Dr.Info - Egészség és Életmódmagazin

Eredmények 1-tól/től 5-ig összesen 5
    Dublin jelenleg nem elérhető Gólya
    Regisztrált
    Aug 2007
    Üzenet
    1
    Köszönet
    0
    0 alkalommal
    0 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett Külföldre telepedés

Nagy valószínűséggel külföldön (Írország) fogok letelepedni, mert egy visszautasítatlan álláslehetőséget kaptam.
    Az volna kérdésem, hogy az inzulinomhoz mi módon lehet hozzájutni, vagy új beállítások kellenek majd?
    Kérdeztem a kezelőorvosom, de csak kitérő válaszokat kaptam.

Agicza logója
    Agicza jelenleg nem elérhető Gólya
    Regisztrált
    Aug 2008
    Hol
    Írország
    Üzenet
    142
    Köszönet
    0
    0 alkalommal
    0 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

Idézet Eredeti szerző Dublin Üzenet megjelenítése
    Nagy valószínűséggel külföldön (Írország) fogok letelepedni, mert egy visszautasítatlan álláslehetőséget kaptam.
    Az volna kérdésem, hogy az inzulinomhoz mi módon lehet hozzájutni, vagy új beállítások kellenek majd?
    Kérdeztem a kezelőorvosom, de csak kitérő válaszokat kaptam.

Szia.

Én Írországban élek.Két hónapja egy röpke hazautazás során derült ki,hogy cukorbeteg vagyok.
    Én azt az utat választottam,hogy otthon állíttattam be az inzulint, és kihoztam magammal három havi adagot mindenből.
    Majd hazautazok egy kontrollra és ha minden rendben van és jól csinálom a dolgaim,akkor 6 havi adagot is hozhatok mindenből. Félévente meg úgyis hazautaznék.
    Én így oldottam meg, bár biztos itt is be lehetett volna állíttatni.

Egyelőre komolyabb kérdésem nem adódott,nem kerestem fel az itteni orvosokat.

Üdv,Ági

tímeácska logója
    tímeácska jelenleg nem elérhető Moderátor
    Regisztrált
    Jun 2007
    Hol
    Várpalota
    Üzenet
    7,184
    Blog bejegyzés
    17
    Köszönet
    136
    292 alkalommal
    188 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

Szia Ágicza!
    Van egy diabos fiatal lány ismerősöm, hasonló a története, mint Neked, Ő Angliába ment ki tanulni, és nyári szünet alkalmával derült fény a diabjára. Ő csak hosszabb tanítási szünetekben szokott haza jönni, a szülei küldik ki Neki postán a cuccokat. 1 nap alatt kiérnek a cuccok, eddig még semmi gondja nem volt az inzulinokkal sem! Kis hűtőtáskákban küldik az inzulinokat, jól kipárnázva. Feltüntetik a csomagon, hogy törékeny gyógyszerkészítményt tartalmaz a küldemény, talán így nem fociznak a cuccal a postások sem... Havonta küldik a kütyüket, így ha nem tartaná a hűtőtáskácska a megfelelő hőmérsékletet sincs gond, mert 1 hónapig nyugodtan fel lehet használni a nem hűtőben tárolt inzulint.
    Tímeácska /alias Csigu/

Roche, Spirit + Combo pumpa, 1+1 db/háztartás - egyelőre !
    Spirit + Combo: NovoRapid, pen: Humulin M3

Agicza logója
    Agicza jelenleg nem elérhető Gólya
    Regisztrált
    Aug 2008
    Hol
    Írország
    Üzenet
    142
    Köszönet
    0
    0 alkalommal
    0 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

Idézet Eredeti szerző Tímeácska Üzenet megjelenítése
    Szia Ágicza!
    Van egy diabos fiatal lány ismerősöm, hasonló a története, mint Neked, Ő Angliába ment ki tanulni, és nyári szünet alkalmával derült fény a diabjára. Ő csak hosszabb tanítási szünetekben szokott haza jönni, a szülei küldik ki Neki postán a cuccokat. 1 nap alatt kiérnek a cuccok, eddig még semmi gondja nem volt az inzulinokkal sem! Kis hűtőtáskákban küldik az inzulinokat, jól kipárnázva. Feltüntetik a csomagon, hogy törékeny gyógyszerkészítményt tartalmaz a küldemény, talán így nem fociznak a cuccal a postások sem... Havonta küldik a kütyüket, így ha nem tartaná a hűtőtáskácska a megfelelő hőmérsékletet sincs gond, mert 1 hónapig nyugodtan fel lehet használni a nem hűtőben tárolt inzulint.
    Szia Timeácska!

Az ötlet nagyon jó, lehet, hogy majd később én is átállok hasonló módszerre,de még nagyon 'friss' a dolog.
    Az orvosom egyelőre ragaszkodott a 3 havi kontrollhoz, hiszen még csak most derült ki a diabéteszem, teljesen új minden nekem.
    Jó,hogy rátaláltam erre a fórumra,nagyon sok jó dolgot találtam már.
    Szép napot.

tímeácska logója
    tímeácska jelenleg nem elérhető Moderátor
    Regisztrált
    Jun 2007
    Hol
    Várpalota
    Üzenet
    7,184
    Blog bejegyzés
    17
    Köszönet
    136
    292 alkalommal
    188 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

Idézet Eredeti szerző Agicza Üzenet megjelenítése
    Szia Timeácska!

Az ötlet nagyon jó, lehet, hogy majd később én is átállok hasonló módszerre,de még nagyon 'friss' a dolog.
    Az orvosom egyelőre ragaszkodott a 3 havi kontrollhoz, hiszen még csak most derült ki a diabéteszem, teljesen új minden nekem.
    Jó,hogy rátaláltam erre a fórumra,nagyon sok jó dolgot találtam már.
    Szép napot.
    Örülök, hogy köztünk vagy!
    Tímeácska /alias Csigu/

Roche, Spirit + Combo pumpa, 1+1 db/háztartás - egyelőre !
    Spirit + Combo: NovoRapid, pen: Humulin M3

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •  
© Copyright 1993-2012 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!