Hello!
Szerintem ha van hely akkor jobb az ikerkocsi, mert a fellépőt tényleg megunják, ugyanúgy a gyalog vagy motor vagy kisbicikli változat, legalábbis a környezetemben így volt. Olyan édesek egymás mellett![]()
Eredmények 1-tól/től 7-ig összesen 7
Téma: babakocsi
-
2008-09-04 #1
Gólya
- Regisztrált
- Sep 2008
- Üzenet
- 5
- Köszönet
- 0
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
babakocsi
Sziasztok!
Az a nagy dilemmám, hogy nem tudom eldönteni, melyik praktikusabb az ikerkocsi két kisgyerek számára (két lányom van, az egyik 2 és fél a picim meg 1,5 hónap múlva születik meg, már nagyon várom) vagy a testvérfellépő. Az ikerkocsinál az lehet a hátrány, hogy túl nagy helyet igényel, a testvérfellépőn meg nem tudom hogy marad meg Réka, sokat járunk babakocsival.
Ha van valakinek tapasztalata írja meg!köszi!
-
2008-09-04 #2
-
2008-09-04 #3
- Regisztrált
- Aug 2006
- Hol
- Budapest
- Üzenet
- 2,870
- Blog bejegyzés
- 6
- Köszönet
- 3
- 111 alkalommal
85 üzenetét köszönték meg
-
2008-09-04 #4
- Regisztrált
- Jul 2008
- Üzenet
- 2,588
- Blog bejegyzés
- 3
- Köszönet
- 4
- 1 alkalommal 1 üzenetét köszönték meg
Figyelj csak.3 éves lesz igen hamar!Ovodás korban nem illő már a babakocsi én úgy gondolom.Viszont a pici még nagyon is babakocsis lesz.Szerintem felesleges most ikerkocsit venni,mikor hamarosan nem neki való már.Illik elhagyni 3 fölött.Nekünk úgy születtek a gyerekek,hogy 2 év pár hónap volt mindig a felette levő.3 gyerekünk van,de sose volt ikerkocsink.Hogy szálsz vele buszra,ha szükség lenne rá?Nekünk PegPerego Rómánk volt.Elöl hátul ráépített fellépő van az olyanon,a kar átfordítható,azért.Könnyű,kényelmes,stramp kocsi.Nagyon szerettük.
-
2008-09-05 #5
Gólya
- Regisztrált
- Sep 2008
- Üzenet
- 5
- Köszönet
- 0
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
Köszi lányok, rednesek vagytok hogy írtatok!
A témához hozzá tartozik, hogy ha babkocsit kell használni akkor nem megyünk busszal, mert a közért is egy órára van, szóval csak attól tartok, hogy az egyiket tolhatom a másik meg rajtam fog lógni mert nem hajlandó gyalog jönni vagy a fellépőn utazni.
Kmolli! Képzeld az még eszembe se jutott hogy egymás mögött is ülhetnének, eddig valamiért csak az egymás melletti megoldás volt a fejemben, tök jó, hogy van fent ilyen babakocsis képetek
Így a garázsban is jobban elférne. Ezek egyébként összecsukhatók valamenniyre?
-
2008-09-06 #6
- Regisztrált
- Aug 2006
- Hol
- Budapest
- Üzenet
- 2,870
- Blog bejegyzés
- 6
- Köszönet
- 3
- 111 alkalommal
85 üzenetét köszönték meg
Junka, pont úgy csukható össze - lapra - mint egy egyszemélyes kocsi, úgy nem nagyobb. Én sem megyek vele igazán sehova, ha megyünk valahová, akkor egyszemélyes babakocsi a picinek és a nagynak semmi. Én csak így az első fél évre gondoltam, hogy jó lesz, amíg nagyon picike a pici és addig jó így sétálni, boltba járni velük. Szerintem egy kb fél éves babakocsit nagyon jól el lehet adni akár a vaterán is, én így tervezem. 35 ezerért vettem a Brendonban ezt.
Zsu, igazad van ebben a 3 éves kor felett nem kell kocsi dologban, de szerintem mázlid volt a gyerekekkel még az elején, mikor születtek a kisebbek
Nálunk a nagy (bár nálunk csak 21 hó van köztük) igazán jól babakocsival jön egy cél felé, sétizni lehet kocsi nélkül is, de ha el akarok jutni a-ból b-be (mondjuk kisbolt) és mondjuk haza is akarok jutni anélkül, hogy hisztipisti fiamat fel kéne vennem és cipelnem a 13 kilóját, akkor csak a kocsival tudjuk megtenni.
Ja, és kifejezetten az ülést élvezi a gyerök, nem akar ráállni az egyes kocsira (nekünk is van egy kis beépített fellépő).
-
2011-05-12 #7
Gólya
- Regisztrált
- Nov 2010
- Üzenet
- 2
- Köszönet
- 0
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
Sziasztok! Gyermekvállalás előtt és után állók figyelmébe is szeretném ajánlani Dr. Berkő Péter Szülészeti Zárójelentés c. írását. Mindent megtudhatunk belőle a mai magyar szülészet-nőgyógyászat helyzetéről, mindezt egy főorvos szemszögéből... A hálapénztől kezdve az otthonszülés problémájáig mindent részletesen kifejt a szerző... Szerintem minden (leendő) szülő számára hasznos olvasmány.

Állandó webcím/URL
About LinkBacks
Válasz idézettel