Fórum statisztikák
- 3,785 tag
- 7,959 téma
- 66 üzenet
|
| Hibajelentések, javaslatok, újdonságok Ide várjuk a Dr.Info fórum működésével kapcsolatos problémákat, javaslatokat. Itt tájékoztatást kaphattok az új lehetőségekről is. |
 |
|

2009-12-01
|
 |
Technikai támogatás
|
|
Regisztráció dátuma: Jun 2007
Hol: Budapest
Üzenet: 271
|
|
Idézet:
Eredeti szerző Christina
Kedves Goyo!
5 napja nem voltam a fórumon és az üzenetek felét vagy lehet hogy többet is úgy kellett összevadásznom, mert nem volt mind a friss üzenetek között. Ezt nem lehet valahogy kijavítani? Sok időt spórolhatnék, szeretek minden üzit elolvasni.
Különben nekem az is hiányzik, hogy a bejelentkezésnél nincs a nevem mellett, hogy hány napja voltam a fórumon. (de megnéztem az adatlapomnál  )
Köszi szépen!
|
Kedves Christina,
Itt be tudod allitani mennyi statisztikat szeretnel latni:
http://drinfo.hu/forum/misc.php?do=cybstats
Ezt a forum fooldal "Top 10 Statisztika" linkre kattintva kaphatod meg.
Idézet:
Eredeti szerző DG
Szia Goyo!
Azt tapasztalom, hogy a fórum főoldalán, alul, még mindig nem látható pontosan, hogy kik vannak éppen jelen a fórumon. Az ottani felsorolás szinte sosem egyezik a valós helyzettel. (Ez a megújulás előtt is így volt.)
Mi ennek az oka? Lehet rajta segíteni?
Köszi!
|
Szia DG,
A forum fooldal aljan mindig a valos es pontos helyzetetet latod (ez korabban is igy volt). Mivel a belepett tagokat legalabb 20-30 percig tarolja, lehet, hogy menetkozben valaki elhagyja a forumot, de 20 perccel ezelott meg ott volt...Van aki esetleg azert nem jelenik meg, mert beallitotta a lathatatlan modot, de az adminisztratorok igy is latjak...
Idézet:
Eredeti szerző napocska
Szia!
Nekem is hiányzik, hogy nem látszik az összes topic, csak azok, amelyekben a legfrissebb hsz-ek vannak. Jó lenne, ha a keresési feltételekben pl. be lehetne állítani, hogy akár 20 vagy 30 topic legyen látható, mondjuk lapozgatós megoldással.
Köszi
Kriszta
|
Szia Napocska, ugyanazt tudom irni, mint Christinanak:
Ettol fuggetlenul ki fogom rakni lathatobban, hogy mondjuk 1 hetre visszamenoleg is megkapjuk a friss uzeneteket.
|

2009-12-02
|
 |
Feltörekvő
|
|
Regisztráció dátuma: May 2007
Üzenet: 964
|
|
Idézet:
Eredeti szerző goyo
Szia Napocska, ugyanazt tudom irni, mint Christinanak:
Ettol fuggetlenul ki fogom rakni lathatobban, hogy mondjuk 1 hetre visszamenoleg is megkapjuk a friss uzeneteket. 
|
Köszönöm, ez így maga a tökély!!
|

2009-12-02
|
 |
Őskövület
|
|
Regisztráció dátuma: Mar 2008
Hol: Székesfehérvár
Üzenet: 4,374
|
|
Szia DG,
A forum fooldal aljan mindig a valos es pontos helyzetetet latod (ez korabban is igy volt). Mivel a belepett tagokat legalabb 20-30 percig tarolja, lehet, hogy menetkozben valaki elhagyja a forumot, de 20 perccel ezelott meg ott volt...Van aki esetleg azert nem jelenik meg, mert beallitotta a lathatatlan modot, de az adminisztratorok igy is latjak.
Köszi, Goyo! Erről a 20-30 perces tárolásról nem tudtam, de végre fel vagyok homályosítva, hogy miért van felsorolva, valósan és pontosan az, aki márt nincs itt a fórumon!  (A titkon figyelők eszembe se jutottak: bár ők nem látszanak, de a személyes logólyuk melleti kis pötty mégis zöld, azt hiszem. Kész lebukás!  )
De olyan esettel is nem egyszer találkoztam, hogy egyedül saját magamat láttam jelenlévőként feltűntetve (rémes   ), s a "ki böngésznél" meg jópáran ott voltak a felsorolásban, épp egy perce csinálnak valamit mondjuk, tehát aktívak, aztán oda-vissza kattintgatva a két oldal között , utóbb a főoldali felsorolás egybevágott a másikkal.
Szóval, szerintem valami nem stimmel: van, hogy kevesebb résztvevőt, van, hogy többet mutat, mint kellene. (Okés, értettem, az egyikre adtál magyarázatot.)
Továbbra is köszi, hogy elolvastad!

