Dr.Info - Egészség és Életmódmagazin

Szavazás eredménye: Tehetetlenek az orvosok a nőgyógyászati gyulladások gyógyításával kapcsolatban?

Szavazó
24. Ezen a szavazáson nem szavazhatsz
  • Igen, teljes mértékben.

8 33.33%
  • Előfordul, hogy tudnak segíteni.

4 16.67%
  • A megfelelő orvos tudja a megfelelő gyógymódot.

12 50.00%
19. oldal, összesen 20 ElsőElső ... 9151617181920 UtolsóUtolsó
Eredmények 181-tól/től 190-ig összesen 195
    drybone jelenleg nem elérhető Gólya
    Regisztrált
    Sep 2011
    Üzenet
    2
    Köszönet
    0
    0 alkalommal
    0 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

szisztok, egy dolgot elfelejtettem... Azt hogy kérni kell tenyésztést antibiotikum kúra előtt, olyat ahol látszik, hogy mire érzékeny az adott kórokozó, mert ha nem érzékeny arra amit felirtak, akkor rontunk vele a helyzeten. A LABOR LELETET ADJA KÉZBE AZ ORVOS! Sajnos van amelyik ezen felháborodik, de igenis jogunk van megnézni! Mert néha muszály antibiotikumot bevenni, de vaktában tényleg nem szabad!

zsofi26 jelenleg nem elérhető Gólya
    Regisztrált
    Jul 2011
    Üzenet
    16
    Köszönet
    0
    0 alkalommal
    0 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

Sziasztok!
    Sajnos még mindig nem javulok. Teljesen reménytelen az esetem. Az égő viszkető érzés nem múlik. Már alig van olyan módszer, amit még nem próbáltam.
    Kriszta te szeded a varga-féle készítményt? Arra még nem szántam rá magam, mert elég drága. Javult már kicsit az állapotod?

kkriszta28 jelenleg nem elérhető Gólya
    Regisztrált
    Sep 2008
    Üzenet
    73
    Köszönet
    1
    5 alkalommal
    3 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

Szia Zsófi!

Nem szedem, egy másik kúrát kezdtem el... ha lesz eredmény beszámolok.
    Te mit csinálsz most? A Vargát szeded?

zsofia26 jelenleg nem elérhető Gólya
    Regisztrált
    Oct 2011
    Üzenet
    1
    Köszönet
    0
    0 alkalommal
    0 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

Szia!Kipróbáltam az Újházy-féle mikroszkópikus kenetdiagnosztikát, ki is mutattak egy baktériumot, meg a jó baktériumok hiányát, kaptam rá gyógyszert, de nem lett jobb. Gombát megint nem mutattak ki, folyásom sincs, csak kínzó viszketés, ami nem múlik már hónapok óta, egyre nehezebben bírom lelkileg, ez az égő, csípő viszkető érzés valami borzalmas, én nem is tudom mi lesz már velem, borzalmas ez az egész, szeretnék már felébredni ebből a rémálomból. Használok gomba elleni kúpot is, de igazán az se segít, úgy érzem, semmire nem reagál, de legalább ne viszketne, aludni se tudok miatta, teljesen kimerülök, a munkahelyemen is túlórázni kell. Annyi mindennel kentem már kívülről, hogy fel se sorolom, de semmitől sem jobb. Ha valamitől elmúlik, majd megírom, de őszintén erre már semmi reményt nem látok így 7 hónap után. Szörnyű ebbe belegondolni,h ennyi ideje szenvedek és nem találtam olyan orvost, aki kezelni tudná, mintha a középkorban lennénk. Legszivesebben visszamennék az összes eddigi orvoshoz, aki kezelt, és visszakérném a "kezelés" árát, mert a semmiért fizettem. Már egy vagyont is képes lennék kifizetni valakinek, aki meggyógyit, akár több százezret is, komolyan, mostmár betelt a pohár. Nem értem mi velünk a baj, hogy nem gyógyulunk, másnak miért múlik el 3 kúptól, nem értem, pedig én soha nem voltam beteges azt utsó pár évet leszámítva.

vighkata logója
    vighkata jelenleg nem elérhető Utolérhetetlen :) – moderátor
    Regisztrált
    Nov 2006
    Hol
    Dunaújváros
    Üzenet
    7,781
    Blog bejegyzés
    29
    Köszönet
    199
    275 alkalommal
    184 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

Lányok, bár a cikk régi: http://informed.hu/betegsegek/betegs...icle_hid=38062 de talán ad némi okosságot.
    A cikkre itt: http://informed.hu/betegsegek/betegs...tions/mycosis/ találtam rá.
    Kata, alias Teki
    Roche, Combo pumpa,
    Inzulin: Humalog

Regisztrált
    Sep 2008
    Üzenet
    73
    Köszönet
    1
    5 alkalommal
    3 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

Sziasztok! Kedves mindenki! Kicsit félve merem leírni, de azt hiszem meggyógyultam!!!! Vagy már nagyon kevés választ el a teljesség állapotától. Február óta van szexuális életem!!!! Több mint 6 év után...... Van kiút. Hihetetlen a számomra is, még nem tudom felfogni, de ez van!

vighkata logója
    vighkata jelenleg nem elérhető Utolérhetetlen :) – moderátor
    Regisztrált
    Nov 2006
    Hol
    Dunaújváros
    Üzenet
    7,781
    Blog bejegyzés
    29
    Köszönet
    199
    275 alkalommal
    184 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

