Dr.Info - Egészség és Életmódmagazin

2. oldal, összesen 2 ElsőElső 12
Eredmények 11-tól/től 15-ig összesen 15

Téma: Fogyókúra

Vivi35 jelenleg nem elérhető Gólya
    Regisztrált
    Nov 2008
    Üzenet
    4
    Köszönet
    0
    0 alkalommal
    0 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

Idézet Eredeti szerző Vivi35 Üzenet megjelenítése
    Szia Zsu

Én is túlsúllyal küszködtem és szintén mindent kipróbáltam. Én is sétáltam, mozogtam, alig ettem, "kínoztam" a testem. Elkeseredésemben a barátnőm ajánlására természetgyógyászhoz fordultam. Ő közölte velem, hogy a testemnek méregtelenítésre van szüksége. Előtte nem is hallottam még erről a kúráról. Kaptam egy 12 gyógynövény legjobb hatóanyagait tartalmazó folyadékot amiből a megfelelő mennyiséget naponta 1,5 fél liter vízzel kellett elfogyasztanom. Szóval elkezdtem ezt a kúrát, és a rendszeres mozgás mellett naponta elfogyasztottam az előírt mennyiséget és úgy érzem, hogy a kitartásom meghozta a gyümölcsét. 3 hónap lett volna a kúra ideje, de én 2 hónap után már abba hagyhattam hisz a felesleg eltűnt rólam. Fontos volt, és a mai napig fontos, hogy odafigyelek arra mit és mikor eszek, több gabonát és zöldséget fogyasztok és a felesleg ami lejött rólam nem tért vissza. Remélem tudtam segíteni valakinek.
    Elfelejtettem leírnia termék nevét, ha valaki szeretné kipróbálni. Puridren ezt a terméket használtam én is .

Nóci jelenleg nem elérhető Gólya
    Regisztrált
    Jan 2009
    Üzenet
    1
    Köszönet
    0
    0 alkalommal
    0 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

Sziasztok!

Szeretnélek megkérdezni Benneteket, hogy hallottatok-e a Colonix béltisztítóról vagy próbáltátok-e már? A termék honlapján megdöbbentő beszámolók és képek vannak a kúra során bélrendszerből kikerülő "képződményekről". Mielőtt megrendelném, szeretnék utánanézni, nincsenek-e tapasztalatok káros mellékhatásokról?

Zsu77 logója
    Zsu77 jelenleg nem elérhető Veterán
    Regisztrált
    Jul 2008
    Üzenet
    2,588
    Blog bejegyzés
    3
    Köszönet
    4
    1 alkalommal 1 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

Szia Nóci!Én személyszerint nem ismerem a terméket,de pont a múltkor láttam a spektrumon,hogy a neten olyan fogyókúrás termékek kaphatók,amelyek nem kaptak engedélyt a rendes forgalmazásra.Túl azon,hogy állandó különös állagú hasmenést okoznak,és ami nagyon pozitívnak tűnhet:hihetetlen plusz energiát adnak,bizonyos adalékanyag miatt,az az igazság,hogy orvosszakértők mondták,hogy az a bizonyos adalék egy idő után infarktust okoz(még a speed-tablettáknál is rosszabb,ahhoz hasonló anyag),pont ezért nem kapott engedélyt.Én ennyit tudok ezekről.Ha valami okés,azt el lehet adni boltban is,szerintem.Ezek nem véletlenül lógnak a neten.Az a senki földje úgymond.

dg logója
    dg
    dg jelenleg nem elérhető Őskövület
    Regisztrált
    Mar 2008
    Hol
    Cegléd
    Üzenet
    4,609
    Köszönet
    26
    16 alkalommal
    12 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

Én ezt a szert nem ismerem, de azt határozottan javaslom, hogy internetről ne rendeljen senki ilyesmit.
    Sok rostos ételt kell enni, az biztos jó "béltisztításra" (bár szeintem ez a szó egy nemlézető fogalomra utal .. mi a csoda valójában az, hogy béltisztítás???) A műanyag meg a méreg biztos nem tesz jót a beleknek.

Szóval, Nóci, inkább ne!

Zsu77 logója
    Zsu77 jelenleg nem elérhető Veterán
    Regisztrált
    Jul 2008
    Üzenet
    2,588
    Blog bejegyzés
    3
    Köszönet
    4
    1 alkalommal 1 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

"Az elhízottak kezelésének négy alappillére van:
    -a táplálkozás kontrollja,
    -a mozgás,
    -a pszichés kezelés és
    -a gyógyszeres kezelés.
    Gyógyszer használata akkor lehet indokolt elhízás esetén,ha:
    -az előzetes életmód-terápia hatástalan volt,
    -és kísérőbetegség áll fenn.
    Nem értek egyet a túlsúlyos kategóriába tartozó személyek és az egészséges elhízottak gyógyszeres kezelésével."
    -Dr.Halmy László,Elhízástudományi Társaság elnöke

Jelenleg a magyar piacon csupán kettő olyan hatóanyag áll rendelkezésre,amelyeknek a hatásmechanizmusa ismert és eredményességüket számos vizsgálat igazolta!!!
    Ezek vénykötelesek !!!
    A csodaszerek egy része külföldről van,sokszor illegális csatornákon keresztül,más részüket itthon készítik,viszont a mellékhatásokról általában hallgatnak,ami lehet depresszió is,de pl.egy egyszerű fogyasztó tea is tud máj- és veseelégtelenséget okozni...

2. oldal, összesen 2 ElsőElső 12

Hasonló témák

1. Megvan a fogyókúra titka
    dr.info team által, fórum: Dr.Info friss hírek - cikkek
    Válasz: 0
    Utolsó üzenet: 2008-12-03, 03:21

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •  
© Copyright 1993-2012 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!