Szia Zsu!
Rég nem jártam már a fórumon és most megrémítettek a soraid. Mi van Veletek? Minden rendben van a Pindurral? Lassan a 8- hónapban vagytok!
Mi ez a fekély dolog? Mitől jött elő?
Az a krém, amit írtál emlékeztett egy régi kenőcsre ZinkSalbe névre hallgatott és ugyancsak a sebgyógyulást segítette. Valahol a Mester utcában volt egy nagy gyógynövény, gyógykozmetikai termékeket forgalmazó bolt és ott be lehetett szerezni. Amúgy a cink bevitel segít a sebgyógyulásban. A régi cinkes inzulinokat, ha sebre pöttyintette az ember hatékonyan segítették a gyógyulást!
Ezen kívül Bioptron lámpa!
De mitől van???
Aggodom!!
Eredmények 1-tól/től 10-ig összesen 102
Téma: Lábszárfekély
-
2008-12-01 #1
- Regisztrált
- Jul 2008
- Üzenet
- 2,588
- Blog bejegyzés
- 3
- Köszönet
- 4
- 1 alkalommal 1 üzenetét köszönték meg
Lábszárfekély
Szia Nofre!Ideírom,mert bosszantó a probléma,de nem idevaló,viszont nem találtam neki helyet,mert a méhcsípéstől az egyéb banális sérülésig bármi kihozhatja,tehát talán egy fórum névnek lenne csak jó.A lábszárfekély rendkívül kegyetlen dolog,nem is gyógyítható,bár állítólag igen és meg is előzhető,mostanság ezt hallani,de én erről nem tudok semmi konkrétat.Most olvastam,hogy van egy krém "Fibrolan Salbe",ami állítólag az egyetlen,ami helyrehozhatja.Hol lehet azt beszerezni?Mi csak Lyofoam kötszert kaptunk,de azóta az egy darab fekélyből lett 4 és egyre csak nőnek.Mi kell ahhoz,hogy ne legyen orbáncos egy fiatalember lába,no és az mi is pontosan?Miért nézik meg hetente a sebészeten és nem mondanak semmit,csak azt,hogy folytassuk?Ők nem látják,hogy nem segít?Ha egy orvosi szempár ránéz,az kezelésnek számít?Nem csinálnak vele semmit.Ez normális így?Mi harcolunk alsó-felső szinten,de ez itt nagyon makacs.Ez a krém állítólag jó,de hol lehet hozzájutni és tényleg nem segít semmi?Előre is köszi,már nagyon el vagyok keseredve...
-
2008-12-01 #2
Gólya
- Regisztrált
- Apr 2008
- Üzenet
- 97
- Köszönet
- 0
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
-
2008-12-01 #3
Gólya
- Regisztrált
- Apr 2008
- Üzenet
- 97
- Köszönet
- 0
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
Meg esetleg a Culevit krém! Apukámnak azt ajánlotta egy bőrgyógyász. Neki is autoimmun anygacsere betegség alapján jött elő a bőrproblémája.
-
2008-12-01 #4
- Regisztrált
- Jul 2008
- Üzenet
- 2,588
- Blog bejegyzés
- 3
- Köszönet
- 4
Szia PindurBocs!Tutira keversz valakivel,de a tanácsok nagyszerűek,utánuk járok,köszi!
-
2008-12-01 #5
- Regisztrált
- Jul 2008
- Üzenet
- 2,588
- Blog bejegyzés
- 3
- Köszönet
- 4
Még az is érdekelne,hogy mit lehet azzal a szörnyű,szúró fájdalommal kezdeni,mert lassan egy hónapja mindennapos a cataflam,de egy gyomorfekély már igazán nem hiányzik ezekhez!!!
Borzasztó dühös vagyok...nem mintha ez a fekélyt érdekelné...
-
2008-12-01 #6
Gólya
- Regisztrált
- Apr 2008
- Üzenet
- 97
- Köszönet
- 0
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
Igen, ne haragudj elnéztem Zsusznak hittelek! BOcsánat!
