Hát ez pont egy olyan hely ráadásul,ahol egymást érik a patikák...Úgyhogy sok ész nem szorult beléjük...
Én nem tudom ezt a felhalmozósdi dolgot.Én azt vettem észre,hogy mindenből igyekezenek a lehető legkevesebbet rendelni "A Nagyker"-től.Legalábbis nekem mindenhol ezt mondják,hogy "hát most nincs,de rendelek a nagykertől,holnapra ideér,mennyi kell"Inkább váratják nálunk a vevőt,de "feleslegesen" nem tartanak abból,ami nem fogy napi szinten.Kész röhej.Ez csak akkor tuti,hogyha krónikus betegségre kell,pont elfogyott,pont dokinál voltunk-időpontra van,pont ma jutottunk csak recepthez.Na ilyenkor szoktam a várost a nyakamba venni,hátha találok valahol legalább egy árva dobozzal...
Eredmények 1,101-tól/től 1,110-ig összesen 3432
Téma: Vércukormérők
-
2009-01-28 #1101
- Regisztrált
- Jul 2008
- Üzenet
- 2,588
- Blog bejegyzés
- 3
- Köszönet
- 4
- 1 alkalommal 1 üzenetét köszönték meg
-
2009-01-28 #1102
- Regisztrált
- Jul 2008
- Üzenet
- 2,588
- Blog bejegyzés
- 3
- Köszönet
- 4
-
2009-01-28 #1103
Feltörekvő
- Regisztrált
- Dec 2008
- Üzenet
- 221
- Köszönet
- 2
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
Köszi, igyekszünk
. Ha tudod ajánlani a készülékeinket az ismerőseidnek vagy egy patikának akkor az a legnagyobb elismerés.
Vagy összejátszanak vagy tényleg hülyék. De nem is baj, aki ezen próbál meggazdagodni az menjen is tönkre.
Sajnos ez ilyen. Így is hatalmas a raktárkészletük és "marginális" dolgokból inkább nem is tartanak raktárkészletet. Csak a nagy patikák engedhetik meg maguknak az ilyesmit, akiknek akkora a vonzáskörzetük hogy már szinte semmi nem számít marginálisnak. Egyébként én is jobban hiszek a tervezhető dolgokban, pl online vagy telefonos előrendelésben, utána pár nappal meg átvétel. Persze a pont elfogyott, pont kell, pont dokinál voltunk esetekben ez mit sem segít.Vércukorszintmérő, tesztcsík akció | ExtendBar - a stabil vércukorszint | Inzulinpumpa.hu infó vonal: 06-1-242-21-46
-
2009-01-28 #1104
- Regisztrált
- Jul 2008
- Üzenet
- 2,588
- Blog bejegyzés
- 3
- Köszönet
- 4
A doki is megpróbálja kiszámolni az adagot,hogy őt se büntessék,de mi se fogyjunk ki,meg a gyerek úgyis elgurít egy párat belőle...
hát...remélem ezúttal jobban lett számolva...A mi krónikus bajunk annyira marginális,hogy "csak" egyre több gyereket érint...a tb szerint mégsem kell a gyógyszert egy fillérrel sem támogatnia,legyen pusztán csak receptköteles egyben teljesáras is,ha annyira akarjuk,hogy a 10 éves gyerek emberhez méltóan éljen...Na jó: akkor most nagy levegő: be - ki - be - ki...
-
2009-01-28 #1105
Feltörekvő
- Regisztrált
- Dec 2008
- Üzenet
- 221
- Köszönet
- 2
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
Tudod hogy nem nekem kell megmagyaráznod ezeket a dolgokat. Fiatal korom és nem diabéteszes létem ellenére eléggé benne vagyok ebben, sajnos jól átlátom a dolgokat. Apropó gyerekek: február 15.én megyünk gyermekdiabétesz napra Nyíregyházára, azt hiszem helyi szervezés. Ha valakit érdekelnek a részletek akkor írjon email, amint többet tudok válaszolok.
Vércukorszintmérő, tesztcsík akció | ExtendBar - a stabil vércukorszint | Inzulinpumpa.hu infó vonal: 06-1-242-21-46
-
2009-01-28 #1106
- Regisztrált
- Nov 2006
- Hol
- Dunaújváros
- Üzenet
- 7,781
- Blog bejegyzés
- 29
- Köszönet
- 199
- 275 alkalommal
184 üzenetét köszönték meg
-
2009-01-28 #1107
- Regisztrált
- Nov 2006
- Hol
- Dunaújváros
- Üzenet
- 7,781
- Blog bejegyzés
- 29
- Köszönet
- 199
- 275 alkalommal
184 üzenetét köszönték meg
Ami meg kéne az ember fiának, azt pedig néhol lustaságból vagy kényelemből nem rendelik meg. Lásd Ac ujjszúró. Egyik tagunknak a vidéki patikában nemleges választ adtak, az én vidéki patikámban pedig beszerezték, Így az én patikám, és a posta jutott nyereséghez.
Kata, aliasTeki
Roche, Combo pumpa,
Inzulin: Humalog
-
2009-01-29 #1108
- Regisztrált
- Jul 2008
- Üzenet
- 2,588
- Blog bejegyzés
- 3
- Köszönet
- 4
Péter!Itt a 46.oldalon van szó rólatok.Tudnál reagálni rájuk?Köszi!
-
2009-01-29 #1109
- Regisztrált
- Jul 2008
- Üzenet
- 2,588
- Blog bejegyzés
- 3
- Köszönet
- 4
-
2009-01-29 #1110
Feltörekvő
- Regisztrált
- Dec 2008
- Üzenet
- 221
- Köszönet
- 2
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
Nahát, tényleg, ezt nem is olvastam, köszi. Az úriemberrel (CSRob1) egyébként leveleztem is az utóbbi időben. Egy tanulmányban vett részt és érdekelte hogy milyen a mérő pontossága és hogy milyen elven mér. Voltak eltérések a Personalhoz képest, de ez a két mérő mérési elve miatt is van (bioszenzor vs optikai).
Ez a bejegyzés 2006os, akkor még itthon semmi sem volt Abbott vércukormérő ügyben, csak ezek a klinikai tesztek (ma is folynak, gyógyszereket tesztelnek a vállalatok). A tesztcsíkja valóban bioszenzoros, elviekben ez egy pontosabb mérési módszer, de erről vannak viták. Az biztos hogy előnye és hátránya is van. A tesztcsíkja nem drága, 3255 forint, ami egy prémium mérőhöz képest egyáltalán nem sok. Tudja a szokásos extra funkciókat pl. PC kiolvasás. Hivatalosan csak 2008 augusztusától van forgalmoban Mo-n, ahogy az Omega is. Egyelőre az Omegával próbáljuk megalapozni az Abbott nevet, ez az Xceed egy amolyan extra dolog, a ketonmérő funkciójával egyben. Erre is van érvényes ingyen mérős ajánlatunk, 6 doboz csík vásárlása esetén ingyen Xceed mérő + 1 doboz keton csík. Kevesebb mint 20.000 forintért ez még mindig a gazdaságos árkategóriába esik és sokkal többet tud mint az Omega.
Az Abbottnak több mérője is van, az Ascensia az egyik, a Precision a másik és az új mérőcsalád az a Freestyle. Ez utóbbit akartuk is behozni, de nincsenek meg a feltételek hozzá.Vércukorszintmérő, tesztcsík akció | ExtendBar - a stabil vércukorszint | Inzulinpumpa.hu infó vonal: 06-1-242-21-46

Állandó webcím/URL
About LinkBacks
Válasz idézettel
Nekik nem mindegy tényleg.