Ezek nagyon klassz cipők,de asszem nem az én pénztárcámnak valók...![]()
Eredmények 11-tól/től 16-ig összesen 16
Téma: Boltozat-süllyedések
-
2009-04-04 #11
- Regisztrált
- Jul 2008
- Üzenet
- 2,588
- Blog bejegyzés
- 3
- Köszönet
- 4
- 1 alkalommal 1 üzenetét köszönték meg
Igen,azon gondolkodtam tegnap,hogy vajon áttegyem-e a cipőmből a betétet,de aggódtam a betét épsége miatt(nem túl olcsó),de ez a rajzszöges ez lehet,hogy jó lehet a görkoriba,mert az abban végzett munka miatt nem lehetne széjjel csúsztatni és deformáltra préselni.
Még a futás is csábít ám(a diéta óta sokat javult az erőnlétem!
),de félek,hogy azt sem lehet...
-
2009-04-04 #12
- Regisztrált
- Jul 2008
- Üzenet
- 2,588
- Blog bejegyzés
- 3
- Köszönet
- 4
- 1 alkalommal 1 üzenetét köszönték meg
-
2009-04-06 #13
- Regisztrált
- Nov 2006
- Hol
- Dunaújváros
- Üzenet
- 7,781
- Blog bejegyzés
- 29
- Köszönet
- 199
- 275 alkalommal
184 üzenetét köszönték meg
-
2009-04-06 #14
- Regisztrált
- Nov 2006
- Hol
- Dunaújváros
- Üzenet
- 7,781
- Blog bejegyzés
- 29
- Köszönet
- 199
- 275 alkalommal
184 üzenetét köszönték meg
A megállással nekem gondom van, ezért is estem eccer alaposan seje-hajra, menni meg ülni alig tudtam utána 3 hétig. A Duna-partot én nem kockáztatnám meg, ott szeretnek száguldozni az autók.
Egyébként nekem minden cipőmben, és a görkorimban is van betét. Nem gyógybetét, hanem csak hagyományos betét, hogy puhább legyen a járás. A görkorinál fontos, hogy a lábfejnél is, és a bokánál is állítható legyen, ez lehalább 3-4 csatos megoldást jelent. Csak így lehet stabilan rögzíteni a lábat. Néhány kör után újra kell állítani a fezsességen.
Itt a jó idő, hamarosan mehetünk, de a göri-bmx pályára menjünk a víztoronyhoz. Egyébként is imádják a suhancok, amikor az öreg tyúkok ott produkálják magukat.Kata, aliasTeki
Roche, Combo pumpa,
Inzulin: Humalog
-
2012-01-13 #15
Gólya
- Regisztrált
- Jan 2012
- Üzenet
- 1
- Köszönet
- 0
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
harántboltozat süllyedés??
Segítséget szeretnék kérni.
Már hónapok óta néha erős fájdalom nyilall bele a talpamba, pontosabban oda, ahol a lúdtalp szokott lenni. Nem foglalkoztam vele, mert nem okozott problémát, a fájdalom soha nem terheléskor jelentkezett. Ma viszont volt szerencsém egy gyógyászati segédeszköz boltban kipróbálni egy lúdtalpbetét, olyat aminek nem csak a lúdtalpnál van emelkedője, hanem a harántboltozatnál is. A harántboltozat emelő nyomta a talpamat, ami az eladó nő szerint valami deformitást jelez. (Csak azért próbáltam ki, mert volt ott egy kihagyhatatlan cipő, ami egy fél számmal nagyobb volt, és kértem, hogy had próbáljam fel betéttel, és ezt nyomta a kezembe. Véletlen, bár véletlenek nincsenek, felhívás a problémára.)
Nem vagyok se túlsúlyos, se terhes, nagyrészt ülő munkát végzek, a legritkább esetben hordok magassarkút. Látható elváltozás még nincs a lábamon. Viszont tény, hogy kisiskolás koromtól gerincferdüléseim vannak, emiatt rendszeresen fáj a derekam, hátam, nyakam, és a lábam se áll teljesen normálisan: kényelmetlen párhuzamosan tartani a lábfejeimet, azok általában enyhe V alakban állnak, de ez szintén gyerekkoromtól így van.
Most akkor hordjam a talpbetétet? Érdemes ortopédiára menni ezzel? Vagy amíg ennyire "tünetmentes" vagyok addig felesleges?
-
2012-01-13 #16
- Regisztrált
- Sep 2008
- Hol
- Budapest,
- Üzenet
- 4,637
- Blog bejegyzés
- 2
- Köszönet
- 127
- 181 alkalommal
133 üzenetét köszönték meg

Állandó webcím/URL
About LinkBacks
Válasz idézettel
)De a kezdeti élmény még mindig elbizonytalanít.Ám egyenlőre még sem volt az "utolsó",de nagyon fontos lenne tudnom,hogy most rongálom a talpam,vagy nem.Szóval szívesen kísérletezek vele: mikor megyünk?
Borka