2009-12-02
|
 |
Fiatal veterán
|
|
Regisztráció dátuma: Oct 2006
Üzenet: 1,672
|
|
Idézet:
Eredeti szerző goyo
|
Köszönöm!

2009-12-03
|
 |
Moderátor
|
|
Regisztráció dátuma: Nov 2006
Hol: Dunaújváros
Üzenet: 9,887
|
|
Goyo!
Tegnap 15 óra után léptem ki (rendesen a kilép gombbal) a fórumról, és ma 11:30-kor léptem be, ill. léptem volna, mert már be voltam jelentkezve.
Kérlek nézd meg, hogy ez hogy lehet.
Köszi

2009-12-03
|
 |
Moderátor
|
|
Hol: Várpalota
Üzenet: 5,693
|
|
Idézet:
Eredeti szerző vighkata
Goyo!
Tegnap 15 óra után léptem ki (rendesen a kilép gombbal) a fórumról, és ma 11:30-kor léptem be, ill. léptem volna, mert már be voltam jelentkezve.
Köszi
|
Én is be voltam már lépve, mielőtt azt manuálisan megtettem volna...  Nincs elmentve/beállítva automatikus jelszó/felhasználónév, illetve bejelentkezés...
|

2009-12-03
|
 |
Moderátor
|
|
Regisztráció dátuma: Nov 2006
Hol: Dunaújváros
Üzenet: 9,887
|
|
Jelentem a dolgozóban kiléptem, itthon pedig be kellett jelentkeznem, úgyhogy rendben van a ki,- belépés.

2009-12-03
|
 |
Technikai támogatás
|
|
Üzenet: 271
|
|
Idézet:
Eredeti szerző vighkata
Goyo!
Köszi
|
Idézet:
Eredeti szerző Tímeácska
Én is be voltam már lépve, mielőtt azt manuálisan megtettem volna...  Nincs elmentve/beállítva automatikus jelszó/felhasználónév, illetve bejelentkezés...
|
Idézet:
Eredeti szerző vighkata
Jelentem a dolgozóban kiléptem, itthon pedig be kellett jelentkeznem, úgyhogy rendben van a ki,- belépés.
|
Ez bongeszo fuggo.
Ha a bongeszod megjegyezte a cookiet/sutit es nem hasznalod mindig kulon a kilepes gombot, akkor van ra esely, hogy be leszel lepve (abban a pillanatban, hogy meglatogatod az oldalt).
|

2009-12-04
|
 |
Moderátor
|
|
Hol: Várpalota
Üzenet: 5,693
|
|
Idézet:
Eredeti szerző goyo
Ez bongeszo fuggo.
Ha a bongeszod megjegyezte a cookiet/sutit es nem hasznalod mindig kulon a kilepes gombot, akkor van ra esely, hogy be leszel lepve (abban a pillanatban, hogy meglatogatod az oldalt).
|
Már értem... Kispapa össze-vissza váltogatja a böngészőket mostanában, mióta alaplapot kellett cserélni... Meg mindent cserélget... Windows XP, Vista, Opera, most XP Pro7-nél tartunk már elég régóta (vagy 2 hete...  )... Szóval, ajánlatos mindig használni a kilépés gombot...   Na, ezt ritkán szoktam...
|

2010-02-07
|
 |
Őskövület
|
|
Regisztráció dátuma: Sep 2008
Hol: Budapest,
Üzenet: 3,618
|
|
Neharagudjatok,hogy szóvá teszem,de a Főlogórol leovadt a hó, már itt a tavasz?
Sándor
|
|
Jelenleg 1 látogató (0 tag és 1 vendég) böngészi a témát
|
|
|
| Téma lehetőségei |
|
|
| Megjelenítési módok |
Folyamatos mód