Idézet Eredeti szerző kkriszta28 Üzenet megjelenítése
    Sziasztok! Kedves mindenki! Kicsit félve merem leírni, de azt hiszem meggyógyultam!!!! Vagy már nagyon kevés választ el a teljesség állapotától. Február óta van szexuális életem!!!! Több mint 6 év után...... Van kiút. Hihetetlen a számomra is, még nem tudom felfogni, de ez van!
    Kriszta, ennek nagyon örülök, és drukkolok, hogy valóban a gyógyulás útján legyél.
    Kata, alias Teki
    Roche, Combo pumpa,
    Inzulin: Humalog

8. A következő tagok köszönték meg vighkata üzenetét:

Regisztrált
    Sep 2008
    Üzenet
    73
    Köszönet
    1
    5 alkalommal
    3 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

Köszi Kata! Túl elég sok mindenen, most úgy érzem a legjobb kezekben vagyok. Történtek közben még elég lelket tépő dolgok, például a férjem a gyógyulásom előtt két hónappal, azaz Karácsony előtt két héttel elhagyott, de én erős maradtam, mert nem omolhattam össze, muszáj volt hinnem ebben, amit elkezdtem. Igaz, még támogat jelenleg is, de ez egy nem könnyű szituáció. Szóval szeretnék mindenkinek erőt és reményt küldeni. Sosem adhatjuk fel!!!

10. A következő tagok köszönték meg kkriszta28 üzenetét:

orsóka jelenleg nem elérhető Gólya
    Regisztrált
    Mar 2012
    Üzenet
    2
    Köszönet
    1
    0 alkalommal
    0 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

Kedves Sorstársak!

Most találtam a fórumra, és meglepődtem, hogy nem vagyok egyedül a poblémámmal. Eddig azt hittem valami csodabogár vagyok
    34 éves vagyok, 4 éve felfázással kezdődött a történet, jött az erős folyás, alhasi fájdalmak, puffadás, fájdalom a keresztcsontnál, hidegrázás. A diagnózis:kismedence gyulladás. A tenyésztés baktériumot és gombát mutatott ki, hónapokig kezeltek célzottan antibiotikumokkal, gomba-ellenes szerekkel,majd miután nem javult az állapotom, és krónikus gyulladásom ill. kismedencei fájdalmam lett, non-steroid gyulladás csökkentőkkel (amitől majdnem gyomorfekélyt kaptam). Eddig vagy 10 orvosnál jártam, volt amelyik azt mondta, pszichiátriai eset vagyok és xanaxot akart felírni))
    Ez a rémálom csak nem akar véget érni ezért ha valamelyikőtöknek van előrelpés valamely módszerrel, kérlek osszátok meg. Én is kipróbáltam már mindent, 3 éve candida diétázom, ez hozott némi javulást a folyást illetően, de az alhasi fájdalmak nem múlnak.

Köszi
    Orsi

Regisztrált
    Sep 2008
    Üzenet
    73
    Köszönet
    1
    5 alkalommal
    3 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

Szia Orsi!

De mennyire, hogy nem vagy egyedül! Sajnos... Hasonlóakat éreztem magam is az elején, és úgy tűnik ezzel mind így vagyunk.
    Az orvosok hozzáállása is stimmel a sztorinkban.
    A Candida diétád nem véletlenül hozott némi javulást, ugyanis ez a titok nyitja, csak önmagában nem elegendő. Amikor néhány éve ezt magam is megtapasztaltam, mármint hogy attól javulok, egyértelmű volt, hogy mi ellen küzdök. Azt hittem nagy naivan, hogy meg vagyok mentve, hogy onnantól könnyű lesz, de még kellett kb. 3 év, mire megtaláltam azokat az embereket, akik tényleg tudnak ebben segíteni, hiszen eddig még sosem jutottam el ilyen szintre a gyógyulásban. Igazi angyalok ők, megérte a hosszas kutatómunka. Nagyon fontos, hogy egy nagyon jól felépített kúrára van szükség, ami mindent magába foglal a táplálkozás megváltoztatásától, a gyógyszeres és egyéb táplálékkiegészítős kezelésekig. Ebből is számtalant tudhatok a hátam mögött... és lehet közületek is sokan. Ez tényleg a legjobb. Aki szeretné privát elküldöm az elérhetőségét a hölgynek, aki a férjével együtt rengeteget segített nekem idáig az úton.
    Ha bárkinek tudok segíteni, írjatok!
    Egészséget mindenkinek!
    Kriszta

19. oldal, összesen 20 ElsőElső ... 9151617181920 UtolsóUtolsó

Hasonló témák

1. [szexdoktor hír] Reményt ad a petefészek-átültetett nő kisbabája
    dr.info team által, fórum: Szexdoktor.hu friss hírei
    Válasz: 0
    Utolsó üzenet: 2008-11-18, 09:30
  2. Szülés petefészek-átültetés után
    dr.info team által, fórum: Dr.Info friss hírek - cikkek
    Válasz: 0
    Utolsó üzenet: 2008-11-18, 05:50
  3. Válasz: 0
    Utolsó üzenet: 2008-01-19, 12:45

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •  
© Copyright 1993-2012 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!