A Diabetes lap, amely ma már az ország egész területén eljut a cukorbetegekhez, a jövőre esedékes 20 éves évfordulója kapcsán programsorozatot indított.
A következő túra időpontja 2008. szeptember 21., vasárnap, helyszíne: Eger.
Gyülekezés a belvárosban, a Dobó téren a Cukorbetegek Egri Egyesületének a sátránál 10 óráig. Séta az egri borvidék legszebb részén, a szüret kezdetekor. Pihenő a Szent Donát szobornál hely-történeti ismertetéssel. A túra tartama kb. 2 óra, visszaérkezés az északi lakótelepre, ahonnan a tömegközlekedés megoldott.
Minden résztvevőnek „befutó” csomag!
A túrákra várjuk családok, baráti társaságok, egyesületek, természetet kedvelők jelentkezését!
Minden érdeklődőt – cukorbetegeket és egészségeseket egyaránt – sok szeretettel várunk!
A túra Eger Ünnepe idején zajlik, ami az egri civil szervezetek legnagyobb közös rendezvénye, ahol sokszínű, ingyenes programokkal várják az érdeklődőket a Dobó téren felállított sátraikban, így a túrára érkezőknek már szombaton lehetőségük lesz bekapcsolódni ezekbe a programokba is. A város idegenvezetői mindkét napon ingyenes városnézésre invitálják a résztvevőket Eger gyönyörű, barokk belvárosában. Szombaton 14 órától Cukorbeteg Találkozót is szerveznek a bel- és külföldi partner egyesületek képviselőivel a Bartakovics Béla Közösségi Házban. Vasárnap kora délután szüreti felvonulás indul a bel-városból a szépasszony-völgyi boros-pincéknél zajló vidám programokra. Minden érdeklődőt nagy szeretettel vár a Cukorbetegek Egri Egyesülete!
A pontos és megfelelő szervezés érdekében kérjük, hogy részvételi szándékukat előzetesen jelezni legyenek szívesek: Jakabné Jakab Katalin (helyi szervező): tel.: 06-20-967-9760, e-mail: jakab@ecity.agria.hu, diabklub@agria.hu
Eredmények 1-tól/től 10-ig összesen 197
-
2008-05-13 #1
Adminisztrátor
- Regisztrált
- May 2006
- Hol
- Budapest
- Üzenet
- 79
- Köszönet
- 0
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
Országos Diabétesz Programok
A MACOSZ és a Törökszentmiklósi Cukorbetegekért Egyesület május 17-én, szombaton a Törökszentmiklósi Lábassy János SZKI Sportcsarnokban megrendezi a XI. országos cukorbeteg találkozót.
A 10 órakor kezdődő szakmai programban Dr. Krivanek László: Az inzulinkezelés és testsúly, Dr. Turbucz Piroska: A testsúly és a kardiovaszkuláris kockázat, Dr. Hermányi Zsolt: Bázis analóginzulin hatása a testsúlyváltozásra és Dr. Árok Terézia: Csontritkulás a diabéteszben címmel tart előadást. A szakmai programok moderátora prof. dr. Madácsy László lesz.
A rendezvényen sor kerül az immár hagyományos írásbeli és szóbeli vetélkedőre, majd kultúrműsor szórakoztatja a résztvevőket. A vetélkedőn csak a MACOSZ tagszervezetei vehetnek részt! Az 1–3. helyezett csapatok pénzjutalomban részesülnek. Changing Diabetes torna is lesz Schobert Norberttal, a Changing Diabetes séta résztvevői apró ajándékokat kapnak.
A rendezvény fő támogatója a NOVO NORDISK HUNGÁRIA Kft.
-
2008-09-05 #2
Túra az egészségért - nem csak diabéteszeseknek
-
2008-09-05 #3
- Regisztrált
- Jul 2008
- Üzenet
- 2,588
- Blog bejegyzés
- 3
- Köszönet
- 4
- 1 alkalommal 1 üzenetét köszönték meg
Nekem pedig ahhoz kellene segítség,hogy olvastam még korábban hírdetést a drinfon,hogy 2 progi lesz októberben is és novemberben is.Az egyikre olyan családokat várnak,ahol 8 év alatti diabos gyermek van,vagy friss diabos.A linket elmentettem mindkettőről,de mikor nem rég rákattintottam,mégsem adta be a hírdetést én pedig nem mentettem el a konkrét infokat,pedig fontos lenne továbbítanom.Előre is köszi a segítséget.
-
2008-09-05 #4
- Regisztrált
- Jul 2008
- Üzenet
- 2,588
- Blog bejegyzés
- 3
- Köszönet
- 4
Na,hát ez lenne az,de mégsem... ????
http://www.mcd.hu/hirek/program.htm#torp
okt.9 és nov.4 voltak az időpontok.
-
2008-09-05 #5
Szia Zsu,
igen, az új oldallal megszűnt a régi. Amit keresel, az tavalyi program szerintem, idén nem tudok Törp eseményről. Rákerestem a neten, amit találtam erről 2007 szeptemberi... (szerintem az mcd-n is véletlenül maradt fenn sokáig). Egyébként a győri Gyermekdiabetes Gondozó és a Cukorbeteg Gyermekeket Támogató Egyesület szokták szervezni, az ő oldalukon sincs friss info...
-
2008-09-05 #6
- Regisztrált
- Jul 2008
- Üzenet
- 2,588
- Blog bejegyzés
- 3
- Köszönet
- 4
Hát ez érdekes...
Pedig idén nyáron találtam ott véletlen.Lehetetlen egy honlapon,hogy tavalyi fent maradjon...
Hová tűnt el így nyomtalanul...
-
2008-09-05 #7
-
2008-09-05 #8
- Regisztrált
- Jul 2008
- Üzenet
- 2,588
- Blog bejegyzés
- 3
- Köszönet
- 4
Nem,nem ez.Hacsak nem előbbre lett hozva.De ez túl előbb van...
-
2008-09-05 #9
-
2008-09-05 #10
- Regisztrált
- Jul 2008
- Üzenet
- 2,588
- Blog bejegyzés
- 3
- Köszönet
- 4
Köszi!
Hasonló témák
-
[diabetes hír] Az NFM országos rendezvénysorozatot indít
dr.info team által, fórum: A Diabetesonline.hu friss híreiVálasz: 0Utolsó üzenet: 2008-11-07, 11:30 -
[diabetes hír] Omega-3-mal a diabétesz ellen
dr.info team által, fórum: A Diabetesonline.hu friss híreiVálasz: 0Utolsó üzenet: 2008-10-23, 12:52 -
[diabetes hír] Kávé, tea, 2-es típusú diabétesz
dr.info team által, fórum: A Diabetesonline.hu friss híreiVálasz: 0Utolsó üzenet: 2008-06-22, 04:54 -
[diabetes hír] Lisztérzékenyek országos farsangja
dr.info team által, fórum: A Diabetesonline.hu friss híreiVálasz: 0Utolsó üzenet: 2008-02-12, 02:05 -
Metabolikus szindróma és 1-es típusú diabétesz?
goyo által, fórum: A Diabetesonline.hu friss híreiVálasz: 0Utolsó üzenet: 2008-01-16, 12:09

Állandó webcím/URL
About LinkBacks
Válasz idézettel