+ Válasz a Témára
Eredmények 81-tól/től 90-ig összesen 116
-
2010-06-18 #81
- Regisztrált
- Jan 2010
- Hol
- Békés megye
- Üzenet
- 813
- Blog bejegyzés
- 4
- Köszönet
- 48
- 15 alkalommal
12 üzenetét köszönték meg
Csak benéztem még, mert hát a "postagalambtól" - akit Tímeácskának és Máténak hívnak - kaptam ma valami nagyon hasznos dolgot amit úgy éreztem, hogy mindenképpen meg kell köszönöm.
Köszönöm a jó kívánságotkat, hasonló jókat kívánok nektek is és nagyon jó időt, ne túl meleget és ne is esős hideget, amolyan kellemes kiránduló időt.
PusziZsuzsi
Szandi: Medtronic Paradigm Veo (Novorapid)
-
2010-06-19 #82
- Regisztrált
- Jun 2007
- Hol
- Várpalota
- Üzenet
- 7,100
- Blog bejegyzés
- 17
- Köszönet
- 111
- 235 alkalommal
158 üzenetét köszönték meg
Tímeácska /alias Csigu
/
Roche, Spirit + Combo pumpa, 1+1 db/háztartás
- egyelőre
!
Spirit + Combo: NovoRapid, pen: Humulin M3
-
2010-06-22 #83
- Regisztrált
- Sep 2008
- Hol
- Budapest,
- Üzenet
- 4,598
- Blog bejegyzés
- 2
- Köszönet
- 118
- 156 alkalommal
116 üzenetét köszönték meg
-
2010-06-22 #84
- Regisztrált
- Oct 2006
- Hol
- Budapest
- Üzenet
- 2,094
- Blog bejegyzés
- 2
- Köszönet
- 206
- 62 alkalommal
39 üzenetét köszönték meg
-
2010-07-28 #85
Mi 2 hete a Horvát Hvar szigeten voltunk. Mint a paradicsom, nyugodt, békés, és csodaszép! Nagyon hiányzik! Kristóf cukrai 80%-ban jók voltak, ami nagy szó nála. Fagyit is evett minden nap, és ami meglepő, hogy nem emelte meg a cukrát. Azon a héten inkább az alacsony cucu volt jellemző, gondolom azért, mert egész nap bújta a vizet, meg úszott. Filmeztem egy tintahal párt, majd megpróbálom föltenni. Hihetetlen élmény volt. Még sosem láttam ilyet, ennyire közelről meg pláne. Szó szerint az orrunk előtt voltak. Visszafelé a Neretva völgyén keresztül jöttünk (Bosznia). Mesésen szép, óriási hegyek, köztük pedig egy smaragd színű folyó hömpölyög.
Itt most nálunk a zablakon meg a zeső hömpölyög. Napfényt akarok!!! Ja, meg egy lottó ötöst, és akkor leköltözünk arra a szigetre...Moncsi
-
2010-08-02 #86
- Regisztrált
- Sep 2008
- Hol
- Budapest,
- Üzenet
- 4,598
- Blog bejegyzés
- 2
- Köszönet
- 118
- 156 alkalommal
Mi is elugrunk ide Magyarországra egy kicsit kikapcsolódni.
http://www.vulkanfurdo.hu/start.php?loadPage=9&lng=hu
Meglátogatjuk a környező strandokat is.
-
2010-08-02 #87
- Regisztrált
- Jan 2010
- Hol
- Békés megye
- Üzenet
- 813
- Blog bejegyzés
- 4
- Köszönet
- 48
- 15 alkalommal
12 üzenetét köszönték meg
-
2010-08-03 #88
- Regisztrált
- Sep 2008
- Hol
- Budapest,
- Üzenet
- 4,598
- Blog bejegyzés
- 2
- Köszönet
- 118
- 156 alkalommal
-
2010-08-19 #89
- Regisztrált
- Sep 2008
- Hol
- Budapest,
- Üzenet
- 4,598
- Blog bejegyzés
- 2
- Köszönet
- 118
- 156 alkalommal
Így történt.
Rövid kis beszámoló az eltelt nyaralásunkról.
Szokásos évei szabadságunkat ( mint a nagyoknál szokás) Celldömölkön a Ság-hegyen töltöttük.
Mindenféle időjárásban volt részünk,de végül is jól éreztük magunkat. Bejártuk a környező gyógyfürdőket,és egy-két nevezettességet is meglátogattunk a környéken. Voltunk Sárváron,Bük-fürdőn,Borgátán,Mesteri-ben,és a Celldömölk-i Vulkán-fürdőben. Ellátogattunk Sümegre,a várjátékokra (de Manocsot nem találtuk ott,mint kiderült a csapata Diósgyőrben lépet fel Ő pedig tüsszösmandula gyulladással otthon ápolgatta magát) és elmentünk Zalaszántóra megnézni a Butha szentélyt. A péntek éjszakai vihar nagy élményekkel gazdagított bennünket,mivel 3 órán át szűnni nem
akaró villámlás ,és menydörgés nem mindennapi esemény. A kis nyaralónk (ahol laktunk) csukott ajtaján hömpölygött be a víz,amit lapáttal ,és felmosó eszközzel igyekeztünk felszedni. Egy nagy vödör vizet szedtünk fel,ráadásul közben a villany is elcsatangolt,úgy ,hogy gyertyafényes idilli környezetbe víztelenítettünk. Általában az aktuális helyen étkeztünk ezért a vc.-met nem mindig tudtam kordába tartani,persze az időjárási frontok és talán a melegvizes fürdők is befolyásolhatták.
Celldömölkön van egy cukrászda ahol Diabéteszes fagyit is csinálnak,természetes,hogy meglátogattuk,és nyaltuk is.
A fagylaltos Hölggyel történt beszélgetésünk folyamán kiderült,hogy a családjukban is van Insulinos cukorbeteg,egy serdülő leányzó,és a nagypapa.A téma adott volt,rögtön meg említettük a fórumot és felírtuk egy cetlire az elérhetőséget. Remélem,hogy mielőbb ide látogatnak Ők is.
-
2010-08-19 #90
- Regisztrált
- Nov 2006
- Hol
- Dunaújváros
- Üzenet
- 7,584
- Blog bejegyzés
- 29
- Köszönet
- 128