+ Válasz a Témára
Eredmények 31-tól/től 32-ig összesen 32
-
2009-06-27 #31
- Regisztrált
- Nov 2006
- Hol
- Dunaújváros
- Üzenet
- 7,584
- Blog bejegyzés
- 29
- Köszönet
- 128
- 211 alkalommal
140 üzenetét köszönték meg
Bár nem illik olyat ajánlani, amit az ember nem próbált ki, és nincs személyes tapasztalata, de a napokban egy érdekes fájdalomcsillapítóra találtam rá. Én a magam részéről ki szeretném próbálni.
Ez a Sinol fejfájás és migrén elleni csodakütyü, és az érdekessége, hogy említi az arcüreggyulladást is.
Íme: http://www.sinol.hu/Kata, aliasTeki
Roche, Combo pumpa,
Inzulin: Humalog
-
2009-06-28 #32
Gólya
- Regisztrált
- Sep 2008
- Hol
- Berettyóújfalu
- Üzenet
- 107
- Blog bejegyzés
- 1
- Köszönet
- 0
- 6 alkalommal 1 üzenetét köszönték meg
[quote=Magdika;43319]Kedves Timeácska!
A fejfájásodnak sok oka lehet, ezért keressél meg vele egy orvost, hogy derítsék ki az okát, mert akár súlyos következményei is lehetnek. Nem akarlak elijeszteni, de ha glaukóma, azaz magas szem belnyomás okozza azt jól lehet szemcseppekkel kezelni és a fejfájás is megszűnik. Viszont kezeletlenül meg vakulhatsz, de ugye még az okot nem tudjuk. Lehet a gerinc betegség is oka, és még sok más egyéb, ezt érdemes hamar kideríteni. Az is lehet, hogy az utóbbi időben levő párás levegő okozza, de csak akkor tudhatod, ha elmész orvoshoz. Egy szem belnyomás mérés nagyon egyszerű vizsgálat és nem fáj. Nekem is szokott a fejem fájni és ez az oka. Ilyenkor mindig emelni kel a szemcsepp adagokat. Az orvos mindent elmond erről, de ha nem az tovább vizsgál.
Ja és még valamit elfelejtettem. A kontramál egy nagyon erős fájdalom csillapító, ami narkotikumot is tartalmaz és ízületi fájdalmakra nagyon jó, de nem fejfájásra. Én évek óta használom a jobb csípőm 1999-ben megműtötték, csípő protézist építettek be, azóta a másik is fáj, de a műtétre nem szántam el magam, mert az unokám is jött és még várni szeretnék vele. Amíg a kontramállal bírom. Valóban vannak szédüléses mellékhatásai, ezt akkor lehet érezni, amikor már ürül a szervezetből, és jön a fájdalom. Én csak strapánsabb napokban és csepp formában használom. Alkalmanként a gerioncfájdalmai miatt a férjem is próbálta már. Kár kidobni, mert sokaknak ez jelenti a létezést.
Üdvözlettel Kívánom mielőbb jöjj rendbe Magdika
Hasonló témák
-
Igenis lehet tartós a romantikus szerelem!
dr.info team által, fórum: Dr.Info friss hírek - cikkekVálasz: 0Utolsó üzenet: 2009-03-29, 05:41 -
Rezisztencia az emlőrák elleni gyógyszerre
dr.info team által, fórum: Dr.Info friss hírek - cikkekVálasz: 0Utolsó üzenet: 2008-11-14, 04:50 -
[diabetes hír] A tartós súlycsökkentés ára a sok mozgás
dr.info team által, fórum: A Diabetesonline.hu friss híreiVálasz: 0Utolsó üzenet: 2008-11-02, 07:00 -
[diabetes hír] A migrénes fejfájás gyakran társul trombózissal
dr.info team által, fórum: A Diabetesonline.hu friss híreiVálasz: 0Utolsó üzenet: 2008-09-23, 05:50

Állandó webcím/URL
About LinkBacks
Válasz idézettel