Vagy esetleg még van egy tervem, de ez még csak körvonalazódik... Ha van teljes kép az ötletről, jelezni fogom... Nem feltétlen kell, hogy étterem legyen, nem?!
Szavazás eredménye: Mit együnk ?
- Szavazó
- 21. Ezen a szavazáson nem szavazhatsz
Eredmények 1-tól/től 10-ig összesen 1547
Téma: Diabos találkozó
-
2008-04-26 #1
- Regisztrált
- Jun 2007
- Hol
- Várpalota
- Üzenet
- 7,184
- Blog bejegyzés
- 17
- Köszönet
- 136
- 292 alkalommal
188 üzenetét köszönték meg
Diabos találkozó
István étterem és panzió velence...
Írjátok csak be a keresőbe!
Vélemények?
Tímeácska /alias Csigu
/
Roche, Spirit + Combo pumpa, 1+1 db/háztartás
- egyelőre
!
Spirit + Combo: NovoRapid, pen: Humulin M3
-
2008-04-26 #2
- Regisztrált
- Jun 2007
- Hol
- Várpalota
- Üzenet
- 7,184
- Blog bejegyzés
- 17
- Köszönet
- 136
- 292 alkalommal
Tímeácska /alias Csigu
/
- egyelőre
!
-
2008-04-26 #3
Mi is szeretnénk menni, sztem 4-en.
Igen az étterem nem biztos hogy a legmegfelelőbb hely, mondjuk ha sikerül egy-két előadót is beszervezni, meg a gyerekek is ha elkezdenek játszani, az étteremben nem biztos hogy azt jó szemmel néznék. Hacsak nem béreljük az egészet de az meg biztos drága lenne. Talán egy kulturterem, vagy ilyesmi is szóba jöhetne, vagy még elgondolkodtam a szabadtéri, kirándulos, pokrócos, verzión, de mi van ha rossz az idő ugyhogy ezt el is vetettem.
Timeácska ne vegyél túlnagy terhet a válladra, nagyon örülök hogy az élére álltál ennek a dolognak, csak az egészség az első. Én sajna nem vagyok valami jó szervező, de ha bármiben tudok segíteni nagyon szivesen megteszem.Mrobi/Tim

n
HAKUNA MATATA
-
2008-04-26 #4
- Regisztrált
- Jun 2007
- Hol
- Várpalota
- Üzenet
- 7,184
- Blog bejegyzés
- 17
- Köszönet
- 136
- 292 alkalommal
Nos, valahogy egyre gondoltunk, Mrobi... Mármint az éttermet illetően...
Mi Várpalotán lakunk, itt van egy hatalmas vár... Belül van egy udvar, ahol működik egy kis büfé (csak ital van általában). Hétvégenként nyitva van. Székeket, ilyesmiket lehet keríteni pluszba, ha kevés lenne, ami rendelkezésre áll... A vár körül egy nagy várkert van, kint, bent tudnának a gyerekek játszani. Csak a hétvégéknek kell utána néznem, hogy mikor foglalt esetleg a belső udvar. Esetlegesen egy gáz-zsámolyos/bográcsos főzési lehetőséget is össze lehetne hozni... Hát, rossz idő esetére is ki tudnék találni valamit itt Palotán... Kultúrterem lehetőség is adott...
Mrobi! Nagy terhet ne vegyek a vállamra?! Annyi melóm van mostanában, hogy ez csak egy kis csepp a tengerben, igazi jó kis felüdülés...
Félre téve a tréfát, köszönöm a segítség felajánlást, ha kell, élni is fogok vele!
És jelentem, holnap pihi, nehogy beintsen a szervezetem... De 2 napja nagyon jól vagyok, tényleg!!! Kopp-kopp-kopp, le is kopogtam!!!
Tímeácska /alias Csigu
/
- egyelőre
!
-
2008-04-26 #5
Annak nagyon örülök hogy jól vagy. Szerintem nem ragaszkodik senki Velencéhez egy ötlet volt, (modjuk nekem tetszett), de inkább a helyiség kiválasztása a fontosabb. Az ország minden feléből vagyunk ugy is utazni kell.
A szabadtéri nekem is tetszik csak az időt még az előző nap sem tudjuk biztosra, sőt még menet közben is változhat (egy jó kis zuhi), ezért ha ez mellett maradunk, egy alternativa mindenképp jól jőhet.Mrobi/Tim

