Dr.Info - Egészség és Életmódmagazin

67. oldal, összesen 67 ElsőElső ... 17576364656667
Eredmények 661-tól/től 664-ig összesen 664
    Marcsi67 jelenleg nem elérhető Gólya
    Regisztrált
    Apr 2010
    Hol
    Pánd, Pest, Hungary, Hungary
    Üzenet
    151
    Blog bejegyzés
    14
    Köszönet
    5
    2 alkalommal
    2 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

Kedveseim!
    Én, mint 10 éve ingázó (Volán, MÁV, BKV) napi 2-2,5 órát "utazom" a munkahelyem és a lakásom között. A tényleges utazás kb:50-55 perc. A többi a csatlakozásra várással, építési területek kerülgetésével (KÖKI Terminál építése) stb. telik el. Ez naponta 2 db, mivel megyek és jövök. A BKV olyan összehangoltan működik mint a többi közlekedési társasággal, mind önmagával, hogy van, amikor a buszból nézem, ahogy a csatlakozásom szép lassan elmegy a megállóból, mivel a sofőr az ajtót nem nyithatja ki, hogy átszálljak, mert csak 1 busz állhat a megállóba be. Így 20-25 percet várok a köv. járatra. Ez rendszeres, már fel sem húzom magam rajta. Be van építve a menetidőmbe. ...Sokszor elgondolkodom: kéne egy jogsi, meg valami kis járgány.
    Marcsi [B]
    [I][COLOR=RoyalBlue]"Ha az életed a feje tetejére is áll, a barátaid sose felejtsd el, mert ők mindig melletted állnak"

somcsika jelenleg nem elérhető Feltörekvő
    Regisztrált
    Jan 2010
    Hol
    Békés megye
    Üzenet
    825
    Blog bejegyzés
    4
    Köszönet
    51
    15 alkalommal
    12 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

Idézet Eredeti szerző Christina Üzenet megjelenítése
    Jó neked. Én csak álmodom ilyen fizetésről. Aztán minden nap fel(rá)ébredek.
    Ez az összeg nem egy, hanem 3 munkahelyen jön össze. Tehát nem egy, hanem 3 helyen kell megállnom a helyem és az itthonit még nem is számoltam. De ezt én keresem meg, míg a cikkben szereplő emberkéknek a rólunk dolgozó emberekről lenyúzott 3. bőrből futja.
    Talán ha én is Nokiás dobozban több millió forintnyi kenőpénzt adtam volna valakinek és börtönbe jutok akkor biztosan nekem is megcsinálták volna a plasztikai műtétet tb támogatásra, mert a böntönben töltött idő annyira megviselt volna, hogy bánatomban annyira lefogytam volna.
    Zsuzsi
    Szandi: Medtronic Paradigm Veo (Novorapid)

somcsika jelenleg nem elérhető Feltörekvő
    Regisztrált
    Jan 2010
    Hol
    Békés megye
    Üzenet
    825
    Blog bejegyzés
    4
    Köszönet
    51
    15 alkalommal
    12 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

Idézet Eredeti szerző somcsika Üzenet megjelenítése
    Ez az összeg nem egy, hanem 3 munkahelyen jön össze. Tehát nem egy, hanem 3 helyen kell megállnom a helyem és az itthonit még nem is számoltam. De ezt én keresem meg, míg a cikkben szereplő emberkéknek a rólunk dolgozó emberekről lenyúzott 3. bőrből futja.
    Talán ha én is Nokiás dobozban több millió forintnyi kenőpénzt adtam volna valakinek és börtönbe jutok akkor biztosan nekem is megcsinálták volna a plasztikai műtétet tb támogatásra, mert a böntönben töltött idő annyira megviselt volna, hogy bánatomban annyira lefogytam volna.
    Ja és fontos kiegészítés, hogy én bruttóban számoltam.
    Zsuzsi
    Szandi: Medtronic Paradigm Veo (Novorapid)

borka logója
    borka jelenleg elérhető Őskövület
    Regisztrált
    Sep 2008
    Hol
    Budapest,
    Üzenet
    4,637
    Blog bejegyzés
    2
    Köszönet
    127
    181 alkalommal
    133 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

La Borka
    Roche, Spirit pumpa Novorapid

67. oldal, összesen 67 ElsőElső ... 17576364656667

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •  
© Copyright 1993-2012 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!