+ Válasz a Témára
Eredmények 1-tól/től 10-ig összesen 81
Téma: gyógyszeráremelés.
-
2006-09-02 #1
gyógyszeráremelés.
Nem egészen értem amit a tv-ben magyaráznak , minden orvosi megjelenés alkalmával 300 Ft a háziorvosnak és 500 a szakrendelésen? + fizetni kell a kórházban napi 300 Ft étkezési hozzájárulás? Komolyan mondom kiakadtam. Mire fizettük a TB-t? A kórházi kaja a diabosoknak siralmas volt eddig is gondolom eztán is elintézik napi 3 zsemle és oszd be. Eddig is mi hordtuk be az enni valót ha azt akartuk a hozzátartozónk egyen is valamit. Nem lesz ingyes gyógyszer! Ez a diabosok nehezen kivivott / és másbetegségeknél is nehezen elért / ingyenes inzulin megszünését jelenti? Mit gondoltok ti erről?
-
2006-09-02 #2
Én ujfórumot akartam létrehozni mit csináltam rosszul?
-
2006-09-02 #3
- Regisztrált
- Aug 2006
- Hol
- Budapest
- Üzenet
- 2,785
- Blog bejegyzés
- 6
- Köszönet
- 3
- 77 alkalommal
63 üzenetét köszönték meg
Jól csináltad
Eredeti szerző szolnok
Létrehoztál egy új témát, nem ezt akartad?
Az inzulin egészen biztosan ezentúl is ingyen lesz! A receptért való fizetés meg szerintem nem ennyire egyszerű, azt tartanám valószínűnek, hogy az ilyen életbenmaradáshoz szükséges, életfogytig tartó betegségeknél, ahol rendszeres a gyógyszerellátás szüksége, ott nem kell fizetni, de nem láttam a törvényt és gyanítom, hogy még nem túl sok ember látta... szerintem kár foglalkozni ezzel addig, amíg a biztos ki nem derül, mert csak felidegesíti magát az ember és lehet, hogy feleslegesen! Nem tudom elképzelni sem, hoyg az inzulinért fizetni kelljen, de ha így lenne, a diabrendelőben már állna a bál hetek óta és nem áll
-
2006-09-02 #4
- Regisztrált
- Aug 2006
- Hol
- Budapest
- Üzenet
- 2,785
- Blog bejegyzés
- 6
- Köszönet
- 3
- 77 alkalommal
63 üzenetét köszönték meg
Értem már, gondolom nem a Lantusos topik alá akartad létrehozni ezt a témát... amint látom, vannak főtémák, mint a Lantusos, az Általános kérdések, a Munkahely stb... és csak ezek alá lehet létrehozni új témát.
Eredeti szerző szolnok
-
2006-09-02 #5
Szintén január elsejétől szűnik meg az ingyenes gyógyszerellátás. Az ún. EU százasért, vagyis az állam által százszázalékosan támogatott készítmények esetében háromszáz forintot kell majd fizetni a betegeknek. Várhatóan a teljes gyógyszerár-támogatási rendszer is átalakul, egyelőre a többi támogatott készítményt nem érinti változás.
Én erre gondoltam és csak ugytudom értelmezni, hogy nem lesz ingyenes pl az inzulin sem.
-
2006-09-02 #6
az szuper lesz
na,aki kitalálta,annak csak csupa rosszat kívánok...bocs
egy emberről még hány bőrt?????
bogácsa
-
2006-09-02 #7
Adminisztrátor
- Regisztrált
- May 2006
- Hol
- Budapest
- Üzenet
- 79
- Köszönet
- 0
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
Sziasztok!
Eredeti szerző szolnok
Próbáltam úgy beállítani, hogy új fórumot is tudjatok létrehozni, de sajnos ezidáig csak úgy látom, hogy az "admin" teheti meg. Abban kérném a segítségeteket, hogy írjátok meg, hogy a Cukorbetegség alá, milyen fő fórumokat szeretnétek. Beállítanám, de szerintem a jobb átláthatóság miatt ne legyen túl sok, hiszen témákat korlátlanul lehet nyitni. Bocsánat, de még én is tanulmányozom ezt a felületet, de idővel biztosan zökkenőmentesebb lesz a használat, addig is folamatosan figyelek és próbálom megvalósítani a kéréseket... Miután nem szünt meg valamiért az előző fórum, engedélyeteket kérném, hogy hétfőn (kézi erővel
törölhessem. Természetesen a lementett hozzászólások OLVASHATÓAK LESZNEK, ezt megígérem, csak nem szeretném, hogy párhuzamosan működjön a kettő...
Szép napot mindenkinek!
Tusor Ildikó
-
2006-09-02 #8
szerintem nyugodtan tedd az előző fórumot olvashatóvá

az ÚJ fórumra rátalál majd mindenki,hiszen az mcd.hu-ról már ide vezet az út
bogácsa
-
2006-09-03 #9
Gólya
- Regisztrált
- Aug 2006
- Hol
- Székesfehérvár/ Agárd
- Üzenet
- 27
- Köszönet
- 0
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
[quote="bogácsa"]az szuper lesz
na,aki kitalálta,annak csak csupa rosszat kívánok...bocs
egy emberről még hány bőrt?????[/quote
Csatlakozom!
Számomra egy megdöbbentő szám: tegnap előtt kiváltottam a gyógyszereimet + vettem egy doboz C tesztet + egy doboz Cimicin-szadát a "banyaláz" ellen-változókori tünetek, tehát nem luxus, több mint 18 000 Ft-t fizettem, ebben 2 db gyógyszer volt a Páromnak a gyomrára és a koleszterin csökkentésére................ Nem mondom, hogy tetszik, és ez még csak több lesz. (hozzá tartozik az is, hogy 2 db receptet kivettem, mert azokból van még otthon tartalék)
Bogi ! Hány az a bőr amit lehúzni lehet?????????Üdv.: Kovica
-
2006-09-03 #10
a kéthavi diabos felszerelésem nekem is 10ezer körül van....a fogamzásgátlóról meg ne is beszéljünk...6000ft/3hó!nagyon durva!
bogácsa

Állandó webcím/URL
About LinkBacks
Válasz idézettel