Dr.Info - Egészség és Életmódmagazin

Szavazás eredménye: Kik legyenek a fórum cukorbeteg szekciójának moderátorai ?

Szavazó
18. Ezen a szavazáson nem szavazhatsz
A szavazáson egyszerre több választ is adhatsz.
2. oldal, összesen 2 ElsőElső 12
Eredmények 11-tól/től 20-ig összesen 20
    tímeácska logója
    tímeácska jelenleg nem elérhető Moderátor
    Regisztrált
    Jun 2007
    Hol
    Várpalota
    Üzenet
    7,184
    Blog bejegyzés
    17
    Köszönet
    136
    292 alkalommal
    188 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

Csak így tömören és egyszerűen, köszönöm a választ, Goyo!
    Tímeácska /alias Csigu/

Roche, Spirit + Combo pumpa, 1+1 db/háztartás - egyelőre !
    Spirit + Combo: NovoRapid, pen: Humulin M3

hypohonder Nem regisztrált / Látogató

Alapértelmezett

Kedves Tímeácska, nekem is van néha olyan érzésem, hogy többen vagyunk ezen a fórumon is névlegesen, mint ténylegesen. Mint ahogy más fórumokon (pl. myvip) van fenn több személyazonossággal is ugyanaz az ember, gondolom, hogy itt is. És előfordul a látszat kedvéért, hogy saját magával vitatkozik...
    Na de ezt egy ilyen fórumon nem is lehet megakadályozni. És ha ezt nem lehet, akkor azt sem, hogy szavazzanak. Így is meg lehet oldani azt, hogy egy ember legyen a moderátor...

tímeácska logója
    Regisztrált
    Jun 2007
    Hol
    Várpalota
    Üzenet
    7,184
    Blog bejegyzés
    17
    Köszönet
    136
    292 alkalommal

Alapértelmezett

Mielőtt bármi félreértés kerekedne... Egyáltalán nem az én "pozíciómat" féltem, ami igazság szerint nincs is!!!!!
    Csak feltűnt valami... Hát, ne úgy legyen, ahogy gondolni vélem... Figyelek...
    De lehet, alaptalan a gondolatom, úgy legyen...
    Én személy szerint a tisztességes játékot szeretem!
    Tímeácska /alias Csigu/

vighkata logója
    vighkata jelenleg nem elérhető Utolérhetetlen :) – moderátor
    Regisztrált
    Nov 2006
    Hol
    Dunaújváros
    Üzenet
    7,781
    Blog bejegyzés
    29
    Köszönet
    199
    275 alkalommal
    184 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

A tisztesség úgy kívánja (legalábbis én magamra nézve így gondolom), hogy egy kevés indoklást adjak a visszalépésemről.

Az első: Szerintem a moderátor választásnak egyik (sajnos) szereplője, vagyis oka vagyok a fórumra felkerült, de egyáltalán nem oda illő személyeskedés miatt. Ehhez magyarázatot nem fűznék, mert magyarázattal a bocsánat kérést nem szúrnám el. Innen egyenesen következik, hogy egy esetleges megválasztás esetén összetörhetném magam a korrektség oltárán, sikertelenül.

A második: Többen tudjátok, hogy nekem nincs állandó és korlátlan internet elérésem, és úgy gondolom, hogy ez egy nagyon komoly tárgyi feltétel, aminek akkor is meg kéne lennie, ha nem egyedül vállalnám a posztot.

Továbbra is kitartok a nyilványos szavazás helyessége mellett, pont a "csalások???" elkerülése érdekében, de én is úgy látom, hogy a várakozásnak megfelelően alakul a szavazás.

Én szeretném, ha 3 fő moderátorunk lenne.

Kívánok a választott moderátoroknak jó, és főként élvezetes, intrika mentes munkát.

Üdv:
    Utoljára vighkata módosította 2008-03-14, 03:51-kor Ok: persze megint elütés
    Kata, alias Teki
    Roche, Combo pumpa,
    Inzulin: Humalog

Alapértelmezett

Bár úgy gondolom, hogy senki sem kíváncsi rá, az én "nem indulásom" oka csupán annyi, hogy soha nem merném az "önkéntes mérvadó" szerepét vállalni, s azt a bátorságot sem, hogy megítéljem, értékeljem és (félre)értelmezzem azt a véleményt, amit mások feltesznek a fórumra. Én azt tartom, hogy felnőtt emberként mindenkinek tudnia kell, hogy melyik a legjobb fogalmazás álláspontja helyes és teljes kifejtéséhez, mások általi megértéséhez. És mindenkit érhet baleset, egy-egy hangulati-érzelmi megingás, defektus miatt bárkit is elítélni nem lenne fair eljárás. Márpedig a moderátornak ez is az egyik feladata lesz.

