+ Válasz a Témára
Eredmények 1-tól/től 10-ig összesen 45
-
2008-11-06 #1
Lisztérzékeny cukorbeteg fogyókúrája?
1980 óta vagyok cukorbeteg, e mellett liszt-,tojás- és laktózérzékeny vagyok, 98 kg, 160 cm. BMI 131!!! 5 éve inzulinon vagyok, ugyanekkor derült ki a lisztérzékenység, azóta diétázom ez ügyben is. Akkor hagytam abba a dohányzást is. Ettől két év alatt 25 kg-ot híztam. 130-140 g CH, 1200-1300 Kcal.Alig birok mozogni, (Csípőm? Beleim? rettenetesen fájnak) CHI géppel naponta fél órát mozgok. Naponta5-6-szor van székletem, nem hasmenés, de rengeteg puffadás, szél. Diabeteszes láb, romló vese (creatinin dupla, metformint nem lehet alkalmazni)

Mindenfélét kipróbáltam (pl bab-borsó-lencse kúra és mindenféle "izék")semmi eredménye nincs. VAN VALAMI TANÁCSOTOK, TAPASZTALATOTOK?
SEGITSÉG,KÖVÉR VAGYOK!
-
2008-11-25 #2
Gólya
- Regisztrált
- Nov 2008
- Üzenet
- 4
- Köszönet
- 0
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
Remélem segítek
Szia kedves Kiska!
Én is szeretnék figyelmedbe ajánlani egy diétát. Engem a bab-borsó puffaszt, viszont a köles és a barna rizs nem okozott problémát. Sőt ezek még a lúgosítás -ban is segítenek. Sok párolt zöldséggel egészítsd ki úgy finomabb. Igyál sokat, ha lehet savmentes ásványvizet és ha megengeded figyelmedbe ajánlok egy 12 gyógynövény kivonatát tartalmazó folyadékot, ami segít átmosni a szervezeted, érezni fogod, hogy a vizeleten ürülnek a méreganyagok. Puridren -nek hívják a kivonatot és nekem is sokat segített a méregtelenítés -ben.
Remélem segíteni tudtam tanácsommal.
Üdvözlettel: Vivien
-
2008-11-27 #3
Köszi a tanácsot,mivel lisztérzékeny vagyok sok barnarizst és kölest eszem, bár a köles glikémiás indexe is magas, a rizsé is. Viszont írtál egygyógynövény-kivonatról
Puridren a neve. Kipróbálnám, hol kapható?
-
2008-11-27 #4
Gólya
- Regisztrált
- Nov 2008
- Üzenet
- 4
- Köszönet
- 0
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
-
2008-11-28 #5
Köszi, a Házipatika c. honlap csomagküldőjében is kapható, megrendeltem, kipróbálom a 40 napos kúrát. Köszi!!
-
2009-07-03 #6
Gólya
- Regisztrált
- Dec 2008
- Üzenet
- 27
- Köszönet
- 1
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
én is lisztérzékeny
Szia kedves Kiska!ffice
ffice" />>>
Mivel én is lisztérzékeny vagyok, tudom, hogy gondot okoz a kaja meg választása.>>
A Burgonya szinte minden nap van nekem. Tej- tejtermékek, főtojás, rizs, gyümölcsök.>>
És nagyon bevált a korpás kenyér.>>
A füredi lúgos vizet fogyasztom napi másfél litert. Így a savam is rendben van.>>
Írj ha még segítségre van szűkséged!>>
Kellemes hétvégét!>>
-
2009-07-03 #7
Szia Eszter10!
Ha te lisztérzékeny vagy hogy fogyaszthatsz?: És nagyon bevált a korpás kenyér
Vagy ez pontosan mit is takar
-
2009-07-03 #8
Gólya
- Regisztrált
- Dec 2008
- Üzenet
- 27
- Köszönet
- 1
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
Szia Szepy!
A reggeli az DEXI kukoricás keksz.. És naponta kb összesen 2 szelet korpás kenyeret kajálok.
Ezt bírom semmi gond. Nem szaladgálok a Wc. Belem sem gyulladt be!
A kezelő orvosom szerint hozzá lehet szokatni a szervezetett a glutén-hez de csak nagyon aprólékosan.
-
2009-07-03 #9
Szia Eszter10!
Sajnos nem értek veled egyet, szerintem nem lehet a szervezetet hozzászoktatni egy számára méreganyaghoz.Én is van amikor úgy jön ki hogy eszek gluténos terméket és nekem sem okoz problémát, de ez nem azt jelenti hogy a szervezetem bírja is.Neked az ellenőrző vizsgálaton nem mutatja a rossz eredményt?Végül is te nem diétázol. Ahoz, hogy a szervezeted regenerálódjon legalább 3 hónapos folyamatos diétára van szükség, ha ezt nem tartod sajnos a te beleid gyulladásban vannak attól fűggetlenűl hogy te ezt nem érzed.Elszomorít az orvosod tájékoztatása ez mind a szakmai tudatlanságát bízonyítja.Remélem jobban utánna mész e témának és bővited ismereteidet, hogy magad is belázsd nem jó uton jársz.
Gabi
-
2009-07-03 #10
Gólya
- Regisztrált
- Dec 2008
- Üzenet
- 27
- Köszönet
- 1
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
Szia Gabi!
ffice
ffice" />>>
Szia Gabi!
De igen diétázok! Mert a lisztérzékenységen kívül még sok diagnózisom van.
Többek között a gyógyszer érzékenység is.
http://diabetesonline.hu/derus-diab-palyazat/en-es-a-hipoglikemia.html
Olvasd el. Ez vagyok én .
Kellemes hétvégét Eszter
Hasonló témák
-
Cukorbeteg gyermek
vende1 által, fórum: Általános kérdések, hozzászólásokVálasz: 2040Utolsó üzenet: 2 Héttel ezelőtt, 05:33 -
Segítség, cukorbeteg lettem!!
agap által, fórum: Általános kérdések, hozzászólásokVálasz: 209Utolsó üzenet: 2011-11-26, 04:56 -
Cukorbeteg kamasz
Sani által, fórum: Általános kérdések, hozzászólásokVálasz: 270Utolsó üzenet: 2011-05-05, 04:12 -
Elhízott és cukorbeteg háziállatok
dr.info team által, fórum: Dr.Info friss hírek - cikkekVálasz: 0Utolsó üzenet: 2008-11-15, 03:11

Állandó webcím/URL
About LinkBacks
Válasz idézettel
Én az Oktogon téren vásároltam.