Dr.Info - Egészség és Életmódmagazin

Eredmények 1-tól/től 5-ig összesen 5
    karesz57 jelenleg nem elérhető Gólya
    Regisztrált
    May 2010
    Hol
    Nagyvárad,Románia
    Üzenet
    5
    Blog bejegyzés
    5
    Köszönet
    0
    2 alkalommal
    2 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett Az Egészségünk honlapom

Nagyon sok honlapot találhatunk az interneten.Nekem az egyik kedvenc témám az egészség és az életmód . Vettem a könyvesboltban egy nagyon hasznos könyvet,cime : MSD,az orvosi kézikönyv a családban.Nagyon drága volt,de megvettem.Nemsokára megtaláltam ezt a könyvet az interneten.
    Az egyik cim a Dr. Infóra utalt.Először a könyvet találtam meg.Később már olvastam a cikkeket is.Sajnos a fent emlitett könyvet már nem találtam meg. De jött egy ötletem,melyet nehezen de megcsináltam.Sok múnkába került de megérte. De erről,majd később 'A lényeg az,volt soknak segitettem,hogy megtalálja a Dr. Infót '
    U.I.
    Keresek minden az egészséggel foglakozó honlapot,de sokszor csak ami érdekel ,arra jut időm.Milyen jó,hogy most volt időm ' Több Fórumba bevagyok jelentkezve és aktiv tag vagyok. Itt is azt teszem '

2. A következő tagok köszönték meg karesz57 üzenetét:

Regisztrált
    May 2010
    Hol
    Nagyvárad,Románia
    Üzenet
    5
    Blog bejegyzés
    5
    Köszönet
    0
    2 alkalommal
    2 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

Tisztelt Tagok '

Sok munkámba került ,hogy létre hozzak egy egészségi témájú honlapot. A célom az volt,hogy információkat továbbitsak.Ez sikerült is.Sokan látogatják a honlapomat.Volt olyan topikom,hogy több mint 30.000 látogatója volt 'Törölte sajnos a tulajdonos,de egy másik hasonló topikom is meghaladta a 10.000 látogatást. Ez arra ösztönöz,hogy folytassam tovább.
    Bemutatom az Egészségünk honlapomat,ha a moderátor megengedi. Ha megegedi,az azt jelenti ,hogy ebben a Fórumba is megoszthatom az információkat .
    http://groups.google.ro/group/egeszsegunk?hl=hu
    Mondjátok el a véleményeiteket ,ha tetszett,ha nem tetszett ' Köszönöm '

Regisztrált
    May 2010
    Hol
    Nagyvárad,Románia
    Üzenet
    5
    Blog bejegyzés
    5
    Köszönet
    0
    2 alkalommal
    2 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett Olvastam... '

Tisztelt Olvasó '

A blogomba található egy blogbejegyzés amelynek a cime : Olvastam... ' Ha olvasok egy cikket azt, megosztom másokkal.De a blogban nem helyezhetek el linket,de itt igen '

Sétálj az egészségedért'
    Link:
    http://diabetesonline.hu/hirek/diabe...az-egeszsegert

5. A következő tagok köszönték meg karesz57 üzenetét:

Regisztrált
    May 2010
    Hol
    Nagyvárad,Románia
    Üzenet
    5
    Blog bejegyzés
    5
    Köszönet
    0
    2 alkalommal
    2 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett Egészségi információk megosztása .

Tisztelt Olvasó '

Ennek a Fórum témának az a célja ,hogy az egészséggel és életmóddal kapcsolatos információk legyen megosztva. A jövőnk nagyon nehéz lesz . Ezért fogjunk össze,hogy az információk amelyet mi tudunk ,azt tudja MÁS IS. Ha hozzászolnak,irják moderálva.

Most kaptam ezt a receptet, ami többek között az erekre lerakódott
    meszesedéseket teljesen kitisztítja, de az illetõnek, aki ajánlotta. Õ ezt évente egyszer megcsinálja.

Hozzávalók:1 liter víz, 30 gerezd fokhagyma és 5 egész citrom.
    Ezeket össze kell turmixolni, mindkettõt héjastól és ezt kell a vízzel
    felönteni, majd forráspontig felmelegíteni(amíg gyöngyözik).

Hagyni kell kihûlni és utána leszûrni.
    Ebbõl kell naponta reggel egy kupicával meginni 30 napon át, majd 8
    nap szünet és ismét 30 nap, ez egész évre kitisztítja az ereket,
    beállítja a vérnyomást is és az immunrendszert is feljavítja.

Utoljára vighkata módosította 2010-06-04, 08:41-kor Ok: téves információ

50csillag jelenleg nem elérhető Gólya
    Regisztrált
    Sep 2011
    Üzenet
    1
    Köszönet
    2
    0 alkalommal
    0 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

Szia!
    Anyukám (73éves) túl van két rosszindulatú daganaton, de sajnos a műtétek és sugarazások után folyamatos fájdalmai voltak évek óta. Egy barátom, aki cukorbeteg és 8 inzulint adott magának (már csak kettőt), ajánlott nekünk egy terméket, ami kb. két hét után megszüntette a fájdalmait, beállította a vérnyomását, koleszterinjét és sokkal energikusabb lett, könnyebben mozog. Azóta a családunk és ismerőseink több tagja is használja és eddig mindenki jó eredményekről számolt be. A termékek több betegségre is szinte azonnali hatást hoznak (enyhítik vagy teljesen megszűntetik azt), teljesen természetes alapanyagúak, nem tartalmaznak tartósítót és adalékanyagot. Magyarországon bevizsgált, engedélyezett készítmények. Ha érdekel benneteket, szívesen küldök tájékoztatót milyen betegségekre használhatók. Mivel a cég 30 napos pénzvisszafizetési garanciát ad, semmilyen vesztenivaló nincs vele. Kereshettek itt: 06-20/422-0268 vagy 50csillag@gmail.com címen.
    Kérlek küldd tovább az ismerőseidnek! (hacsak nem akarsz Te is foglalkozni vele)
    Köszönet a segítségért!
    Üdv.:Éva

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •  
© Copyright 1993-2012 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!