Szia Peti!
Mondjuk nekem a kislányom diabos és nem én magam, és ő még mindössze csak alig több, mint 2 éve, de azért annyit elmondok, hogy nekem is nagy félelmem az inzulincsomó kialakulása. Egyelőre nincs, és igyekszem megfogadni minden tanácsot annak érdekében, hogy ne is legyen: így 3-5 havonta váltok a testtájak között, ill azonos részen igyekszem egymástól távol adni az inzulint, hogy addig is az előző napi terület pihenjen egy picit.
Egyben az is érdekelne, hogy mi a tapasztalat az "öreg rókáknál": évtizedekben gondolkodva elkerülhető egyáltalán az inzulin csomó? Vagy lehet arra készülni, hogy előbb vagy utóbb mindenkit utolér??
Szavazás eredménye: Van Önnek inzulincsomója??
- Szavazó
- 20. Ezen a szavazáson nem szavazhatsz
-
Van,sajnos!
8 40.00% -
Nincs,hála isten!
12 60.00%
Eredmények 1-tól/től 10-ig összesen 79
Téma: Inzulincsomó(k)
-
2008-10-09 #1
Gólya
- Regisztrált
- Oct 2008
- Üzenet
- 28
- Köszönet
- 0
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
Inzulincsomó(k)
Sziasztok!
Lehet érdemes egy ilyen topikot nyitni,hogy mindenki elmondhassa az ötleteit ezzel a dologgal kapcsolatba.
Nekem van a hasamba és a lábaimba is inzulincsomó. Tudna valaki segíteni,milyen módon szabadulhatnék meg tőlük. Mondja el bárki a történetét,vagy,hogy van-e neki és ha tudunk akkor segítünk neki megoldani a problémáját!
-
2008-10-09 #2
-
2008-10-09 #3
- Regisztrált
- Dec 2007
- Hol
- Budapest
- Üzenet
- 896
- Blog bejegyzés
- 10
- Köszönet
- 72
- 82 alkalommal
50 üzenetét köszönték meg
Gábornak 2 hónap alatt sikerült a karját tönkrecsomóznia
, mert mi ugyan nézegettük, de azt hittük, a csomó az szó szerint csomó (no comment). A drnő akkor Medhirud kenőcsöt javallotta, mi azt használjuk a vadgesztenyekrémmel és a Liotonnal felváltva.
Gábor: AC SPIRIT - Novorapid
-
2008-10-09 #4
Lekopogjam hogy nekem 20 év diabétesz utánn sincsenek csomóim.De nem is szeretném ha lennének!Pedig 19 évig pennel szurkáltam magam.
A menyországban jobb a klima,a pokolban több az ismerős!!
-
2008-10-09 #5
Volt, de felszívódott.
Üdvözlettel
rgyörgy
-
2008-10-09 #6
- Regisztrált
- Dec 2007
- Hol
- Budapest
- Üzenet
- 896
- Blog bejegyzés
- 10
- Köszönet
- 72
- 82 alkalommal
50 üzenetét köszönték meg
Írhatok én ilyen kenőcsneveket?
Ja, és ezeket nem csak kenni, hanem belemasszírozni kell.
Így 8 hónap után már használja a karját újra, de pl. a bal ma sem 100-as.Gábor: AC SPIRIT - Novorapid
-
2008-10-09 #7
-
2008-10-09 #8
A Liotont és a Körömvirág krémet tudom ajánlani én is!
-
2008-10-09 #9
-
2008-10-09 #10
De bizony az az.

Állandó webcím/URL
About LinkBacks
Válasz idézettel