Mai mese
Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy nagyon szegény ember . . .
De ma már van több is…
Hihetetlen mese
Kecskemama az erdőbe ment, s meghagyta a kisgidáknak, hogy senkinek ne nyissanak ajtót.
Ők azonban mégis kimerészkedtek a ház elé, és épp ekkor sompolygott arrafelé farkaskoma… Így mormogott magában :
"Milyen kár, hogy vegetáriánus lettem!
Mese a három kismalacról
Hol volt, hol nem volt, volt egyszer három kismalac . . . Vígan éltek, mert nem engedték,
hogy levágják őket, ugyanis akkor éppen 1954-et írtak . . .
Aztán telt-múlt az idő, eltelt vagy két szűk esztendő, s már csak az érzékenyebb lelkű disznók
fakadtak sírva, amikor a kiáltás felhangzott :
"Forró vizet a kopaszra!
Répamese
Élt valaha egy nyugdíjas téesztag, akinek volt egy nyugdíjas felesége.
Arról voltak híresek, hogy mindig ok szedték föl a téesz répáját.
Egyszer aztán sok-sok hatalmas répa termett a téesz földjén. Csak nőtt, nőtt, nőtt a gond! . . .
Mikor aztán megállt a fejlődésben - a téesz! -, nagyapó megpróbálta kihúzni a répákat,
de nem sikerült… Hiába segített nagyanyó, az unokák, a kutya, a macska, no meg az egérke, nem lettek készen vele…
Na, ekkor döntöttek úgy, hogy kivonul a honvédség!
Mese a Postáról
Hol nem volt . . . , hol nem volt . . . , hol nem volt . .
Nem volt telefonja az egyszeri embernek . . . És nem is lett! . .
Mese a telhetetlen méhecskéről
Az egyik fejlődő kaptárban született egy kis méhecske.
Már kiskorában rájött, hogy jobb a méz, mint a mézesmadzag, s nyakra-főre falta a kész mézet . . .
Mivel a mézet gyűjtögető szorgalmas méhek dolgozók voltak, a mi kis méhecskénk nem lehetett más, csak here . . .
Ebben a kis kaptárban minden dolgozóra két here jutott . . .
Eredmények 1-tól/től 10-ig összesen 2422
Téma: A nap vicce
-
2008-08-23 #1
A nap vicce
Egyik nap Péter elhatározza, hogy a makacsul fájó könyökét megmutatja egy orvosnak. Elmondja tervet a haverjának, aki azt javasolja neki:
- Ne menj orvoshoz, nem tudnak azok semmit. A sarki gyógyszertárba hoztak a múltkor egy számítógépet, beraksz az egyik nyílásába egy kis vizeletmintát, bedobsz 100 forintot, és hamarabb megmondja mi bajod, mint akármelyik orvos.
Peter úgy gondolja, semmit sem veszíthet, így másnap visz egy kis pohárban vizeletmintát, bedobja a 100 forintot. A gép elkezd villogni, mindenféle furcsa hangokat hallatni, majd kis idő múlva kinyomtat egy kis cédulát a következő diagnózissal:
"Önnek teniszkönyöke van - áztassa kezét meleg vízben, kerülje a nehéz munkát, két héten belül rendbe jön."
Péter nagyon elcsodálkozik, majd kitalálja, hogy tesz egy próbát, nem becsapás-e az egész. Készít egy keveréket csapvízből, kutyapisiből, majd hozzákeveri a lánya és a felesége vizeletmintáit, a tetejébe pedig meg egy kis spermát is kever. Visszamegy a géphez, behelyezi az üvegcsét, bedobja a 100 forintot. A gép elkezd villogni, furcsa hangokat kiadni, majd nyomtatja a diagnózist:
"A csapvíz Önöknél túl kemény - használjon vízlágyítót. A kutyája gyűrűsféreggel fertőzött - adjon neki féregtelenítő gyógyszert. A lánya kokainélvező - vigye el egy elvonó kúrára. A felesége terhes (iker lányok), a gyerekek nem az Önéi - keressen egy ügyvédet. És Peter, ha nem hagyja abba a maszturbálást, sosem fog meggyógyulni a könyöke!"
