Bár nem hiszem, hogy releváns lenne, de 12 éve használtam ilyetAz akkorit persze... Akkor még minden csíkra volt támogatás és ezért tökmindegy volt, hogy melyik mérőt használtam, ez volt akkor a legjobb, legmodernebb. Gondolom, ma is jót gyártanak, csak a csík a probléma, arra nincs támogatás, ha jól tudom ma sem.
Eredmények 141-tól/től 150-ig összesen 3432
Téma: Vércukormérők
-
2008-02-21 #141
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a OneTuch (lehet, hogy nem jól írtam?) típusú készülékről?
Érdekelne a véleményetek.
-
2008-02-21 #142
- Regisztrált
- Aug 2006
- Hol
- Budapest
- Üzenet
- 2,870
- Blog bejegyzés
- 6
- Köszönet
- 3
- 111 alkalommal
85 üzenetét köszönték meg
-
2008-03-02 #143
Gólya
- Regisztrált
- Jan 2007
- Hol
- Rakamaz Szent I 39
- Üzenet
- 4
- Köszönet
- 0
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
csehbe1@gmail.com
Dcont personálhoz keresek pc szoftvert.
-
2008-03-02 #144
- Regisztrált
- Feb 2007
- Hol
- Budapest
- Üzenet
- 130
- Blog bejegyzés
- 52
- Köszönet
- 0
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
D Cont Personal vércukormérővel mért adatok feldolgozása
Feltettem blogomba a D Cont Personal vércukormérővel mért adatok feldolgozását a DiaTransfer program segítségével és egy Excel táblázat felhasználásával is. Megtekintehtők blogomban: http://drinfo.hu/forum/blog/szentgyorgyipal
Figyelem! : a vércukormérő nem ismerte fel az idei február 29.-i dátumot, azt március 1.-ként rögzítette. Ki kell javítani a dátumbeállítást!
-
2008-03-04 #145
Gólya
- Regisztrált
- Apr 2007
- Üzenet
- 120
- Köszönet
- 0
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
Hogyan tudom a D Cont Personal adatait felvinni szgpre? Mi kell hozzá?
Bocsi, már megtaláltam a blogodban. Csak infravörös porttal lehet? Kábbeles megoldás nem lehetséges? Nincs infrám a gépen.Utoljára Vick módosította 2008-03-04, 05:54-kor Ok: kieg
Üdv: Vick, egy inzulinpumpás kisfiú anyukája
*Medtronic, Paradigm 712*
-
2008-03-04 #146
- Regisztrált
- Feb 2007
- Hol
- Budapest
- Üzenet
- 130
- Blog bejegyzés
- 52
- Köszönet
- 0
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
D Cont Personal vércukormérő csatolása a számítógéphez
Kell a LiteLink infravörös csatoló, amelyet a számítógép USB portjára kell csatlakoztatni. A vércukormérő "látja" ezt a csatolót. A csatolóhoz van egy kis CD-lemez, amelyen a DiaTransfer program van. Ezt kell felatölteni a számítógépre előzőleg. A program elvégzi az adatátvitelt és diagramot is készít, amelyet a számítógépen tárol az adatokkal együtt. A LiteLink megvásárolható a 77 Elektronika szervizrészlegén, Budapesten, a Fehérvári úton (a "Harangláb"-nál). Ára, ha jól emlékszem 5 ezer Ft körül van. Többen is használhatják ezt a csatolót, illetve egy csatolóval egymás után több vércukormérő adatait tudjuk felvinni a számítógépre.
Egy laptop infravörös portja "nem látja "a vércukormérót.
-
2008-03-07 #147hypohonder Nem regisztrált / Látogató
Tisztelt Fórumozók, néhány oldallal ezelőtt felvetődött, azt hiszem, hogy e fórumon, hogy az AccuChek Active mérőhöz használható a D Cont Personal csíkja. Akkor sem értettem, hogy hogyan lenne ez megoldható, hiszen az Accu-hoz chip adja a kódszámot, a DContnál pedig külön a gépen kell beállítani.
Az imént kérdeztem meg a gyógyszertárban a kedvenc fő-főgyógyszerészemtől, hogy mi a helyzet, és kategorikusan kijelentette, hogy nem helyettesíthető, már csak azért sem, mert a csíkokat két különböző és konkurens cég gyártja. Természetesen ezt egy másik kolléganőjével történt konzultáció után mondta ki, nem egy szakember véleményéről van tehát csupán szó.
Természetesen én is szívesebben használnám az olcsóbb csíkot, de ezek szerint vaklárma volt a biztató hír.
-
2008-03-07 #148hypohonder Nem regisztrált / Látogató
Ezen A FÓrumon Is Minden HÖlgynek Boldog NŐnapot, JÓ EgÉszsÉget, ÖrÖmÖt És BoldogsÁgot KÍvÁnok!!!

-
2008-03-07 #149
- Regisztrált
- Oct 2006
- Hol
- Budapest
- Üzenet
- 2,140
- Blog bejegyzés
- 2
- Köszönet
- 254
- 82 alkalommal
54 üzenetét köszönték meg
Kedves hypohonder!
Magam és hölgytársaim nevében is köszönöm-jük szépen!Üdv. Christina
(Medtronic Minimed Paradigm inzulinpumpa)
-
2008-03-10 #150
Gólya
- Regisztrált
- Aug 2006
- Hol
- Debrecen
- Üzenet
- 8
- Köszönet
- 0
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
Kedves Vick!
Van ingyenes szoftver az adatok áttöltéséhez és vércukormérési napló készítéshez:
http://irh.inf.unideb.hu/rdcont
Ehhez is kell egy saját infra port (ez házilag is elkészíthető, pár száz forint az alkatrészköltsége), a megadott címen minden infot megtalálsz.
Üdvözlettel:
Delfin

Állandó webcím/URL
About LinkBacks
Válasz idézettel
Az akkorit persze... Akkor még minden csíkra volt támogatás és ezért tökmindegy volt, hogy melyik mérőt használtam, ez volt akkor a legjobb, legmodernebb. Gondolom, ma is jót gyártanak, csak a csík a probléma, arra nincs támogatás, ha jól tudom ma sem.