Sziasztok!
Szeretnélek megkérdezni Benneteket, hogy hallottatok-e a Colonix béltisztítóról vagy próbáltátok-e már? A termék honlapján megdöbbentő beszámolók és képek vannak a kúra során bélrendszerből kikerülő "képződményekről". Mielőtt megrendelném, szeretnék utánanézni, nincsenek-e tapasztalatok káros mellékhatásokról?
Eredmények 11-tól/től 15-ig összesen 15
Téma: Fogyókúra
-
2008-11-24 #11
Gólya
- Regisztrált
- Nov 2008
- Üzenet
- 4
- Köszönet
- 0
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
-
2009-01-10 #12
Gólya
- Regisztrált
- Jan 2009
- Üzenet
- 1
- Köszönet
- 0
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
-
2009-01-11 #13
- Regisztrált
- Jul 2008
- Üzenet
- 2,588
- Blog bejegyzés
- 3
- Köszönet
- 4
- 1 alkalommal 1 üzenetét köszönték meg
Szia Nóci!Én személyszerint nem ismerem a terméket,de pont a múltkor láttam a spektrumon,hogy a neten olyan fogyókúrás termékek kaphatók,amelyek nem kaptak engedélyt a rendes forgalmazásra.Túl azon,hogy állandó különös állagú hasmenést okoznak,és ami nagyon pozitívnak tűnhet:hihetetlen plusz energiát adnak,bizonyos adalékanyag miatt,az az igazság,hogy orvosszakértők mondták,hogy az a bizonyos adalék egy idő után infarktust okoz(még a speed-tablettáknál is rosszabb,ahhoz hasonló anyag),pont ezért nem kapott engedélyt.Én ennyit tudok ezekről.Ha valami okés,azt el lehet adni boltban is,szerintem.Ezek nem véletlenül lógnak a neten.Az a senki földje úgymond.
-
2009-01-11 #14
Én ezt a szert nem ismerem, de azt határozottan javaslom, hogy internetről ne rendeljen senki ilyesmit.
Sok rostos ételt kell enni, az biztos jó "béltisztításra" (bár szeintem ez a szó egy nemlézető fogalomra utal .. mi a csoda valójában az, hogy béltisztítás???) A műanyag meg a méreg biztos nem tesz jót a beleknek.
Szóval, Nóci, inkább ne!
-
2009-02-14 #15
- Regisztrált
- Jul 2008
- Üzenet
- 2,588
- Blog bejegyzés
- 3
- Köszönet
- 4
- 1 alkalommal 1 üzenetét köszönték meg
"Az elhízottak kezelésének négy alappillére van:
-a táplálkozás kontrollja,
-a mozgás,
-a pszichés kezelés és
-a gyógyszeres kezelés.
Gyógyszer használata akkor lehet indokolt elhízás esetén,ha:
-az előzetes életmód-terápia hatástalan volt,
-és kísérőbetegség áll fenn.
Nem értek egyet a túlsúlyos kategóriába tartozó személyek és az egészséges elhízottak gyógyszeres kezelésével."
-Dr.Halmy László,Elhízástudományi Társaság elnöke
Jelenleg a magyar piacon csupán kettő olyan hatóanyag áll rendelkezésre,amelyeknek a hatásmechanizmusa ismert és eredményességüket számos vizsgálat igazolta!!!
Ezek vénykötelesek !!!
A csodaszerek egy része külföldről van,sokszor illegális csatornákon keresztül,más részüket itthon készítik,viszont a mellékhatásokról általában hallgatnak,ami lehet depresszió is,de pl.egy egyszerű fogyasztó tea is tud máj- és veseelégtelenséget okozni...
Hasonló témák
-
Megvan a fogyókúra titka
dr.info team által, fórum: Dr.Info friss hírek - cikkekVálasz: 0Utolsó üzenet: 2008-12-03, 03:21

Állandó webcím/URL
About LinkBacks

Válasz idézettel