-
2008-08-23 #2
mesék
-
2008-08-24 #3
Adminisztrátor
- Regisztrált
- May 2006
- Hol
- Budapest
- Üzenet
- 79
- Köszönet
- 0
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
Az Öreg kakas története
Hol volt, hol nem volt, élt egyszer egy gazdaságban száz tyúk és egy öreg kakas. A tyúkász - aki már maga is benne járt a korban - átérezvén az öreg kakas helyzetét, úgy gondolta, hogy ideje lenne fiatalítani. El is ment hát a piacra, és hazaállított egy fiatal kakassal. Amikor a fiatal kakas elindult a tyúkudvar bejárására találkozott az öreg kakassal és megszólította:
- No már most urambátyám, csak nyugodtan húzódj a szemétdomb sarkába, a továbbiakban ellátom én ezt a száz tyúkot!
Az öreg - félve a nyugdíjjal járó hátrányoktól - kompromisszumkészen állt a kérdéshez, ha már a gazda két kakas mellett döntött és így szólt:
- Ugyan öcsém! Nagy a baromfiudvar, sok a tyúk, megférünk itt ketten is. Osztozzunk meg fele-fele alapon. Tiéd ötven, nekem is marad annyi!
- Hogy gondolhatsz ilyet urambátyám! - replikázott a fiatal kakas - Csak nem képzeled, hogy a vörös diplomámmal, többször százhúsz órás tanfolyamaimmal, menedzser szemléletemmel belemegyek egy ilyen alantas alkuba? Enyém mind a száz!
- Jól van öcsém, de legalább tízet hagyj meg nekem, mégse töltsem haszontalanul öreg napjaimat - alkudozott tovább az öreg.
- Szó sem lehet róla! Az én peckes sarkantyúmnak, égővörös tarajomnak, érces hangomnak, hatalmas teljesítménymutatómnak - már megbocsáss - a te korodban a nyomomba se érhetsz.
- Azért egy próbát tehetnénk! - hunyorított sandán az öreg.
- Próbát? Miféle próbára gondolsz te öreg?
- Fussunk versenyt itt a kerítés mellett. Aki nyer, azé a száz tyúk!
- Versenyt futni veled? Te viccelsz?
- Nézd! - folytatta az öreg kakas - Korunk a versenyek kora, miért ne versenyezhetnénk? Akkor kiderülhet, hogy tényleg mindenben jobb vagy mint én. Ha győzöl, akkor a tiéd lehet a száz tyúk és pedig majd csak elleszek valahogy.
- Na nem bánom, fussunk versenyt! - állt rá a fiatal kakas.
Ebben is maradtak. Felálltak a rajtvonalra, és a legöregebb tyúk hangos kárálására megkezdődött a verseny...
Szedte a lábát az öreg, ahogy csak bírta, taktikusan szaladt utána a fiatal, beosztva erejét a hajrára gondolva, amikor éktelen dörrenés hallatszott, és a fiatal kakas véres tollcsomóként kenődött fel a kerítésre...
A gazdaság tornácán éktelenül káromkodott a tyúkász, miközben újratöltötte a puskáját:
- Hogy a fenébe! - kiáltotta. - Már a harmadik kakast veszem meg, és ez sem a tyúkokat szereti...
…
Az öreg kakas megállt, lihegve megrázta a tollait, kukorékolt egy rekedteset és elégedetten nézett szét a birodalmán! Ez megint az ő napja volt!
-
2008-08-24 #4
Adminisztrátor
- Regisztrált
- May 2006
- Hol
- Budapest
- Üzenet
- 79
- Köszönet
- 0
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
Különbségek...
...8, 18, 28, 38, 48, 58, 68 évesen a lányok között.
8 - Ágyba viszed majd mesét mondasz neki.
18 - Mesét mondasz neki, hogy ágyba vihesd.
28 - Már nem kell mesélned, hogy ágyba vihesd.
38 - Ő mesél neked, hogy ágyba vihessen téged.
48 - Mesélsz neki, hogy ne kelljen ágyba vinned.
58 - Az ágyban maradsz, hogy megúszd a meséit.
68 - Ha ágyba viszed, az az igazi mese!!