n
HAKUNA MATATA
-
2008-04-26 #6
- Regisztrált
- Nov 2006
- Hol
- Dunaújváros
- Üzenet
- 7,781
- Blog bejegyzés
- 29
- Köszönet
- 199
- 275 alkalommal
184 üzenetét köszönték meg
Ez tök jó Mrobi, az első gondolatom nekem is egy pokrócos, kirándulós képzelgés volt, de nem mertem leírni, mivel ha talizunk egy napra, akkor enni is kell, meg miegymás.
Tehát mégis működik a pokróc, a vendéglátó egység, a gyerekek rohangászási lehetősége, ha pedig beborul, akkor van hova húzódni.
A helyszín nekem megfelel, bárhol is van, busz vagy vonat mindehova megy. Ha a pumpás társaim közül akárcsak egy is eljön, akkor a kocsi is megoldott.Kata, aliasTeki
Roche, Combo pumpa,
Inzulin: Humalog
-
2008-04-26 #7
- Regisztrált
- Nov 2006
- Hol
- Dunaújváros
- Üzenet
- 7,781
- Blog bejegyzés
- 29
- Köszönet
- 199
- 275 alkalommal
184 üzenetét köszönték meg
Bomon, te földim vagy, rég jártál erre, egy taliban benne lennél? Persze gyerkőccel.
Kata, aliasTeki
Roche, Combo pumpa,
Inzulin: Humalog
-
2008-04-26 #8
- Regisztrált
- Aug 2006
- Hol
- Budapest
- Üzenet
- 2,870
- Blog bejegyzés
- 6
- Köszönet
- 3
- 111 alkalommal
85 üzenetét köszönték meg
Hű, dejó, én úgy benne lennék egy bármilyen taliban
Kivéve a pokrócosat, mert már nem bírok a földön ülni a nagy hasammal
Nagy szervező vagyok, sok talit szerveztem már (gondolom, sokan tudják itt is), de most sajnos nem tudok segíteni a helyzetem miatt, maximum tanácsokkal
azokkal azért igen
És Tímeácska, tényleg ne vegyél túl nagy terhet most a hátadra!
-
2008-04-26 #9
- Regisztrált
- Jun 2007
- Hol
- Várpalota
- Üzenet
- 7,184
- Blog bejegyzés
- 17
- Köszönet
- 136
- 292 alkalommal
Most kaptam egy igen jó fülest, miszerint Pákozdon van egy hatalmas szabad és fedett "kiránduló központ". Ennek utána fogok járni, jövőhéten felderítem a terepet. Lehet főzni, de van valami vendéglátó egység is, gyerekeknek játszótér, kicsiknek, nagyoknak egyaránt!
Molli! Neked pedig kitalálunk a pokróc helyett valami mást!
Ha rajtam múlik, nem kell majd a földön ülnöd!
Szakemberek kellenének-e vagy sem? Vagy egymás közti eszmecsere legyen?Tímeácska /alias Csigu
/
- egyelőre
!
-
2008-04-26 #10
Gólya
- Regisztrált
- Apr 2007
- Üzenet
- 120
- Köszönet
- 0
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
Nagyon örülök a talinak! Mi is mennénk! Június 6-7-énk már foglalt, ezen kívül minden más jó lenne.
Mi voltunk tavaj tavasszal kirándulni Pákozdon, és voltunk az arborétumban, ahol az említett piknikező hely van. Szép környék, hely az van bőven.Üdv: Vick, egy inzulinpumpás kisfiú anyukája
*Medtronic, Paradigm 712*
Hasonló témák
-
[diabetes hír] Találkozó, igazi civil szervezéssel...
dr.info team által, fórum: A Diabetesonline.hu friss híreiVálasz: 0Utolsó üzenet: 2008-06-16, 02:51

Állandó webcím/URL
About LinkBacks