Haho Mindenkinek!![]()
Hétfőn, azaz szeptember 11.-én lesz Norbi torna a Margitszigeti Atlétikai Centrumban, 18.00-tól, előtte pedig vércukormérés.
Ha ven kedvetek egyet mozogni gyertek, mi ott leszünk!
Üdv, andi, szerkesztő
Eredmények 1-tól/től 10-ig összesen 250
Téma: Glikémiás Index = G.I.
-
2006-09-07 #1
Glikémiás Index = G.I.
köszönöm h megcsináltátok ezt a főtopikot!kérésem meghallgattatott!
bogácsa
-
2006-09-08 #2
Gólya
- Regisztrált
- Sep 2006
- Üzenet
- 1
- Köszönet
- 0
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
-
2006-09-10 #3
a margit szigetre sajna nem fogok tudni menni,de a tegnapi nap az nagyon jó volt
bogácsa
-
2006-09-10 #4
Gólya
- Regisztrált
- Aug 2006
- Hol
- Székesfehérvár/ Agárd
- Üzenet
- 27
- Köszönet
- 0
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
FIGYELEM!!!!!!!!
Szeptember 16-án szombaton Székesfehérváron a Városház téren és a Fő utcán : Első Székesfehérvári EGÉSZSÉG NAP
Lesz minden ami az egészséges életmóddal kapcsolható!
Szeretném ott megkezdeni a Diab Klub megalakítását. Igaz szomorú vagyok, mert az e-mailomra még csak nem is válaszolt a Szövetség
Ha valaki tud jönni, szívesen látjuk.Üdv.: Kovica
-
2006-09-11 #5
kovica!!
tudsz irni/küldeni részletes programtervet?
lehet h el tudnék menni az egészség napra.hol lesz?
bogácsa
-
2006-09-12 #6
Gólya
- Regisztrált
- Aug 2006
- Hol
- Székesfehérvár/ Agárd
- Üzenet
- 27
- Köszönet
- 0
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
Sziasztok!
Nagyon kellemes programok lesznek a színpadon a Városház téren és a Fő utcán pedig szűrések és tanácsadások, mozgási lehetőség, stb. ha valakit érdekel, annak elküldöm a szórólapot e-mailben, de ide sajnos nem tudom bemásolni.
Bogi, kérem az e-mailodat, mert csak az otthoni gépemen van meg.
))
Kellemes napot mindenkinek!Üdv.: Kovica
-
2006-09-17 #7
Gólya
- Regisztrált
- Sep 2006
- Hol
- Budapest
- Üzenet
- 1
- Köszönet
- 0
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
Diab tali
Sziasztok!
A Budai Irgalmasrendi Kórházban (volt ORFI) szeptember 25.-én 16 óra kezdettel cukis találkozó lesz, ahol meghívott vendégként Dr. Grósz Andrea Főorvosasszony tart előadást. Mindenkit szeretettel várnak.
-
2006-09-23 #8
Emődi Tünde üzenete
Sziasztok!
Majdnem elfelejtettem szólni! A legközelebbi OptiPen teadélután Budapesten szept.27-én lesz 16.30-tól a Millenáris "Fogadó" kávézójában, ahol egy kellemes tea,kávé mellett lehetőség nyílik a diabetessel kapcsolatos kérdések megbeszélésére, tapasztalatcserére. Minden Lantust használót szerettel várok!
(Emődi Tünde)
bogácsa
-
2007-03-19 #9
Gólya
- Regisztrált
- Feb 2007
- Üzenet
- 21
- Köszönet
- 0
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
Hahó!
Igazából én nem nagyon merek kísérletezni pl. a sztíviával,mert amit az interneten találtam,az nem volt túl meggyőző. Ráadásul írtam e-mailt az értékesítőnek,hogy van-e tapasztalatuk terhesség során való alkalmazásról,és még csak nem is írt vissza...
És amiben szacharin van,azt lehet használni terhesség alatt?
A diétás csokiról, üdítőkről, egyebekről most mondta a diabetológusom,hogy az tényleg a 2-es cukrosoknak és a fogyókúrázóknak lett kitalálva,mert a felszívódásukat nem lehet az inzulinhoz kalkulálni, és nem tudni mi van bennük.Ezért azt mondta,hogy ha már végképp nem bírok magammal, akkor inkább cukrozott joghurtot egyek,ne diátásat, de azt is csak ebédre vagy vacsorára kiegészítésként,amikor inzulint adok.Camilla
-
2007-03-19 #10
Camilla, a diétás joghurtokat nyugodtan eheted, évekig azokat ebédeltem és könnyen kalkuláltam hozzá az izulint.
Nem attól rossz vmi, hogy mesterséges, ezt szögezzük le. A kukorica - a kutya mellett az egyik legdurvábban módosított élőlény - pl. emberi segítség nélkül kipusztulna, mert a magok nem esnek ki a csőböl, a cső meg fennmarad a száron.
A szacharinnak elég vacak íze van, már csak ezért is kerüld.
A steviat (nemtom, hogy írják a nevét) a WHO biztonságosnak, de tovább vizsgálandónak minősítette. Mindenesetre az aszpartam kevésbé kockázatos, mert egyszerűbb vegyület és sokkal többen fogyasztják és hosszabb ideje. Károsodás nélkül. Ám egyelőre ez a kockázatkülönbség elenyészőnek minősíthető. Nem ismerem a steviat, az aszpartam szerintem tökéletes, bármit is mond a cukorlobbi
===> ha hideg ételt édesítek, akkor aszpartam
Mondd csak el mégegyszer, hogy lehet birkavesével földrengést megelőzni!
Hasonló témák
-
[szexdoktor hír] Férfi-nő boldogság-index
dr.info team által, fórum: Szexdoktor.hu friss híreiVálasz: 0Utolsó üzenet: 2008-11-28, 10:22 -
[diabetes hír] Új szív- és érrendszeri rizikófaktor: boka-kar index
dr.info team által, fórum: A Diabetesonline.hu friss híreiVálasz: 0Utolsó üzenet: 2008-07-11, 05:46

Állandó webcím/URL
About LinkBacks
Válasz idézettel