sztem figyelj oda mert ebből könnyen vállás lehet. Sztem az is lehet a baj,hogy már túl görcsösen akarod és ennek ugye nyögés a vége. Figyeljetek oda jobban egymásra legalábbis a párod rád ne csak akkor kedveskedjen Veled mikor " légy ottot" szeretne hanem akár a konyhában akár a fürdőben, bárhol és így esetleg már ugy kerülsz az ágyhoz,hogy már Te szeretnéd,hogy történjen vmi.. Sok szerencsét és sok türelmet
Eredmények 1-tól/től 5-ig összesen 5
-
2009-07-23 #1
Gólya
- Regisztrált
- Nov 2008
- Üzenet
- 24
- Köszönet
- 0
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
"Jaj Drágám,most fáj a fejem!"
Sziasztok!Lenne egy nagy problémám és szeretném olyanokkal megbeszélni,akik jártak hasonló cipőben.Tudom hogy a mappa a merevedési zavarokra vonatkozik,de szerintem nőket is érinthet ugyanúgy ilyesmi probléma.Én sajnos azt vettem észre magamon,h a szexuális vágyam teljesen lecsökkent.Nem tudom ennek milyen okai lehetnek,mert nem változtunk meg a párommal,semmi rossz dolog nem történt köztünk,de egyszerűen nincs kedvem hozzá.Elmúlik ez magától?Vajon mi okozhatja?elég sokat dolgozom és fáradt vagyok estére,de ez hétvégén nem lehet indok.Nagyon rossz ez így,mert a párom meg sokat kívánja a szexet,és így erőlködve tudok csak vele együtt lenni.Valaki tud valamit mondani erről?
-
2009-07-23 #2
Gólya
- Regisztrált
- Jul 2009
- Üzenet
- 1
- Köszönet
- 0
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
-
2009-07-23 #3
Gólya
- Regisztrált
- Nov 2008
- Üzenet
- 24
- Köszönet
- 0
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
Már próbálkoztunk azzal ,hogy megbeszéljük és vele nincs is gond.Nagyon figyelmes hozzám,és nem csak olyankor.Ha már a görcsöléssel van a baj,akkor mit tehetek ellene?Mert most annyi,hogy ne görcsöljek,az nem segít.
-
2009-07-23 #4
- Regisztrált
- Nov 2006
- Hol
- Dunaújváros
- Üzenet
- 7,781
- Blog bejegyzés
- 29
- Köszönet
- 199
- 275 alkalommal
184 üzenetét köszönték meg
Rita, cukorbeteg vagy?
Kata, aliasTeki
Roche, Combo pumpa,
Inzulin: Humalog
-
2009-07-23 #5
Szia Rita!
A pajzsmirigy működésed rendben van?Mikor voltál utoljára laborban?
Gabi
Hasonló témák
-
"Apuka, én táncos akarok lenni!" - Ifj. Nagy Zoltán emlékére
dr.info team által, fórum: Dr.Info friss hírek - cikkekVálasz: 0Utolsó üzenet: 2009-06-28, 11:45 -
[szexdoktor hír] A bölcsődei gondozónő "Húsvéti szexjátékokkal" sokkolta a szülőket
dr.info team által, fórum: Szexdoktor.hu friss híreiVálasz: 0Utolsó üzenet: 2009-04-13, 10:53 -
[szexdoktor hír] "Az életével játszik, aki bizonytalan eredetű gyógyszert fogyaszt"
dr.info team által, fórum: Szexdoktor.hu friss híreiVálasz: 0Utolsó üzenet: 2009-03-19, 09:40 -
[diabetes hír] 1-es tipusú diabétesz ellen védenek a "barátságos" baktériumok
dr.info team által, fórum: A Diabetesonline.hu friss híreiVálasz: 0Utolsó üzenet: 2008-09-29, 10:30 -
[tüdőbeteg hír] Bono "szeretet napja" Afrikáért = 40 milliós eredmény
dr.info team által, fórum: Tüdőbeteg.hu friss híreiVálasz: 0Utolsó üzenet: 2008-02-23, 03:23

Állandó webcím/URL
About LinkBacks
Válasz idézettel