Köszi Borka/Sándor, hogy gondolkodtok már mostVégülis az eddigi tapasztalatok alapján ezt nem lehet elég korán elkezdeni, és tényleg jó lenne, ha esetleg több napra össze tudnánk jönni
Nekem tetszik!!!![]()
Szavazás eredménye: Hova menjünk?
- Szavazó
- 18. Ezen a szavazáson nem szavazhatsz
-
Kismaros-Börzsönyliget http://www.osztalykirandulasok.hu/sz...akszallas=8973
0 0% -
Erdeitelep http://erdeitelep.hu/szallashelyek.php
0 0% -
Tolna megyei gyermek és ifjúsági tábor http://www.tmgyik.hu/ifjusagitabor
0 0% -
Csillebérc http://www.csilleberciszabadido.hu/
2 11.11% -
Balaton-felvidéki erdei iskola http://www.bakonyerdo.hu/felvideki/e..._1_bemutat.php
16 88.89%
Eredmények 1-tól/től 10-ig összesen 648
-
2011-01-19 #1
- Regisztrált
- Sep 2008
- Hol
- Budapest,
- Üzenet
- 4,637
- Blog bejegyzés
- 2
- Köszönet
- 127
- 181 alkalommal
133 üzenetét köszönték meg
Diabosok Baráti találkozója 2011
Diabosok Baráti Találkozója 2011
Sziasztok Kedves Fórumozó Társaim !
Itt az ideje, hogy foglalkozzunk az idei találkozó megszervezéséhez. Azért ilyen korán, hogy ne keljen kapkodni.
Többekben felvetődött a kérdés,hogy mi lenne ha nem csak egy hosszú hétvégére terveznénk,hanem több naposra, és ezáltal jutna idő a felmerülő problémák megbeszélésére is a főzőcskézésen túl, ami persze nem maradhat el, főleg az esti csibecomb,kolbász,szalonna,és egyéb nyalánkságok sütögetése.
Tehát ezért kell most elkezdeni a szervezést,hogy a szabadságot mindenki időben el tudja intézni.
Javaslatom volna, hogy szerdától-vasárnapig tartson a tali.(természetesen mindenki javaslatát figyelembe kell venni)
Nagyon sok féle programot meg lehetne valósítani,ha nem csak a főrésre összpontosítanánk,és a fő étkezéseket (ebéd ) étterembe vagy valamilyen etetőben oldanánk meg. Ezzel sok időt takarítanánk meg.
A szokásos tesztlap mellet beiktathatnánk egy „ mi mennyi” elnevezésű játékot,ahol a háztartásban használatos főzési nyersanyagokat saccolnánk meg,melyet utána megmérnénk,majd pedig megfőzve is láthatnánk a térfogatát (ezzel is gyarapíthatná mindenki az ételek CH-jának a megítélését) CH tartalmát,GI % -át.(Misamaci felügyelete mellet)
Természetesen a szokásos vérnyomás, és koleszterin mérés sem maradhatna el.
Esetleg orvos,vagy dietetikus előadót is szervezhetnénk a témához.
A gyermekeknek rajversenyen kívül remek lehetőségek kínálkoznak, mert minden a közelben van. Gyermekvasút, Fogaskerekű vasút, Libegő, János-hegyi kilátó.
Volna lehetőség foglalkozni a penes , és pumpás problémákkal.
Az edukáción túl volna idő egy kis játékra, sportolásra, kirándulásra.
Időpont : A tanítási szünet kezdete,hogy még legyen lehetőség más nyaralások beiktatására is.
A helyszínt illetően a következőt javasolnám több szempontból.
http://www.csilleberciszabadido.hu/
1. Nem tömegszállás, minden család külön szobában.
2 . A szabadban a jó levegőn.
3 . Rengeteg szabadtéri program vár mindenkire.
4 . Budapestnél senkinek nem kellene tovább utazni!!!!!!!( Ha megnézzük Magyarország térképét,bár hol rendeznénk a talit , Budapesten keresztül kell utazni mindenkinek,hogy elérjen a helyszínre.) Bélapátfalva-Székesfehérvár, Nagyvisnyó- Kaposvár, Kismaros- Szeghalom,és sorolhatnám a helyszíneket,de felesleges.
VÁRJUK MINDENKI JAVASLATÁT...helyszínre,időpontra,és a tali időtartamára!!!!!!!!
-
2011-01-19 #2
-
2011-01-19 #3
- Regisztrált
- Jun 2007
- Hol
- Várpalota
- Üzenet
- 7,184
- Blog bejegyzés
- 17
- Köszönet
- 136
- 292 alkalommal
188 üzenetét köszönték meg
-
2011-01-19 #4
- Regisztrált
- Sep 2008
- Hol
- Budapest,
- Üzenet
- 4,637
- Blog bejegyzés
- 2
- Köszönet
- 127
- 181 alkalommal
-
2011-01-19 #5
- Regisztrált
- Jun 2007
- Hol
- Várpalota
- Üzenet
- 7,184
- Blog bejegyzés
- 17
- Köszönet
- 136
- 292 alkalommal
188 üzenetét köszönték meg
-
2011-01-19 #6
Nagyon jó ötlet Csillebérc! Csak kár, hogy lévén Pesten lakunk, túl közel van, majd haza akarok menni aludni.

