Tök jó volt.Szerintem is...Na,jó...
Szerintem a legjobb az volt,hogy együtt voltunk.Azok a nevek,amiket a fórumról ismerünk,most ott életre keltek.És így teljesen más már eszmecserét folytatni inzulinról,ch-ról,problémákról,mert a légkör is oldottabb,mivel nagyobb a bizalom.Mert mindenki azt olvassa,amit az író leírt,nincs félreértés,áthallás.Ráadásul egy-kettő együtt eltöltött nap alatt kijön sok hasonlóság,ami több,mint a számok,és jó ezeket megbeszélni,átrágni.Meg ha valamin együtt nevetünk,akkor az többé már nem bír olyan nyomasztó súllyal,amit azért sokszor még így is "ápolni"kell,még így a fórumon keresztül is.Szóval ez így több és más,mint egy egyszerű emberi találkozó.Sok segítséget,bátorítást és bíztatást ad,az információ-cserékről nem is beszélve.Szóval szuper és igazán hasznos!!!Szerintem az ott "begyűjtött" kapcsolatok nem vesznek el,ami a legjobban talán a gyerekeket érinti.Hogy lehet egy olyan barát/haver,aki felnőttként is valamiben mindig különlegesebb lesz más barátoknál.Szóval egy nagyon jó összetartozást jelent.![]()
Eredmények 1-tól/től 10-ig összesen 64
Téma: Mondjatok véleményt!
-
2008-10-08 #1
- Regisztrált
- Jun 2007
- Hol
- Várpalota
- Üzenet
- 7,184
- Blog bejegyzés
- 17
- Köszönet
- 136
- 292 alkalommal
188 üzenetét köszönték meg
Mondjatok véleményt!
Szeretnék megkérni minden Talist, hogy 1-2 mondatban összefoglalva írjon véleményt a kisgyóni taliról! Kérlek Benneteket, legyetek egy kicsit kreatívak (

), ne csak azt írjátok, hogy "Tök jó volt", "Szerintem is tök jó volt!" stb.!(
)
(A Cukorbeteg Élet Magazin kérése
, én csak a postás vagyok
) (Holnap 11-ig várjuk/várom a hozzászólásokat!)
Utoljára Tímeácska módosította 2008-10-08, 05:58-kor
Tímeácska /alias Csigu
/
Roche, Spirit + Combo pumpa, 1+1 db/háztartás
- egyelőre
!
Spirit + Combo: NovoRapid, pen: Humulin M3
-
2008-10-08 #2
- Regisztrált
- Jul 2008
- Üzenet
- 2,588
- Blog bejegyzés
- 3
- Köszönet
- 4
- 1 alkalommal 1 üzenetét köszönték meg
-
2008-10-08 #3
- Regisztrált
- Jun 2007
- Hol
- Várpalota
- Üzenet
- 7,184
- Blog bejegyzés
- 17
- Köszönet
- 136
- 292 alkalommal
-
2008-10-08 #4
- Regisztrált
- Jul 2008
- Üzenet
- 2,588
- Blog bejegyzés
- 3
- Köszönet
- 4
- 1 alkalommal 1 üzenetét köszönték meg
-
2008-10-08 #5
- Regisztrált
- Jun 2007
- Hol
- Várpalota
- Üzenet
- 7,184
- Blog bejegyzés
- 17
- Köszönet
- 136
- 292 alkalommal
-
2008-10-08 #6
- Regisztrált
- Jun 2007
- Hol
- Várpalota
- Üzenet
- 7,184
- Blog bejegyzés
- 17
- Köszönet
- 136
- 292 alkalommal
Felejthetetlen...! Én vagyok a legboldogabb ember, hogy segíthettem egy igazán Jó Csapat Értékes Embereit összehozni egy helyre! Tudjuk, hogy valóban nem vagyunk egyedül... Mert számíthatunk Egymásra!
Tímeácska /alias Csigu
/
Roche, Spirit + Combo pumpa, 1+1 db/háztartás
- egyelőre
!
Spirit + Combo: NovoRapid, pen: Humulin M3
-
2008-10-08 #7
- Regisztrált
- Nov 2006
- Hol
- Dunaújváros
- Üzenet
- 7,781
- Blog bejegyzés
- 29
- Köszönet
- 199
- 275 alkalommal
184 üzenetét köszönték meg
Tök jó volt, de a legtökebb az volt, hogy a személyes találkozáskor nem azt éreztem, mintha először (másodszor) találkozunk volna, hanem mintha a régi barátokkal futnánk újra össze. Ez az esti csevegős, játszós, beszélgetős együttlétkor is bebizonyosodott. Amit én kiemelnék, az az, hogy a csapat ifjú tagjai teljes természetességgel olvadtak bele a közösségbe. Tudjuk, hogy a kamaszok szeretnek elvonulni, meg nem eljönni, mert ez is ciki, meg az is ciki, stb. Na itt nem éreztem, hogy a tiniknek valami is ciki lett volna. Láthatóan jól érezték magukat az ősökkel, de emellett a picikre is folyamatosan figyeltek.
Szerintem kevés olyan közösség van, ahol ilyen jól megértik egymást az emberek. Fásultságnak, zárkózottságnak nyoma sem volt.Kata, aliasTeki
Roche, Combo pumpa,
Inzulin: Humalog
-
2008-10-08 #8
- Regisztrált
- Nov 2006
- Hol
- Dunaújváros
- Üzenet
- 7,781
- Blog bejegyzés
- 29
- Köszönet
- 199
- 275 alkalommal
184 üzenetét köszönték meg
Első mondat: Tök jó volt.
Második mondat: Akkor lesz igazán tök jó, ha megismétlődik.Kata, aliasTeki
Roche, Combo pumpa,
Inzulin: Humalog
-
2008-10-08 #9
- Regisztrált
- Dec 2007
- Hol
- Budapest
- Üzenet
- 896
- Blog bejegyzés
- 10
- Köszönet
- 72
- 82 alkalommal
50 üzenetét köszönték meg
Tök jó volt.

Először annak örültem, hogy rátaláltam a fórumra. Aztán az első találkozásnak, ahol a nick-eket megismertem. Aztán a második találkozásnak, ahol újra láthattam azokat, akiket először megismertem. És örülni fogok a következő találkozónak, ahol remélhetőleg azokat is megismerem, akiket eddig még nem sikerült.Gábor: AC SPIRIT - Novorapid
-
2008-10-08 #10
- Regisztrált
- Jun 2007
- Hol
- Várpalota
- Üzenet
- 7,184
- Blog bejegyzés
- 17
- Köszönet
- 136