Léteznek online patikák, talán érdemes lenne megnézni a kínálatukat, a lehetőséget. Azért csak óvatosan, mert állítólag sok a csaló, a gyógyszerhamisítvány. Egyébként egyáltalán nem "ciki" kérni ezt a patikában!
A gyógyszer vényköteles.
www.pirulapatika.hu
Eredmények 1-tól/től 10-ig összesen 31
Téma: Potencianövelő
-
2008-09-09 #1
Gólya
- Regisztrált
- Sep 2008
- Üzenet
- 1
- Köszönet
- 0
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
Potencianövelő
57 éves férfiként súlyos erectios problémákkal küzdök, ezért minden reményem már csak a *** gyógyszerben van.
Ezzel kapcsolatban érdeklődöm, hogy hol és milyen módon tudom beszerezni ezt a gyógyszert? A diszkrét és számomra legkedvezőbb megoldás természetesen az lenne, ha postai szállításra meg tudnám rendelni a gyártótól.
Kérem tájékoztassatok ennek lehetséges módjáról, akár privát mailben is a lajtaj@demasz.hu e-mail címen,
Szíves segítségeteket előre is köszönöm!Utoljára nofre módosította 2008-09-09, 12:16-kor Ok: gyógyszertörvény :(
-
2008-09-09 #2
-
2008-09-09 #3
- Regisztrált
- Nov 2006
- Hol
- Dunaújváros
- Üzenet
- 7,781
- Blog bejegyzés
- 29
- Köszönet
- 199
- 275 alkalommal
184 üzenetét köszönték meg
Ezt tudom ajánlani:
http://szexdoktor.hu/
http://www.merevedesizavar.hu/
Mindkét oldal a netes társoldalunk.Kata, aliasTeki
Roche, Combo pumpa,
Inzulin: Humalog
-
2008-09-09 #4
A problémáddal nyilván nem vagy egyedül, de orvos nélkül ne vegyél semmit, részben mert mint írták sok a hamisítvány részben mert az igazi pirula vényköteles, és csak az orvos tudja melyiket írhatja fel egyéb /esetleges bajaidat , szív vérnyomás stb / figyelembevételével.!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kérj beutalót a körzettől a megfelelő dokihoz azthiszem urológus-andrológus.
Ja és semmi szégyenkezés!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Szolnok
------------------------------------------
Aegroto dum anima est, spes est
-
2008-09-12 #5
Gólya
- Regisztrált
- Apr 2008
- Üzenet
- 12
- Köszönet
- 0
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
-
2008-10-07 #6
Gólya
- Regisztrált
- Oct 2008
- Üzenet
- 5
- Köszönet
- 0
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni: férjem (43) nem tud úgy teljesíteni az ágyban,mint eddig,de ő nem tesz semmit! Azt mondja neki ez ciki. Nekem maradt a feladat,hogy találjak megoldást,de mivel én élőben nem intézhetem el a dolgokat így neten kutakodok
Szóval ismertek olyan weboldalt,webpatikát ahol gyorsan megoldást találhatnék a gondra! Szerintem a gyógyszer szedésbe is belemenne a férjem,de először inkább csak tanácsokat kérnék!
köszönöm,Lol
-
2008-10-07 #7
Gólya
- Regisztrált
- Oct 2008
- Üzenet
- 4
- Köszönet
- 0
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
Helló! Én 45 éves vagyok, 4 éve volt nekem is egy ilyen problémám, és ugyanúgy én is cikinek éreztem, hogy ez van velem... Aztán azt éreztem cikinek, hogy nem teszek semmit... Nem tudom a webpatikák mennyire megbízhatóak, én amikor rászántam magam, hogy "meg szeretnék gyógyulni", felkerestem a háziorvosom! És az ő segítségével tudok újra rendszeres boldog házasságban élni! Amit feleségem is díjaz!
-
2008-10-07 #8
Gólya
- Regisztrált
- Sep 2008
- Üzenet
- 11
- Köszönet
- 0
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
Halker jól csinálta, így kéne a többi hasonló problémával küzdő férfinak is. Ne féljenek felkeresni az orvost az ilyen panaszukkal!
-
2008-10-07 #9
Gólya
- Regisztrált
- Oct 2008
- Üzenet
- 5
- Köszönet
- 0
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
szia halker! miért nem jók a webshopok? és nem volt cikis a háziorvosnál? mit mondtál? én nem bírnám! nem jön a doki is válaszolni? pedig örülnék neki
-
2008-10-07 #10
Gólya
- Regisztrált
- Oct 2008
- Üzenet
- 4
- Köszönet
- 0
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
Mert nem tiszta általában a neten rendelt cuccok eredete, amit az orvosok ajánlanak, az tuti hogy nincs tele szenny anyagokkal, és nem lesz tőle más baja férjednek! Sokan szenvedtek már neten rendelt és utcán vett gyógyszerektől!
Beszéld meg a férjeddel, próbáljmeg hatni rá, hogy ez neki is és persze neked is
jó lesz, ha rászánja magát!
Dehogynem, nagyon ciki volt, de muszály volt elmennem, és a doktorom kedves és megértő volt, hamar oldotta bennem a feszültséget, úgy beszélt velem a problémáról mint egy igaz barát!
Hasonló témák
-
[szexdoktor hír] Potencianövelő előzhet meg szívinfarktust?
dr.info team által, fórum: Szexdoktor.hu friss híreiVálasz: 0Utolsó üzenet: 2008-08-30, 12:21 -
[szexdoktor hír] Potencianövelő a női libidóra?
dr.info team által, fórum: Szexdoktor.hu friss híreiVálasz: 0Utolsó üzenet: 2008-07-24, 11:13

Állandó webcím/URL
About LinkBacks
Válasz idézettel