Ildi, különösen kíváncsi vagyok a te ötleteidre, az újság ötleteireÉs itt is köszönöm a felajánlott segítséget!!!
Eredmények 1-tól/től 9-ig összesen 9
-
2010-06-24 #1
- Regisztrált
- Aug 2006
- Hol
- Budapest
- Üzenet
- 2,870
- Blog bejegyzés
- 6
- Köszönet
- 3
- 111 alkalommal
85 üzenetét köszönték meg
Sok lúd (mi) disznót győz (OEP)!
Sziasztok!
A tegnapi téma folytatását ide gondoltam....
Azért a talis részbe tettem, mert ezennel szeretném, ha meg tudnánk beszélni egy talit. Én azt szorgalmaznám, hogy valamikor Július második felében vagy augusztusban legyen. Szeretném, ha Pesten lenne az összejövetel, mert így mindenkinek egyenlő esélye lesz és így tudok szerezni helyiséget is, ahol lehetünk.
Azt kérném, hogy aki szeretne részt venni és disznót győzni, az jelezze, hogy mikor ér rá (vagy mikor nem, ha az a kevesebb dátum), hogy könnyebben összerakhassunk egy dátumot, ami mindenkinek jó lesz.
Azt gondoltam megbeszélni egy ilyen talin, hogy kinek milyen ötlete van az induláshoz, kinek vannak esetleg kapcsolatai (és remélhetőleg meg tudjuk hívni Keller Ricsit is) és milyen terveink, érveink vannak, amikkel elő lehet állni.
Az első ötlet, ami az érvek összegyűjtésével párhuzamosan az eszembe jutott, az az aláírás gyűjtés. Ebben kérhetünk sok egyesülettől (országos szinten) segítséget, biztosan sokan mellettünk fognak állni. Ehhez kell egy tervezet, egy megfogalmazás, a pontok összegyűjtése, amiért harcolni szeretnénk. Ehhez kellene találkozni
-
2010-06-24 #2
- Regisztrált
- Aug 2006
- Hol
- Budapest
- Üzenet
- 2,870
- Blog bejegyzés
- 6
- Köszönet
- 3
- 111 alkalommal
85 üzenetét köszönték meg
-
2010-06-24 #3
- Regisztrált
- Nov 2006
- Hol
- Dunaújváros
- Üzenet
- 7,781
- Blog bejegyzés
- 29
- Köszönet
- 199
- 275 alkalommal
184 üzenetét köszönték meg
Részemről az időpont teljesen jó bármelyik, tudod, én már nem vagyok kötve semmihez, így mindent alá tudok rendelni ennek a megbeszélésnek.
A javaslatom az lenne, hogy támogassuk meg a projektünket mindjárt oylan személyek meghívásával, akik minden bizonnyal tudnak olyan háttérinfokat, amik nem titkosak, mégsem nagydobra verősek.
Egy ilyen ember pl a Roche valamelyik képviselője. Molli, te pedig beszélhetnél a trénereddel, hogy ő is vállalná-e, hogy eljön, mert tuti vannak nekik is infok a birtokukban. Ne járjunk már végig olyan utat, amit már megjártak a képviselők, és eredmény nélkül maradtak.
Ha pedig az MDT-ből is sikerülne valakit megnyerni, az lenne hab a tortán, hiszen minden OEP-hez benyújtott kérvény tőlük indul el. Mi csak a végeredményt látjuk, az oda vezető úttal nem vagyunk tisztában. Szerintem a legmegfelelőbb erre a célra Kautzky tanár úr lenne, minden pumpások atyja.Kata, aliasTeki
Roche, Combo pumpa,
Inzulin: Humalog
-
2010-06-24 #4
- Regisztrált
- Jun 2007
- Hol
- Várpalota
- Üzenet
- 7,184
- Blog bejegyzés
- 17
- Köszönet
- 136
- 292 alkalommal
188 üzenetét köszönték meg
Tímeácska /alias Csigu
/
Roche, Spirit + Combo pumpa, 1+1 db/háztartás
- egyelőre
!
Spirit + Combo: NovoRapid, pen: Humulin M3
-
2010-06-24 #5
- Regisztrált
- Nov 2006
- Hol
- Dunaújváros
- Üzenet
- 7,781
- Blog bejegyzés
- 29
- Köszönet
- 199
- 275 alkalommal
Kata, aliasTeki
Roche, Combo pumpa,
-
2010-06-24 #6
- Regisztrált
- Nov 2006
- Hol
- Dunaújváros
- Üzenet
- 7,781
- Blog bejegyzés
- 29
- Köszönet
- 199
- 275 alkalommal
Molli, valamikor átküldtem neked ennek a menetrendjét, hogy hogyan is zajlik az ilyen Tb támogatásba befogadtatás. Meg van neked, mert én már rohanok, és nem tudom, hogy hova mentettem.
Azért belekukkantok a gyűjteményembe, hátha 2 perc alatt rátalálok.Kata, aliasTeki
Roche, Combo pumpa,
-
2010-06-24 #7
- Regisztrált
- Jun 2007
- Hol
- Várpalota
- Üzenet
- 7,184
- Blog bejegyzés
- 17
- Köszönet
- 136
- 292 alkalommal
188 üzenetét köszönték meg
-
2010-07-05 #8
- Regisztrált
- Sep 2008
- Hol
- Budapest,
- Üzenet
- 4,637
- Blog bejegyzés
- 2
- Köszönet
- 127
- 181 alkalommal
133 üzenetét köszönték meg
Sziasztok !
Katával tökéletesen egyet értek és volna 1 javaslatom.
Van nekünk egy Cukorbeteg-klubunk is ott kellene folytatni,mégpedig MEGHÍVÁSOS alapon ami nem publikus,mert a kémeknek
nem kellene ezt az oldalt olvasni.
2009-04-03 - állandó link
nofre
Sziasztok,
Ezt a részt még nem próbáltuk ki, gondoltam itt az ideje
lehet publikus, moderált és meghívásos... jelenleg publikus.
-
2010-07-05 #9
- Regisztrált
- Nov 2006
- Hol
- Dunaújváros
- Üzenet
- 7,781
- Blog bejegyzés
- 29
- Köszönet
- 199