Dr.Info - Egészség és Életmódmagazin

Eredmények 1-tól/től 9-ig összesen 9
    kmolli logója
    kmolli jelenleg nem elérhető Moderátor
    Regisztrált
    Aug 2006
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    2,870
    Blog bejegyzés
    6
    Köszönet
    3
    111 alkalommal
    85 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett Sok lúd (mi) disznót győz (OEP)!

Sziasztok!

A tegnapi téma folytatását ide gondoltam....
    Azért a talis részbe tettem, mert ezennel szeretném, ha meg tudnánk beszélni egy talit. Én azt szorgalmaznám, hogy valamikor Július második felében vagy augusztusban legyen. Szeretném, ha Pesten lenne az összejövetel, mert így mindenkinek egyenlő esélye lesz és így tudok szerezni helyiséget is, ahol lehetünk.

Azt kérném, hogy aki szeretne részt venni és disznót győzni, az jelezze, hogy mikor ér rá (vagy mikor nem, ha az a kevesebb dátum), hogy könnyebben összerakhassunk egy dátumot, ami mindenkinek jó lesz.

Azt gondoltam megbeszélni egy ilyen talin, hogy kinek milyen ötlete van az induláshoz, kinek vannak esetleg kapcsolatai (és remélhetőleg meg tudjuk hívni Keller Ricsit is) és milyen terveink, érveink vannak, amikkel elő lehet állni.
    Az első ötlet, ami az érvek összegyűjtésével párhuzamosan az eszembe jutott, az az aláírás gyűjtés. Ebben kérhetünk sok egyesülettől (országos szinten) segítséget, biztosan sokan mellettünk fognak állni. Ehhez kell egy tervezet, egy megfogalmazás, a pontok összegyűjtése, amiért harcolni szeretnénk. Ehhez kellene találkozni

kmolli logója
    kmolli jelenleg nem elérhető Moderátor
    Regisztrált
    Aug 2006
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    2,870
    Blog bejegyzés
    6
    Köszönet
    3
    111 alkalommal
    85 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

Ildi, különösen kíváncsi vagyok a te ötleteidre, az újság ötleteire És itt is köszönöm a felajánlott segítséget!!!

vighkata logója
    vighkata jelenleg nem elérhető Utolérhetetlen :) – moderátor
    Regisztrált
    Nov 2006
    Hol
    Dunaújváros
    Üzenet
    7,781
    Blog bejegyzés
    29
    Köszönet
    199
    275 alkalommal
    184 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

Részemről az időpont teljesen jó bármelyik, tudod, én már nem vagyok kötve semmihez, így mindent alá tudok rendelni ennek a megbeszélésnek.

A javaslatom az lenne, hogy támogassuk meg a projektünket mindjárt oylan személyek meghívásával, akik minden bizonnyal tudnak olyan háttérinfokat, amik nem titkosak, mégsem nagydobra verősek.

Egy ilyen ember pl a Roche valamelyik képviselője. Molli, te pedig beszélhetnél a trénereddel, hogy ő is vállalná-e, hogy eljön, mert tuti vannak nekik is infok a birtokukban. Ne járjunk már végig olyan utat, amit már megjártak a képviselők, és eredmény nélkül maradtak.

Ha pedig az MDT-ből is sikerülne valakit megnyerni, az lenne hab a tortán, hiszen minden OEP-hez benyújtott kérvény tőlük indul el. Mi csak a végeredményt látjuk, az oda vezető úttal nem vagyunk tisztában. Szerintem a legmegfelelőbb erre a célra Kautzky tanár úr lenne, minden pumpások atyja.
    Kata, alias Teki
    Roche, Combo pumpa,
    Inzulin: Humalog

tímeácska logója
    tímeácska jelenleg nem elérhető Moderátor
    Regisztrált
    Jun 2007
    Hol
    Várpalota
    Üzenet
    7,184
    Blog bejegyzés
    17
    Köszönet
    136
    292 alkalommal
    188 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

Idézet Eredeti szerző vighkata Üzenet megjelenítése
    Részemről az időpont teljesen jó bármelyik, tudod, én már nem vagyok kötve semmihez, így mindent alá tudok rendelni ennek a megbeszélésnek.

A javaslatom az lenne, hogy támogassuk meg a projektünket mindjárt oylan személyek meghívásával, akik minden bizonnyal tudnak olyan háttérinfokat, amik nem titkosak, mégsem nagydobra verősek.

