülésből felgyógyul akkor még edzeni sem tud elmenni, de még egy tesi óra is lehetetlenné válik.
Eredmények 2,001-tól/től 2,010-ig összesen 3432
Téma: Vércukormérők
-
2010-03-09 #2001
- Regisztrált
- Dec 2007
- Hol
- Budapest
- Üzenet
- 896
- Blog bejegyzés
- 10
- Köszönet
- 72
- 82 alkalommal
50 üzenetét köszönték meg
Gábor: AC SPIRIT - Novorapid
-
2010-03-09 #2002
- Regisztrált
- Jan 2010
- Hol
- Békés megye
- Üzenet
- 825
- Blog bejegyzés
- 4
- Köszönet
- 51
- 15 alkalommal
12 üzenetét köszönték meg
Zsuzsi
Szandi: Medtronic Paradigm Veo (Novorapid)
-
2010-03-09 #2003
A bolus változtatással nagy kárt nem tudsz okozni, ha odafigyeltek, mértek kaja után is. Akkor úgyis kijön ha sok és egyszeűen visszaveszed.
Üdv: poe
Medtronic Paradigm 722; Edukátor
-
2010-03-09 #2004
Nálunk is folyamatosan ezzel szenvedünk, hogy evés után egy órával kiugrik, majd zuhanó repülés lefelé. Csináltuk mi is hogy késleltettük az inzulin beadás után a kajálást, de nem tudtuk tartani, ő Novorapidon van, és csak 5 körüli cukornál tudtam késleltetni, mert alacsonyabbnál nem lehetett várni, meg reggel idő sincs nagyon arra hogy várakozzunk, mert enni kell készülni és indulni az oviba. A héten neki is egy kicsit emelkedettebb a cukra, de egy kicsit meg is van fázva. Ma keltünk 8,2 vel, lett belőle 16 egy óra múlva majd újybb egy óra múlva 5. És ez tendencia csak alacsonyabb érétkekkel, ált norm cukorral kel. Most a jövő héten szenzort kapunk a délelőtt letérképezésére.Kiváncsi leszek.
-
2010-03-09 #2005
- Regisztrált
- Nov 2006
- Hol
- Dunaújváros
- Üzenet
- 7,781
- Blog bejegyzés
- 29
- Köszönet
- 199
- 275 alkalommal
184 üzenetét köszönték meg
[QUOTE=vighkata;58597]
Le fogom neked írni, hogy a fix ár támogatás mitől fix, de most egy kis dolog van a dolgozóban, de jövök majd, tarts ki.
/QUOTE]
Itt vagyok,
Somcsika, és mindneki!
biztosan hallottál már róla, hogy generikus készítmény. Ez azt jelenti, hogy a piacon fellelhető, legolcsóbb, vagy legtöbbet használt terméket, vagy készítményt tekintik generikusnak, és minden más terméket vagy készítményt ehhez viszonyítanak.
Jelen eseteben a cukormérő tesztcsíknál a generikus készítmény az Optimum teszt és a Personal Aktív teszt csíkok. Ennek az árához adják a 80%-os támogatást, és kiszámolják, hogy forintban ez mennyit jelent.
Ezt a forintosított összeget tekintik az összes terméknél fix kedvezménynek. Vagyis a magasabb árú csík estében a legolcsóbb csíkra kiszámolt kedvezményt lehet csak igénybe venni.Kata, aliasTeki
Roche, Combo pumpa,
Inzulin: Humalog
-
2010-03-09 #2006
Nekem még nem volt saját vércukormérőm.
1 év óta mérem a vércukromat - le sem szabadna írnom
(saját bökőt használva) heti 2 alkalommal, a barátomét (D.mars..), ill. a patikai lehetőséget használva.
Tudom, hogy nem menthet fel, de a súlyosabb problémáim miatt (metabolikus szindróma) került eddig a "cuki" kezelése háttérbe.
LA-ből ajánlotta az ismerősöm, hogy az O. Xceedt vegyem, vagy ilyet küld nekem.
Ezért örülök nagyon az új gépnek! Vele új életet kezdek!
-
2010-03-09 #2007
Fiatal veterán
- Regisztrált
- Feb 2010
- Üzenet
- 1,123
- Köszönet
- 159
- 31 alkalommal
24 üzenetét köszönték meg
Szia Kata!
Most vittem vissza az Xceed-et...
Nagyon kedvesek voltak és ott megnéztük,hogy mér...
Sajnos igazam volt...a hölgy(nem cukros) a saját cukiját mérte meg 8.3!Majd elövett egy másik gépet azzal pedig 7 volt.Elküldik a gépet vizsgálatra mert többet mér mint kéne.Sünike...
-
2010-03-09 #2008
- Regisztrált
- Jan 2010
- Hol
- Békés megye
- Üzenet
- 825
- Blog bejegyzés
- 4
- Köszönet
- 51
- 15 alkalommal
12 üzenetét köszönték meg
-
2010-03-09 #2009
- Regisztrált
- Nov 2006
- Hol
- Dunaújváros
- Üzenet
- 7,781
- Blog bejegyzés
- 29
- Köszönet
- 199
- 275 alkalommal
184 üzenetét köszönték meg
Szia Torkos!
Nagyon figyelni kell a külföldön vásárolt cukimérőkre, mert két féle szabvány létezik.
A mg/dl és a mmol/l. Az USA-ban mg/dl szabvány szerint állítják be a gépeket, nálunk pedig a mmol/l. A gépek többségét vagy ilyen, vagy olyan beállítással gyártják. Nagyon kevés gép van, amelyik mindkettőt tudja. Vásárlás előtt feltétlenül meg kell nézni, hogy átállítható-e a gép a mértékegységek között.
Arra is figyeljetek, hogy az USA-ban forgalomban van egy Xceed, ami nem pont ugyanaz, mint amit nálunk lehet kapni, és nem tudom, hogy a csík kompatibilis-e mindkettőhöz.
Az ára miatt nem érdemes ezt az USA-ból hozni.Kata, aliasTeki
Roche, Combo pumpa,
Inzulin: Humalog
-
2010-03-09 #2010

Állandó webcím/URL
About LinkBacks

Válasz idézettel