Itt dolgoztam életemben először pénzért (na nem úgy
). 1 hetet töltöttem ott, a szálloda részét takarítottuk gimnazista koromban, kerestem vele 920.-Ft-ot!
-
2011-01-20 #7
- Regisztrált
- Sep 2008
- Hol
- Budapest,
- Üzenet
- 4,637
- Blog bejegyzés
- 2
- Köszönet
- 127
- 181 alkalommal
-
2011-01-20 #8
- Regisztrált
- Sep 2008
- Hol
- Budapest,
- Üzenet
- 4,637
- Blog bejegyzés
- 2
- Köszönet
- 127
- 181 alkalommal
-
2011-01-20 #9
- Regisztrált
- Nov 2006
- Hol
- Dunaújváros
- Üzenet
- 7,781
- Blog bejegyzés
- 29
- Köszönet
- 199
- 275 alkalommal
184 üzenetét köszönték meg
Drága Borka és Sándor!
Ti vagy gondolat olvasók vagytok, vagy én éreztem rá(ja), hogy mit terveztek, ugyanis a napokban agyaltam rajta, hogy el kéne már kezdeni a tali szervezését. Valamint az is pezsgett itt a szürkeállományban, hogy jó lenne, ha nem egy szűk hétvége lenne az összejövetel.
Úgyhogy hajrá a szerdától vasárnapig együttlét, és hajrá helyszín. Nekem nagyon tetszik. Én is elkezdek időben cihelődni, tudjátok a rejumám....
Kaja, pia legyen, az alváshoz meg csak csukott szem kell.

Kata, aliasTeki
Roche, Combo pumpa,
Inzulin: Humalog
-
2011-01-20 #10
- Regisztrált
- Nov 2006
- Hol
- Dunaújváros
- Üzenet
- 7,781
- Blog bejegyzés
- 29
- Köszönet
- 199
- 275 alkalommal
184 üzenetét köszönték meg
Hasonló témák
-
Minitali február 12 - Aldente bistro italiano - Allee Bevásárlóközpont
vighkata által, fórum: Diabos találkozó(k)Válasz: 239Utolsó üzenet: 2011-02-23, 10:53 -
[tüdőbeteg hír] Pulmonológiai és Allergiás Betegegyesületek I. Országos Találkozója
dr.info team által, fórum: Tüdőbeteg.hu friss híreiVálasz: 0Utolsó üzenet: 2011-01-17, 11:12 -
Milyen változásokat hoz 2011?
dr.info team által, fórum: Dr.Info friss hírek - cikkekVálasz: 0Utolsó üzenet: 2010-12-29, 09:40 -
Az Egészségbiztosítási Alap 2011. évi költségvetési tervezése
dr.info team által, fórum: Dr.Info friss hírek - cikkekVálasz: 0Utolsó üzenet: 2010-11-10, 09:41 -
Diabosok Baráti Találkozója - 2010
Tímeácska által, fórum: Diabos találkozó(k)Válasz: 1001Utolsó üzenet: 2010-07-05, 10:30

Állandó webcím/URL
About LinkBacks
Borka
Válasz idézettel

mert lemaradnak az esti programról,és nagy kitolás lenne a távolabbról érkezőkkel szembe.
Gondolj az anyagiakra.
(nna ezt jól megaszontam