Egy ilyen ember pl a Roche valamelyik képviselője. Molli, te pedig beszélhetnél a trénereddel, hogy ő is vállalná-e, hogy eljön, mert tuti vannak nekik is infok a birtokukban. Ne járjunk már végig olyan utat, amit már megjártak a képviselők, és eredmény nélkül maradtak.

Ha pedig az MDT-ből is sikerülne valakit megnyerni, az lenne hab a tortán, hiszen minden OEP-hez benyújtott kérvény tőlük indul el. Mi csak a végeredményt látjuk, az oda vezető úttal nem vagyunk tisztában. Szerintem a legmegfelelőbb erre a célra Kautzky tanár úr lenne, minden pumpások atyja.
    Már nincs OEP kérvény, nincs egyedi méltányossági kérelem...
    De a leírtakkal teljes mértékben egyetértek!
    Esetleg, ha aláírásgyűjtésre kerülne sor, Mindenki a saját diab. kezelő orvosával is aláírathatna...
    Tímeácska /alias Csigu/

Roche, Spirit + Combo pumpa, 1+1 db/háztartás - egyelőre !
    Spirit + Combo: NovoRapid, pen: Humulin M3

vighkata logója
    Regisztrált
    Nov 2006
    Hol
    Dunaújváros
    Üzenet
    7,781
    Blog bejegyzés
    29
    Köszönet
    199
    275 alkalommal

Alapértelmezett

Idézet Eredeti szerző Tímeácska Üzenet megjelenítése
    Már nincs OEP kérvény, nincs egyedi méltányossági kérelem...
    Nem a mi kérvényünkre gondoltam, hanem arra a hivatalos passzusra (javaslat), amit a megfelelő szervek (mint pl az MDT) nyújtanak be az OEP-nek, amiben kérvényezik, hogy egy-egy termék, vagy szolgáltatás bekerüljön az alanyi jogú támogatásba, vagy a %-os Tb támogatásba.
    Kata, alias Teki
    Roche, Combo pumpa,

vighkata logója
    Regisztrált
    Nov 2006
    Hol
    Dunaújváros
    Üzenet
    7,781
    Blog bejegyzés
    29
    Köszönet
    199
    275 alkalommal

Alapértelmezett

Molli, valamikor átküldtem neked ennek a menetrendjét, hogy hogyan is zajlik az ilyen Tb támogatásba befogadtatás. Meg van neked, mert én már rohanok, és nem tudom, hogy hova mentettem.
    Azért belekukkantok a gyűjteményembe, hátha 2 perc alatt rátalálok.
    Kata, alias Teki
    Roche, Combo pumpa,

tímeácska logója
    tímeácska jelenleg nem elérhető Moderátor
    Regisztrált
    Jun 2007
    Hol
    Várpalota
    Üzenet
    7,184
    Blog bejegyzés
    17
    Köszönet
    136
    292 alkalommal
    188 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

Nem a mi kérvényünkre gondoltam, hanem arra a hivatalos passzusra (javaslat), amit a megfelelő szervek (mint pl az MDT) nyújtanak be az OEP-nek, amiben kérvényezik, hogy egy-egy termék, vagy szolgáltatás bekerüljön az alanyi jogú támogatásba, vagy a %-os Tb támogatásba.
    Ja, ez így más... Akkor hajrá hajrá kérelem benyújtás!
    Tímeácska /alias Csigu/

Roche, Spirit + Combo pumpa, 1+1 db/háztartás - egyelőre !
    Spirit + Combo: NovoRapid, pen: Humulin M3

borka logója
    borka jelenleg nem elérhető Őskövület
    Regisztrált
    Sep 2008
    Hol
    Budapest,
    Üzenet
    4,637
    Blog bejegyzés
    2
    Köszönet
    127
    181 alkalommal
    133 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

Sziasztok !

Katával tökéletesen egyet értek és volna 1 javaslatom.
    Van nekünk egy Cukorbeteg-klubunk is ott kellene folytatni,mégpedig MEGHÍVÁSOS alapon ami nem publikus,mert a kémeknek nem kellene ezt az oldalt olvasni.

2009-04-03 - állandó link
    nofre

Sziasztok,
    Ezt a részt még nem próbáltuk ki, gondoltam itt az ideje lehet publikus, moderált és meghívásos... jelenleg publikus.
    La Borka
    Roche, Spirit pumpa Novorapid

vighkata logója
    Regisztrált
    Nov 2006
    Hol
    Dunaújváros
    Üzenet
    7,781
    Blog bejegyzés
    29
    Köszönet
    199
    275 alkalommal

Alapértelmezett

Oké, ez remek ötlet
    Kata, alias Teki
    Roche, Combo pumpa,

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •  
© Copyright 1993-2012 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!