Ez az összeg nem egy, hanem 3 munkahelyen jön össze. Tehát nem egy, hanem 3 helyen kell megállnom a helyem és az itthonit még nem is számoltam. De ezt én keresem meg, míg a cikkben szereplő emberkéknek a rólunk dolgozó emberekről lenyúzott 3. bőrből futja.
Talán ha én is Nokiás dobozban több millió forintnyi kenőpénzt adtam volna valakinek és börtönbe jutok akkor biztosan nekem is megcsinálták volna a plasztikai műtétet tb támogatásra, mert a böntönben töltött idő annyira megviselt volna, hogy bánatomban annyira lefogytam volna.
Eredmények 661-tól/től 664-ig összesen 664
-
2011-03-18 #661
- Regisztrált
- Apr 2010
- Hol
- Pánd, Pest, Hungary, Hungary
- Üzenet
- 151
- Blog bejegyzés
- 14
- Köszönet
- 5
- 2 alkalommal
2 üzenetét köszönték meg
Kedveseim!
Én, mint 10 éve ingázó (Volán, MÁV, BKV) napi 2-2,5 órát "utazom" a munkahelyem és a lakásom között. A tényleges utazás kb:50-55 perc. A többi a csatlakozásra várással, építési területek kerülgetésével (KÖKI Terminál építése) stb. telik el. Ez naponta 2 db, mivel megyek és jövök. A BKV olyan összehangoltan működik mint a többi közlekedési társasággal, mind önmagával, hogy van, amikor a buszból nézem, ahogy a csatlakozásom szép lassan elmegy a megállóból, mivel a sofőr az ajtót nem nyithatja ki, hogy átszálljak, mert csak 1 busz állhat a megállóba be. Így 20-25 percet várok a köv. járatra. Ez rendszeres, már fel sem húzom magam rajta. Be van építve a menetidőmbe. ...Sokszor elgondolkodom: kéne egy jogsi, meg valami kis járgány.Marcsi [B]
[I][COLOR=RoyalBlue]"Ha az életed a feje tetejére is áll, a barátaid sose felejtsd el, mert ők mindig melletted állnak"
-
2011-06-01 #662
- Regisztrált
- Jan 2010
- Hol
- Békés megye
- Üzenet
- 825
- Blog bejegyzés
- 4
- Köszönet
- 51
- 15 alkalommal
12 üzenetét köszönték meg
Zsuzsi
Szandi: Medtronic Paradigm Veo (Novorapid)
-
2011-06-02 #663
- Regisztrált
- Jan 2010
- Hol
- Békés megye
- Üzenet
- 825
- Blog bejegyzés
- 4
- Köszönet
- 51