Alapértelmezett

Kedves Goyo, ha az első "leiratodban" foglaltakat komolyan kell venni, akkor ugye lejárt a szavazási határidő, és kedden már eredményt kellett volna hirdetni. Bár a fentiekből mindenki megállapíthatja a végeredményt, ha két moderátor lesz...
    Viszont azért - úgy gondolom - a szavazást le kellene zárni! Ha elfogadják, a jelen pillanatban látható eredmények alapján a moderátorok: Kmolli és Tímeácska. Gratulálok nekik és jó erőt, egészséget kívánok a munkájukhoz.

goyo logója
    goyo jelenleg nem elérhető Technikai támogatás
    Regisztrált
    Jun 2007
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    315
    Blog bejegyzés
    6
    Köszönet
    4
    24 alkalommal
    14 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

Idézet Eredeti szerző hypohonder Üzenet megjelenítése
    Kedves Goyo, ha az első "leiratodban" foglaltakat komolyan kell venni, akkor ugye lejárt a szavazási határidő, és kedden már eredményt kellett volna hirdetni. Bár a fentiekből mindenki megállapíthatja a végeredményt, ha két moderátor lesz...
    Viszont azért - úgy gondolom - a szavazást le kellene zárni! Ha elfogadják, a jelen pillanatban látható eredmények alapján a moderátorok: Kmolli és Tímeácska. Gratulálok nekik és jó erőt, egészséget kívánok a munkájukhoz.
    Szia,

a szavazás hétfőn automatikusan lezáródott.
    Mivel 3 tag végzett az élbolyban, 3-an lesznek moderátorok (persze ha az érintettek is vállalják)...
    Részletek hamarosan...

Alapértelmezett

Ez jó, tekintettel arra, hogy kezdetben két moderátorról volt szó, mármint a szavazást nyitó "hozzászólásodban", kedves Goyo. Menet közben tehát mégis változtak a játékszabályok - hiába, magyarok vagyunk, mi is lenne, ha valami az eredeti kiírás szerint zárulna... Ha történetesen egy tag végzett volna az élbolyban, akkor most csak egy moderátor lenne? Vagy ha néhányan nemléptek volna vissza, akkor automatikusan ők lennének a moderátorok???
    Költői kérdések - (ami azt jelenti, hogy nem kell rájuk válaszolni!!!)

kmolli logója
    kmolli jelenleg nem elérhető Moderátor
    Regisztrált
    Aug 2006
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    2,870
    Blog bejegyzés
    6
    Köszönet
    3
    111 alkalommal
    85 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

Idézet Eredeti szerző hypohonder Üzenet megjelenítése
    Ez jó, tekintettel arra, hogy kezdetben két moderátorról volt szó, mármint a szavazást nyitó "hozzászólásodban", kedves Goyo. Menet közben tehát mégis változtak a játékszabályok - hiába, magyarok vagyunk, mi is lenne, ha valami az eredeti kiírás szerint zárulna... Ha történetesen egy tag végzett volna az élbolyban, akkor most csak egy moderátor lenne? Vagy ha néhányan nemléptek volna vissza, akkor automatikusan ők lennének a moderátorok???
    Költői kérdések - (ami azt jelenti, hogy nem kell rájuk válaszolni!!!)
    Hypohonder, volt kérés, hogy jó lenne, ha 3 lenne és Goyo teljesítette, ezért alakult így. Demokrácia van a fórumon, inkább a fórum rugalmasságára vall ez is, ami szerintem nagyon is klassz

tímeácska logója
    Regisztrált
    Jun 2007
    Hol
    Várpalota
    Üzenet
    7,184
    Blog bejegyzés
    17
    Köszönet
    136
    292 alkalommal

Alapértelmezett

Csatlakoznék Mollihoz... Én is nagyon örülök, hogy végül is 3 moderátor lett! Köszi Goyo!
    Tímeácska /alias Csigu/

2. oldal, összesen 2 ElsőElső 12

Hasonló témák

1. Cukorbeteg gyermek
    vende1 által, fórum: Általános kérdések, hozzászólások
    Válasz: 2152
    Utolsó üzenet: 1 nappal ezelőtt, 10:08
  2. Lisztérzékeny cukorbeteg fogyókúrája?
    Kiska által, fórum: Gasztrozóna
    Válasz: 44
    Utolsó üzenet: 2011-06-10, 12:53
  3. Cukorbeteg kamasz
    Sani által, fórum: Általános kérdések, hozzászólások
    Válasz: 270
    Utolsó üzenet: 2011-05-05, 03:12
  4. Szükség van-e cukorbeteg szekció moderátorra ?
    goyo által, fórum: Hibajelentések, javaslatok, újdonságok
    Válasz: 24
    Utolsó üzenet: 2008-03-06, 08:26

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •  
© Copyright 1993-2012 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!