Nem Tudom MÁs Is JÁrt MÁr Igy A Pen TŰkel Én MÁr Sokszor JÁrtam Vele PorÚl Ujabban Nagyon KÖnyen El GÖrbÜlnek Egy HÓnapra Csak Harminc Db-ot Kapok És ÖtszÖr Adok Be Inzulint
Eredmények 1-tól/től 10-ig összesen 240
Téma: Mindenkinek - inzulinok
-
2007-05-06 #1
Mindenkinek - inzulinok
Sziasztok!
Olvastam, hogy felvetődtek kérdések a tűk méretével és dőlésszögével kapcsolatban. A napokban foglalkoztam ezzel a kérdéssel, ha szeretnétek szivesen megírom mi a szakmai hozzáállás ezzel kapcsolatban.
-
2007-11-28 #2
Gólya
- Regisztrált
- Nov 2007
- Üzenet
- 8
- Köszönet
- 0
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
TŰk MinÖsÉgi HibÁi
-
2007-12-11 #3
Gólya
- Regisztrált
- Nov 2007
- Üzenet
- 1
- Köszönet
- 0
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
bauerk1@monornet.hu
Kedves Emődi Tünde: A téma jó, érdekel én kezdő vagyok. Lantus-t használok esténként 10 E. 6 mm-es tővel. Az eddigi tapasztalatod ha megosztanád, megköszönném. Bauer Károly. bauerk1@monornet.hu vagy IWIW-en (Tápiószecsőn). Kösz előre is.
-
2007-12-24 #4
MINDENKINEK!
Nagyon Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!További szép napot mindenkinek!
Beatty
-
2007-12-24 #5
- Regisztrált
- Feb 2007
- Hol
- Budapest
- Üzenet
- 130
- Blog bejegyzés
- 52
- Köszönet
- 0
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
Kellemes karácsonyi ünnepeket, boldog új évet és egészséget kívánok mindenkinek
-
2007-12-24 #6
Gólya
- Regisztrált
- Nov 2007
- Üzenet
- 8
- Köszönet
- 0
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok,és jobb egészséget az eljövendö esztendőbe.boldog békés új évet kívánok mindenkinek
-
2007-12-27 #7
- Regisztrált
- Nov 2006
- Hol
- Dunaújváros
- Üzenet
- 7,781
- Blog bejegyzés
- 29
- Köszönet
- 199
- 275 alkalommal
184 üzenetét köszönték meg
üdvözlet
Minden Kedves Sorstársamnak!
Szeretnék minden diabos ismerősömnek nagyon jó évet kívánni a 2008-as esztendőre. Erőt a nehézségek leküzdésére, és plusz energiát a diabos gyermekek szüleinek, főként az édesanyáknak!
Üdv: Kata
-
2007-12-27 #8
- Regisztrált
- Nov 2007
- Hol
- Dorog
- Üzenet
- 1,097
- Blog bejegyzés
- 21
- Köszönet
- 6
- 57 alkalommal
25 üzenetét köszönték meg
Sziasztok!
Meli vagyok 2 hónapja cukorbeteg.Inzulinos 4 szer szúrom magam.Nekem itt minden új.Beleolvastam az üzeneteitekbe és már sokat tanultam.Insulatard/Actrapidra vagyok beállítva.Szerintem jól mert jókat mérek 4és 8 között.egy két hypon már túl vagyok az első ijesztő a többit már megszoktam.Fogytam 8 kg és sokat ittam ezért elmentem orvoshoz.A többit már nem ecsetelem de 1 hónapig magam alatt voltam aztán rátaláltam erre a fórum oldalra és már kezdem magam összeszedni.Itt tudtam meg hogy mennyi fajta inzulin van és hogy csak 3 doboz tesztcsík jár egy hónapban.Köszönöm a kakaóscsiga receptet,meg egy piskóta receptet is találtam.Remélem befogadtok mint zöldfülű és nem baj ha olvasgatok meg néha segítséget kérek.Mindenkinek Boldog Karácsonyt és Boldog Újévet.Meli
-
2007-12-28 #9
- Regisztrált
- Nov 2006
- Hol
- Dunaújváros
- Üzenet
- 7,781
- Blog bejegyzés
- 29
- Köszönet
- 199
- 275 alkalommal
184 üzenetét köszönték meg
Szia Pusimelu!
Mindenki zöldfülűként kezdi, és mindenki megretten az első hipoktól. Az, ha volt egy-két hipod, az azt jelzi, hogy a beállításod valóban jó, ill. közelíti azt. Természetesen a hipokat tudatosan kerülni kell, de teljesen kivédeni nem lehet. Ha lehetne, akkor a már nem zöldfülűek nem hipoznának.
A fórumon valóban érdemes visszaolvasni, akár egy évnyit is. Én a majd 14 éves diab tapasztalatommal rengeteget tanultam a többiektől, nagyon sok olyat, amit a szakrendelésen nem lehet megtanulni, csakis a többiek tapasztalataiból.
Örülök, hogy itt vagy a csapatunkban.
Üdv: Kata
-
2007-12-29 #10
Gólya
- Regisztrált
- Nov 2007
- Üzenet
- 8
- Köszönet
- 0
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
Új Évnek ÉjjelÉn VÁlasz Egy Csillagot,ha BÁrmi BÁnt Neki Elmondhatod ,meggyÓgyitja,szivedet,lelkedet.kivÁnom ,hogy Tegye SzebbÉ A2008-as Évedet.minden Beteg IsmerŐsnek És Diabos Sors TÁrsamnak Boldog Új Évet KivÁnok..
Hasonló témák
-
mindenkinek
dávid által, fórum: Általános kérdések, hozzászólásokVálasz: 1837Utolsó üzenet: 1 nappal ezelőtt, 03:42 -
MINDENKINEK!!!
Emődi Tünde által, fórum: InzulinokVálasz: 191Utolsó üzenet: 2012-03-11, 11:27 -
Éttermi játékszabályok mindenkinek
dr.info team által, fórum: Dr.Info friss hírek - cikkekVálasz: 0Utolsó üzenet: 2009-12-12, 10:02 -
Hol található a G-pont, van mindenkinek?
dr.info team által, fórum: Dr.Info friss hírek - cikkekVálasz: 0Utolsó üzenet: 2009-04-04, 09:10 -
[szexdoktor hír] Egy kicsi szex mindenkinek kell...
dr.info team által, fórum: Szexdoktor.hu friss híreiVálasz: 0Utolsó üzenet: 2008-08-24, 06:21

Állandó webcím/URL
About LinkBacks
Válasz idézettel
Nem Tudom MÁs Is JÁrt MÁr Igy A Pen TŰkel Én MÁr Sokszor JÁrtam Vele PorÚl Ujabban Nagyon KÖnyen El GÖrbÜlnek Egy HÓnapra Csak Harminc Db-ot Kapok És ÖtszÖr Adok Be Inzulint