Kedves Mrobi, minden szavaddal egyetértek!!! Olyan szempontot is felhoztál, ami eddig nem lett megfogalmazva - a moderátor-diktátor (egy személy esetén!) távolléte, elfoglaltsága. És a titkos szavazás lényege-értelme is pontosan az, amit leírtál. Most már csak abban tudok bízni, hogy akik ebben a kérdésben döntenek, azok is elfogadják végre ezeket az állásfoglalásokat. Ugyanis én azt gondolom és remélem, hogy ez a tevékenység önkéntes, mondhatni társadalmi munkában végzendő meló, s így semmibe nem kerül senkinek az, ha nem egy, hanem legalább három betegtársunkat éri ez a megtiszteltetés.
Szavazás eredménye: Legyen-e, a cukorbeteg kérdésben érintett moderátor ?
- Szavazó
- 10. Ezen a szavazáson nem szavazhatsz
-
Igen, legyen saját moderátorunk, szavazni fogok a személyére
10 100.00% -
Nem, az esetlegesen felmerülő problémákat az oldal készítői kezeljék
0 0%
Eredmények 21-tól/től 25-ig összesen 25
-
2008-03-02 #21
Én is a 3-5 fős team mellett teszem le a voksom. PL:Ha valaki párnapig nem ér rá és nem tud a fórumra nézni, akkor ha kibővülünk az alatt a pár nap alatt sokminden történhet, .......,egy csapat jobban tudja kezelni az ilyen helyzeteket is.
Szerintem is a titkos szavazás, az okosabb megoldás. nem azért mert bárki ne merné vállalni a döntését, hanem a klickesedést elkerülendő, és a választott moderátor(ok), se érezzék, hogy "ő nem rám szavazott ....."
Egyébként meggyőződésem, hogy bár kik lesznek kiválasztva az első 20-ból, nagyon korrekten fogják felügyelni a fórumot. (Lehet hogy ez az én hibám, de én már csak ilyen vagyok)Mrobi/Tim

n
HAKUNA MATATA
-
2008-03-03 #22hypohonder Nem regisztrált / Látogató
-
2008-03-03 #23
- Regisztrált
- Jun 2007
- Hol
- Várpalota
- Üzenet
- 7,184
- Blog bejegyzés
- 17
- Köszönet
- 136
- 292 alkalommal
188 üzenetét köszönték meg
Mrobi! Tökéletesen megfogalmaztad az én gondolataimat is!!! Én is egyetértek veled!
Tímeácska /alias Csigu
/
Roche, Spirit + Combo pumpa, 1+1 db/háztartás
- egyelőre
!
Spirit + Combo: NovoRapid, pen: Humulin M3
-
2008-03-05 #24
Csatlakozom az elöttem szólókhoz!
A menyországban jobb a klima,a pokolban több az ismerős!!
-
2008-03-06 #25
- Regisztrált
- Jun 2007
- Hol
- Budapest
- Üzenet
- 315
- Blog bejegyzés
- 6
- Köszönet
- 4
- 24 alkalommal
14 üzenetét köszönték meg
Letelt az egy hét, végetért a szavazás, választunk moderátorokat.
Részletek és a választás kezdete holnaptól 1 hétig...
Hasonló témák
-
Cukorbeteg gyermek
vende1 által, fórum: Általános kérdések, hozzászólásokVálasz: 2152Utolsó üzenet: 1 nappal ezelőtt, 10:08 -
Cukorbeteg kamasz
Sani által, fórum: Általános kérdések, hozzászólásokVálasz: 270Utolsó üzenet: 2011-05-05, 03:12 -
[tüdőbeteg hír] Orvosjogi képviselőre is szükség lenne
dr.info team által, fórum: Tüdőbeteg.hu friss híreiVálasz: 0Utolsó üzenet: 2008-11-28, 10:22 -
[szexdoktor hír] Nincs szükség a beállítottság megváltoztatására
dr.info team által, fórum: Szexdoktor.hu friss híreiVálasz: 0Utolsó üzenet: 2008-06-18, 08:42 -
Cukorbeteg szekció - Moderátor választás
goyo által, fórum: Hibajelentések, javaslatok, újdonságokVálasz: 19Utolsó üzenet: 2008-03-20, 02:54

Állandó webcím/URL
About LinkBacks