És ilyenkor mit iszol?
Mert én nehezen tudom elképzelni, hogy az emberi szervezet bűntetlenül átlendül azon, hogy napokig nem kap szilárd ételt, rostot, fehérjét, hagy ne soroljam.
Nem volna jobb alaposan átgondoltan, rendszeresen egészségesen étkezni?
Eredmények 11-tól/től 20-ig összesen 32
Téma: Étel allergia
-
2009-09-01 #11
Gólya
- Regisztrált
- Aug 2009
- Üzenet
- 5
- Köszönet
- 0
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
A böjt alatt nem. Sőt elég nehéz székletet produkálni a "semmiből", de enélkül nem méregtelenítődik a szervezet, csak mérgezi magát.
"Bárki tud böjtölni, de böjtöt törni csak a bölcs ember"
Én a másik típusba tartozom
Fokozatosan kellett volna visszaállni a normális táplálkozásra... A sorrendet be is tartottam, mert könnyű étellel kezdtem, csak nem fejeztem be
Volt is hascsikarás.
Négy napig sikerült most kihúznom. Nem számítottam rá, hogy munkanappá fokozzák le a szabad szombatot és a zsúfolt programok miatt elpárolgott az erőm.
De a négy nap is nagyon jól jött.
"A böjt a lelket is megtisztítja a méregtől". Most tele vagyok energiával. Az alvás is sokkal pihentetőbb.
És ételhez való hozzá állásom is megváltozott. Csak egészségesen! És így továááább...
-
2009-09-01 #12
Grácia
-
2009-09-01 #13
Gólya
- Regisztrált
- Aug 2009
- Üzenet
- 5
- Köszönet
- 0
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
Az előző válaszom megkaptad? Az hová ment?
Tőlem lehetnek neves szakértők a dokik, nekem akkor se mondana sokat a nevük
Csak a saját eredményeimmel bizonyítottak.
Testem bal oldalán az ízületeim nagyban terheltek és balra hajlik a gerincem. Ez hihető számomra, egyrészt, mert fájnak, másrészt évekig pincérkedtem és ilyenkor az ember a bal kezét terheli, ha jobb kezes.
El vagyok savasodva, amin nem csodálkozom, mert csokoládé függőségben szenvedek. Szenvedtem!!!
A tüdőm alsó része a kihasználatlanságtól alul működik. Ezen sem csodálkozom, mert egy ideje hanyagolom a sportot.
És a szabad gyökök tömkelege és felszívódási zavar. Hát mit mondjak? Egy kicsit elengedtem magam (az utóbbi időben
) lófrálni a fast food rengetegben.
Egyébként, miért is bízunk annyira a laborban, mert a fehér köpenyesek csapolnak bennünket?
-
2009-09-01 #14
Gólya
- Regisztrált
- Aug 2009
- Üzenet
- 5
- Köszönet
- 0
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
Éppen a diab doki elkerülése érdekében lehet böjtölgetni. Ha már oda kerültél, sajnálom. Mind járjuk az utunk.
Sokféle hatásos kúra létezik a szervezet méregtelenítésére a léböjtön kívül. Ez a drasztikus megoldás a türelmetlenebbeknek kézenfekvő megoldás.
Pl.: nyers kúra, sokféle gyümölcs kúra, zöldség kúra (egybe kötve szolid sporttal és esetleg szaunával rendkívül jó eredmény érhető el).
-
2009-09-01 #15
-
2009-09-01 #16
Namost:
Az I. típusú diabetes bárkinél kialakulhat, nem tehetünk róla, nem függvénye az életmódnak.
Az orvosoknak meg azért hiszünk, mert ha nem adnánk inzulint hamar meghalnánk, mégha fejenállva rágcsálnánk a tibeti gyopársalátát, akkor is....
Az egészséges életmód azonban valóban fontos, nekünk diabosoknak még inkább, mint a többi embernek.Üdv: poe
Medtronic Paradigm 722; Edukátor
-
2009-09-01 #17
-
2009-09-01 #18
- Regisztrált
- Nov 2006
- Hol
- Dunaújváros
- Üzenet
- 7,781
- Blog bejegyzés
- 29
- Köszönet
- 199
- 275 alkalommal
184 üzenetét köszönték meg
Már késő a diab dokit elkerülni. Köszönöm nem kell sajnálni. A cukorbetegség nem sajnálni való betegség, hanem kezelni való állapot.
Valószínű egészségesebb vagyok, mint te. Nem eszem csokit, nincs a szervezetem elsavasodva, a BMI-m 22,1, tehát nem vagyok elhízott, de még túlsúlyos sem. 3 havonta lát orvos, évente EKG, szemészeti vizsgálat, neurológia, stb.
Tudod pl, hogy mennyi (milyen) a triglicerided, HDL, LDL koleszterined, májfunkciód, vagy a veséd állapota? Csak néhány a 3 havonta elvégzett vizsgálatok közül. Amit persze laborban végeznek, bizony megszúrnak.
http://www.egeszsegcukorbetegen.hu/
Egyébként cukorbetegnek tilos a léböjt kúra. Maximum 1 nap engedélyezett, szigorú kórházi körülmény között 3-4 nap.
És egy kis példa, az ellenőrizetlen léböjt kúra veszélyeiről.
http://www.blikk.hu/sztarblikk/bujto...ra-158250.htmlKata, aliasTeki
Roche, Combo pumpa,
Inzulin: Humalog
-
2009-09-01 #19
-
2009-09-01 #20
- Regisztrált
- Sep 2008
- Hol
- Budapest,
- Üzenet
- 4,637
- Blog bejegyzés
- 2
- Köszönet
- 127
- 181 alkalommal
133 üzenetét köszönték meg
Hasonló témák
-
Libás-boros étel a Balaton-felvidéken
dr.info team által, fórum: Dr.Info friss hírek - cikkekVálasz: 0Utolsó üzenet: 2008-11-18, 06:11 -
[tüdőbeteg hír] Öt étel, ami a halálunkat okozhatja
dr.info team által, fórum: Tüdőbeteg.hu friss híreiVálasz: 0Utolsó üzenet: 2008-11-10, 01:42 -
[diabetes hír] Egy hormon miatt finomabb az étel
dr.info team által, fórum: A Diabetesonline.hu friss híreiVálasz: 0Utolsó üzenet: 2008-05-11, 04:19 -
[tüdőbeteg hír] A képzelt étel-intolerancia káros lehet az egészségre
dr.info team által, fórum: Tüdőbeteg.hu friss híreiVálasz: 0Utolsó üzenet: 2008-03-08, 09:24 -
Allergia, a XXI. Század járványa - Allergia Világnap, 2007
goyo által, fórum: Tüdőbeteg.hu friss híreiVálasz: 0Utolsó üzenet: 2008-01-16, 12:24

Állandó webcím/URL
About LinkBacks
Válasz idézettel
Borka