-
2008-08-24 #5
- Regisztrált
- Jul 2008
- Üzenet
- 2,588
- Blog bejegyzés
- 3
- Köszönet
- 4
- 1 alkalommal 1 üzenetét köszönték meg
Szöszi hatalmas hordót gurít az utcán.Meglátja egy ismerőse és megkérdi:
-Te meg mit csinálsz itt?
-Jajj,ne is mond!A kezelőorvosom azt mondta,hogy félévente vigyem be a vizeletem...
-
2008-08-24 #6
- Regisztrált
- Jul 2008
- Üzenet
- 2,588
- Blog bejegyzés
- 3
- Köszönet
- 4
Mi a faltörő kos rémálma?
Fotocellás ajtó.
Mi az:dróton ül és ugyanolyan jól lát előre,mint hátra?
Vakvarjú...
-
2008-08-24 #7
ha-ha
Egy farmer bepereli a biztosító társaságot, hogy nem fizet neki baleseti kártérítést. A bíró elolvassa az elõzményeket, és így szól a farmerhez:
-Igaz az, hogy magát a baleset után a rendõr megkérdezte, hogy hogy érzi magát, és maga azt válaszolta, hogy "Soha jobban"?
-Bíró úr, az úgy volt....
-Válaszoljon igennel vagy nemmel.
-Igen.
-És maga mégis kártérítést akar?
-Igen.
-És mivel indokolja meg?
-Bíró úr, az úgy volt, hogy nekem jött az a kocsi, ott feküdtem az árokban törött bordával, mellettem kapálózott a lovam törött lábbal, a kutyám vonyított a fájdalomtól. Ekkor odajön a rendõr, és megkérdezi, hogy van a lovam? Mondom neki, hogy eltörött a lába. Erre ráfogja a pisztolyt és lelövi. Aztán megkérdezi, hogy van a kutyám? Mondom neki, hogy az is megsebesült, erre lelövi azt is. Aztán hozzámfordult és megkérdezte, én hogy vagyok. Maga erre mit mondott volna?
-
2008-08-25 #8
- Regisztrált
- Nov 2006
- Hol
- Dunaújváros
- Üzenet
- 7,781
- Blog bejegyzés
- 29
- Köszönet
- 199
- 275 alkalommal
184 üzenetét köszönték meg
eccer már ellőttem, de nagyon állat
A nyuszika és a róka sétálnak az erdőben. Egyszer csak a nyuszika a tóhoz ért. A róka meg a villanyszereléshez.
Kata, aliasTeki
Roche, Combo pumpa,
Inzulin: Humalog
-
2008-08-25 #9
Unikumos pulyka
Hozzávalók:
1 db pulyka
1 üveg Unicum
Elkészítés:
1. Vegyünk egy pulykát!
2. Egy pohár unicum.
3. Tegyük a pulykát a sütőbe!
4. Még két unicum.
5. Állítsuk a hőfokot 190 sütőre!
6. 3 unicum további.
7. Süssük a kapcsot be!
8. Most még tovum 4 univáb.
9. Pulykázzuk meg a zsírt!
10. Unicumot a másik palackot még.
11. Dugjunk pulykákat a homérumba!
12. Poharazzunk még egy unicumot az öntbe!
13. Süssük az unicumot még egy óráig!
13+1. "Gyöngyvirágos kék ibolya-a-a-a!..."
14. Pulykáljuk meg az puha unicumját!
15. Vegyük ki a pulyákot az unicumból!
16. "Édes anyám, sirhalmomra-a-a-a!..."
17. "Kiskút, kerekes kút..."
18. Szeletum a pulyák darabbal többe!
19. Pusztuljunk tásztátum
20. Palackoljunk még egy unicum vevétet!
21. "Nyílára uccásik a krocsmrasumity!..."
22. Állítsuk meg a teritumot és pulykoljunk még egy terítéket!
23. Leterít az unipulyák, és fogyjunk el!
-
2008-08-25 #10
- Regisztrált
- Jul 2008
- Üzenet
- 2,588
- Blog bejegyzés
- 3
- Köszönet
- 4
Nofre,most miattad leestem a székről!