Hát és milyenek a cukraid? mert az az igazság, hogy azon nagyon sok múlik. Ha nem jók a vegetatív idegrendszert is egrecírozza és attól a gyomor nagyon kikészül: székrekedés vagy épp az ellenkezője
-
2008-12-01 #7
- Regisztrált
- Sep 2008
- Hol
- Budapest,
- Üzenet
- 4,638
- Blog bejegyzés
- 2
- Köszönet
- 127
- 181 alkalommal
133 üzenetét köszönték meg
Kedves Zsuzsi.Remélem ,hogy emlékszel ránk, a skanzenből.
Bp.- van egy OXIVIT nevú Diabetesz láb szakrendelés. CÍMÜK. Bp.III. Szépvölgyi út 39. Tel: 06-1-346 0460. Beutaló szükséges , majd pedig telefonos időpont egyeztetés. A beutalót a házi doki is és a diad orvosod is megirhatja . Azzal beszéld meg akivel úgyérzed,hogy a kapcsolatod bizalmasabb. Jelenleg én is járok hozzájuk ,mert kisebb fokú érszűkületem van. Nagyon sok mindet gyógyítanak , többek között a fekélyt is. Igazolt dibosoknak a kezelés ingyenes, utiköltség vissza igényelhető. Légysi próbáld meg.
-
2008-12-01 #8
- Regisztrált
- Jul 2008
- Üzenet
- 2,588
- Blog bejegyzés
- 3
- Köszönet
- 4
Hát most ezért nem fogok haragudni,az tuti...
amúgy is tök ari volt...
Nem az én lábamon vannak...mindegy egyébként,hogy mi az ok,persze tudom-tudom mellette az alapproblémát is kezelni kell,de ez jelen esetben visszér.Pólyán kívül azzal most nem sokat tehetünk.Műtét kell majd valamikor rá,dehát hogy mikor...
Olvastam,hogy jó a cink...
...hát elrohantam cinkért.50mg-os tablettákat szerváltam be szuper helyről...
,állítólag lóadag és heti egy elég.Nem tudom,hogy így van-e,ha valaki ért hozzá,jó lenne az info ezügyben is!
-
2008-12-01 #9
- Regisztrált
- Jul 2008
- Üzenet
- 2,588
- Blog bejegyzés
- 3
- Köszönet
- 4
Nagyon kedvesek vagytok...látom mindenki rak engem valahova,ahol nem én vagyok...
,de ez nem baj.Nem voltam skanzenben!
Jelen esetben nem diab áll a háttérben.Nehezen találunk segítséget,mert itt csak legyintenek a sebészek,hogy "á,visszér" és már nem is törik magukat.Pedig Erzsébeten,ahol a sebészek hasonló mentalitással elrontották már egyszer egy korábbi fekélyét,a bőrgyógyász helyrerakta,mert addig törte a fejét,amíg megtalálta a megoldást.(lehet,hogy a sebészek nem is értenek a fekélyhez?!?)Ez pedig a curiosa cseppek voltak,mert hogy lukas volt miatta a lábszára,majdnem sípcsontig.Most csak lyofoam kötszert kap,az meg nem csinál semmit,a fekély éli világát.Most szerdán megy megint kontrollra,hogy minek,már nem tudom,de rábíztam,hogy csapjon az asztalra és kérjen olyan kezelést,ami segít is,mert ez nem az!Hozzáteszem,hogy az érsebész közölte,hogy hozzá ne menjünk fekéllyel,mert ő azzal nem foglalkozik...Mi van?!?
-
2008-12-01 #10
- Regisztrált
- Jul 2008
- Üzenet
- 2,588
- Blog bejegyzés
- 3
- Köszönet
- 4
Nos,ezt találtam:
http://diabetesonline.hu/index2.php?...o_pdf=1&id=482
De továbbra sem tudom,hogy most mit tegyünk és hova forduljunk.Mi lenne a következő lépés amit tehetnénk.Visszér,ödéma,barnafolt-ezek voltak és már értem,hogy így könnyen lett fekély,de most hogyan tovább,ha a kapott kezelés nem segít?Akkor tényleg kész,nincs mit tenni?Hogyan tovább?

Állandó webcím/URL
About LinkBacks
Válasz idézettel
Borka