Hát igen,végtére is ezt a pénzt ő szenvedte össze...![]()
Eredmények 1-tól/től 10-ig összesen 42
Téma: Biztosítás
-
2008-08-29 #1
Biztosítás
Gondoltam, megosztom mindenkivel az infot, miszerint 3-18 éves kor között alanyi jogon van biztosítás minden gyermekre, törés (egyéb baleset?) esetén, Állam Bácsi jóvoltából. Magyarán, ha baj van, csak be kell sétálni egy biztosítóhoz az orvosi papírokkal. Én gyöngyfűzőt veszek majd a lányomnak a kapott összegből.
-
2008-08-29 #2
- Regisztrált
- Jul 2008
- Üzenet
- 2,588
- Blog bejegyzés
- 3
- Köszönet
- 4
- 1 alkalommal 1 üzenetét köszönték meg
-
2008-08-29 #3
Kedves d.g., szerintem az egész arra jó, hogy megismerjék a gyerekek a biztosítás fogalmát. Nagyon sokan, mindenüket elveszítik, mert nincs biztosításuk. Nekem is kétszemélyes nyugat európai körutazás teljes költsége azért nem veszett el, mert volt biztosításunk pont erre az esetre, ha az utolsó pillanatban történik valami. Az esély, hihetetlenül kicsi, de bekövetkezett a baj.
Üdvözlettel
rgyörgy
-
2008-08-29 #4
- Regisztrált
- Nov 2006
- Hol
- Dunaújváros
- Üzenet
- 7,781
- Blog bejegyzés
- 29
- Köszönet
- 199
- 275 alkalommal
184 üzenetét köszönték meg
-
2008-08-29 #5
- Regisztrált
- Nov 2006
- Hol
- Dunaújváros
- Üzenet
- 7,781
- Blog bejegyzés
- 29
- Köszönet
- 199
- 275 alkalommal
-
2008-08-29 #6
Sajna, én erről nem tudok semmit, még nem hallottam róla.
Az alanyi jogon járó biztosításról meg ma világosítottak fel minket egy biztosítónál, és kaptunk is kicsike zsozsót. (Volt bennem némi erkölcsi dilemma, hogy szegény lányom karját töri, én meg szaladok a zsebpénzért, de aztán mégis szaladtam, majd kap belőle vígaszajándékot!
) Remélem, nem azt a konzekvenciát fogja levonni belőle, hogy karjainkat törni érdemes!!
-
2008-08-29 #7
- Regisztrált
- Nov 2006
- Hol
- Dunaújváros
- Üzenet
- 7,781
- Blog bejegyzés
- 29
- Köszönet
- 199
- 275 alkalommal
-
2008-08-29 #8
Csonttörés és diabetes.
Szegeden (ott törtünk el) a gyereksebész azt mondta, nem tud arról, hogy bármi látványos összefüggés lenne a kettő között (hacsak az nem, hogy a stresszhormonok miatt megemelkedik a cukra, de nem emelkedett meg), és menjünk egy hét múlva Fehérvárra, kötözésre.
Ma mentünk Fehérváron a traumatológiára. Itt azt mondták, a diabosoknak lassabban gyógyul a törése, és miért nem mentünk már másnap, mert eddig egy ideiglenes gipsz volt a karján ami nem is tartotta jól. (Háát. Mert aszonták, nem kell.. megaztán. Tudom is én, milyen az az ideiglenes gipsz??)
Node. Ti hallottatok már erről, hogy diabosnak lassabban forr össze a csontja?
Mert én csípőből azt mondom, hülyeség, ha a cukrai jók. Magas cukor mellett, általánosan rossz anyagcsere mellett lehet hogy így van. Nos?
-
2008-08-29 #9
-
2008-08-29 #10
- Regisztrált
- Nov 2006
- Hol
- Dunaújváros
- Üzenet
- 7,781
- Blog bejegyzés
- 29
- Köszönet
- 199
- 275 alkalommal
Én nem hallottam róla, de ez nem jelenti, hogy ne lenne igaz. Sokunknál a sebek nehezebben gyógyulnak, de én sokszor érzem úgy, hogy ez inkább egyénfüggő, mint diab függő. A 2-es tipusú diabnál valóban lassabban gyógyulnak a sebek, így lehet, hogy a csont is. Az hogy a doktorok mit mondanak, hááát.... nekem van néha olyan érzésem, hogy mivel nem szakterületük a diab, sok mindent összekevernek.
Kata, aliasTeki
Roche, Combo pumpa,
Inzulin: Humalog

Állandó webcím/URL
About LinkBacks
Válasz idézettel