Dr.Info - Egészség és Életmódmagazin

6. oldal, összesen 6 ElsőElső ... 23456
Eredmények 51-tól/től 55-ig összesen 55
    Mooncsy jelenleg nem elérhető Gólya
    Regisztrált
    Nov 2008
    Üzenet
    3
    Köszönet
    0
    0 alkalommal
    0 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

Sziasztok!

Én is csak ajánlani tudom a hardboy.hu-t. Az oldal megnyitásakor felvillanó szemrevaló hölgy egy pillanatra engem is megtévesztett, de utána tovább nézelődve rá kellett jönnöm, hogy ez nem egy olyan haszontalan oldal, aki csak méregdrága ártalmas gyógyszereket árul. Itt sokkal többről van szó.

Tomika42 jelenleg nem elérhető Gólya
    Regisztrált
    Oct 2008
    Üzenet
    6
    Köszönet
    0
    0 alkalommal
    0 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

Aki először az oldalra téved, az azt látja, hogy "Rendeljen most", pedig az oldalon nem is lehet semmilyen gyógyszert kapni. Leír pár hasznos információt a merevedési zavarokról és a kamu gyógyszerekről, de sajnálom, hogy nem foglalkozik mélyebben a témával. A feléptítése nagyon tetszik

axbea jelenleg nem elérhető Gólya
    Regisztrált
    Apr 2009
    Üzenet
    5
    Köszönet
    0
    0 alkalommal
    0 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

Szerintem egyszerűen megbízható helyen kell vásárolni és kész.

mekcsi jelenleg nem elérhető Gólya
    Regisztrált
    Apr 2009
    Üzenet
    10
    Köszönet
    0
    0 alkalommal
    0 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

Nem is értem hogy lehet így vásárolni. Azért itt mégis csak az ember egészségéről van szó.
    Az a minimum hogy a gyártó oldaláról rendel, de inkább személyesen bemegy egy üzletbe/gyógyszertárba.

dokika jelenleg nem elérhető Gólya
    Regisztrált
    May 2009
    Üzenet
    6
    Köszönet
    0
    0 alkalommal
    0 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

Idézet Eredeti szerző balamberke Üzenet megjelenítése
    Lényeg a lényeg hogy nem szabad ilyen kamu gyógyszereket vásárolni mert abból csak a gond van,szóval inkább menjen el az ember az orvosához és konzultáljon vele, mintsem hogy baj legyen belőle késöbb!
    Azért nem csak a kamu gyógyszerekből lehet gond. Nagyon oda kell figyelni arra, hogy mit veszünk be. Nekem az a meglátásom, hogy antibiotikumot csak abban az esetben szabad beszedni, ha már tényleg nincs más megoldás, mert azok is okozhatnak bajokat - még akkor is, ha nem "kamu gyógyszerek".
    A párom édesapját egy tudatlan, pénzéhes orvos majdnem sikeresen átküldte a túlvilágra azáltal, hogy hibás diagnózist állított fel, és azt próbálta meg - nem megfelelő gyógyszerrel - kezelni. Antidepresszánsok esetében ez fokozottan igaz lehet, ugyanis a legtöbb embernek inkább pszichológusra lenne szüksége, mint "csodatablettákra".
    Végül, de nem utolsó sorban: PREVENCIÓ! Megelőzni a bajt sokkal jobb stratégia, mint utólag, sokszor vaktában "lövöldözve" megpróbálni kiírtani a probléma gyökerét, ugyanis a ha pályát tévesztenek a "lövedékek", sokkal nagyobb bajt okozhatnak, mint amennyire használnak.
    Persze ez is csak egy vélemény...

6. oldal, összesen 6 ElsőElső ... 23456

A téma címkéi

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •  
© Copyright 1993-2012 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!