Kezdem a BKV-val. vagy éppen BNV-nek is nevezhetném. (hogy miért az a poén)
Sokan kritizálják, hát fedezzük fel alaposabban, mi a jó és a kevésbé jó benne. Buszok: a régi Ikarusok a nyerők nálam, legyen az szóló, vagy csuklós. Jegyet lyukasztani lehet vagy kevésbé lehet rajta (a kis piros lyukasztókon) a vészkijárat 4 piros karját is megtalálom rajta. Amúgy magas lépcsős (de nem baj, annak aki nem idős és nem babakocsival utazik), és valahogy kicsit nosztalgikus is a mai Volvokat elnézve.
Eredmények 1-tól/től 10-ig összesen 45
-
2009-08-18 #1
Gólya
- Regisztrált
- Jun 2009
- Hol
- Budapest
- Üzenet
- 84
- Köszönet
- 0
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
Bkv, Volán, Máv, hajó, repülő és amit akartok
Utazgassunk a járműveken Budapesten, a környékén és vidéken. Vagy a Földön, vízen levegőben. Itt megtalálható majd minden az utazás élményével, vagy éppen kudarcával kapcsolatos vélemény, írás, és egyebek.
Signorina Bella
-
2009-08-18 #2
Gólya
- Regisztrált
- Jun 2009
- Hol
- Budapest
- Üzenet
- 84
- Köszönet
- 0
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
Signorina Bella
-
2009-08-22 #3
Tömegközlekedés. Lehetnének tisztábbak, sûrûbbek a járatok (szinte bármelyikre érvényes) - legalábbis csúcsforgalomban. Nem túl jó heringként utazni... Kedvenc járataim: sárga kisföldalatti (ha már nosztalgiázunk) és a combino (ha már európa felé tekintgetünk). Belefér még a hannoveri... a többi elég minôsíthetetlen, leginkább a buszokkal vagyok nagyon elégedetlen, akár volvo, akár ikarus...
-
2009-08-24 #4
Gólya
- Regisztrált
- Jun 2009
- Hol
- Budapest
- Üzenet
- 84
- Köszönet
- 0
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
Nekem a Volvo csengője tűnt fel elsőnek. Na az aztán ciripel. Hívhatnám akár tücsökjáratnak is. Amúgy meg kellemes benne a légkondi.
A Volánnal nagyon meg voltam elégedve, a régieken nem volt légkondi, csak a "menetszél", ami a régi szóló és csuklós Ikarusokon.
Hát a kisföldalatti nekem is a kedvencem, de szerintem nagyon hamar becsukja az ajtókat.
És mi van a trolikkal? A régi "rázósakat" ismerem, az újat még nem próbáltam ki.
(Bocsi a BNV az BMV)Signorina Bella
-
2009-09-01 #5
Gólya
- Regisztrált
- Jun 2009
- Hol
- Budapest
- Üzenet
- 84
- Köszönet
- 0
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
Üdvözlet a többieknek, akiktől meg is kérdezem, hogy kocsival jártok?
Signorina Bella
-
2009-09-01 #6
Igen. El se tudnám képzelni az életemet nélküle.
Grácia
-
2009-09-01 #7
Gólya
- Regisztrált
- Jun 2009
- Hol
- Budapest
- Üzenet
- 84
- Köszönet
- 0
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
De jó Neked! Én is így voltam vele anno, de csak álom maradt. És ha már itt tartunk milyen kocsival utazni? (nem feltétlenül a bp-i dugókra gondolok)
Signorina Bella
-
2009-09-01 #8
Nagyon jó. Nincsenek kötöttségeim. Ezért.
Grácia
-
2009-09-02 #9
Az én autóm abszolut gazdaságos
és én is azért szeretem, mert szabadságot ad. Ha belvárosba megyek, kihagyom, mert elvisz a sárga földalatti, de ha át kell szállni jobban megéri az autó, mert kevesebbet fogyaszt, mint a több bkv jegy ára és tuti találok parkolót is - méreteiből adódóan.
-
2009-09-02 #10
Gólya
- Regisztrált
- Jun 2009
- Hol
- Budapest
- Üzenet
- 84
- Köszönet
- 0
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
Akkor csak én járok a jó öreg Bkv-val? Elvileg környezetkímélőbb ugye, mint az autók, dehát az igaz, hogy nem egyedül vagy a családjával utazik benne az ember.
Signorina Bella
Hasonló témák
-
Repülő rabbik a H1N1 ellen
dr.info team által, fórum: Dr.Info friss hírek - cikkekVálasz: 0Utolsó üzenet: 2009-08-13, 01:11 -
Repülő rabbik a H1N1 ellen
dr.info team által, fórum: Dr.Info friss hírek - cikkekVálasz: 0Utolsó üzenet: 2009-08-13, 12:00 -
Szex: amit te sem tudtál
dr.info team által, fórum: Dr.Info friss hírek - cikkekVálasz: 0Utolsó üzenet: 2009-06-06, 02:04 -
Nátha vagy amit - nem - akartok!
dr.info team által, fórum: Dr.Info friss hírek - cikkekVálasz: 0Utolsó üzenet: 2009-02-19, 09:50 -
[tüdőbeteg hír] Repülő védőoltás: Gates-ék legújabb ötlete
dr.info team által, fórum: Tüdőbeteg.hu friss híreiVálasz: 0Utolsó üzenet: 2008-11-01, 03:03

Állandó webcím/URL
About LinkBacks
Válasz idézettel