Sziasztok !
Csatlakozom hozzátok én is,hogy nehogy aszt higgyétek,hogy csak nektek van problémátok.Jelenleg majdnem 100%-ban tünetmentes vagyok. Nekem a tarkómon szokott előjönni a Pikkelysömör (psorasis).Azokat a kezelési módokat ill. gyógyszereket kaptam én is amit fentebb leírtatok.
Viszont találtam 1-2 oldalt amit érdemes elolvasni,és a benne szereplő dolgokat kipróbálni.
http://www.netmax.hu/go/main/psoriasis/
http://hu.wikipedia.org/wiki/Pikkelys%C3%B6m%C3%B6r
http://www.lelkititkaink.hu/pikkelysomor.html
Tudom ez egyszerre sok,de érdemes elolvasni őket.
Eredmények 31-tól/től 39-ig összesen 39
-
2010-11-02 #31
- Regisztrált
- Jun 2007
- Hol
- Várpalota
- Üzenet
- 7,184
- Blog bejegyzés
- 17
- Köszönet
- 136
- 292 alkalommal
188 üzenetét köszönték meg
"Kortikoszteroidokkal 6 hónapon túl kezelt gyermekeknél a lineáris növekedés elmaradását figyelték meg, az elmaradás mértéke hozzávetőlegesen arányos a szteroid adagjával. A kezelés felfüggesztését követően a növekedés felgyorsulhat. Tehát a kortikoszteroiddal kezelt gyermekek növekedését gondosan kell követni, és ha a növekedésben elmaradás észlelhető, az adagot csökkenteni kell az epiphysis fugák záródása előtt, a hátrány behozása érdekében."
A TARTÓS kortikoszteroid kezelés csökkenti a mellékvesekéreg nagyságát és aktivitását!Tímeácska /alias Csigu
/
Roche, Spirit + Combo pumpa, 1+1 db/háztartás
- egyelőre
!
Spirit + Combo: NovoRapid, pen: Humulin M3
-
2010-11-06 #32
- Regisztrált
- Sep 2008
- Hol
- Budapest,
- Üzenet
- 4,637
- Blog bejegyzés
- 2
- Köszönet
- 127
- 181 alkalommal
133 üzenetét köszönték meg
Hippokratész tanácsa: "Ételedben keresd a gyógyulásod".
-
2010-11-06 #33
sokat gondolkodom mostanában az itt leírtakon...
nekem kb. 10 éve van ,,valami" a kezeimen és eddig még konkrét dolgot(diagnózist) nem mondtak rá ,de ahogy nem használok valamit rá, akkor folyamatosan vannak tüneteim
ez mindenkinél így van? vagy csak én vagyok ilyen peches?
persze régen amikor megemlítettem,hogy díszüvegesként vegyszerekkel vagyis ólommal és savval dolgozom akkor nem tudtak mit mondani és meg sem nézni,hogy nem-e arra vagyok allergiás?
de most már nem dolgozom azzal és a tüneteim maradtak,tehát passz....lizzi
Spirit pumpa-NovoRapid inzulinnal
-
2010-11-06 #34
- Regisztrált
- Sep 2008
- Hol
- Budapest,
- Üzenet
- 4,637
- Blog bejegyzés
- 2
- Köszönet
- 127
- 181 alkalommal
133 üzenetét köszönték meg
Az ekcémáról is van 1-2 oldal.
http://www.femina.hu/egeszseg/az_ekc...zetes_kezelese
http://www.femina.hu/egeszseg/kepgal...usolo_novenyek
-
2010-11-07 #35
Nekem a körmöm alatt jött ki pikkelysömör és mivel gyereket tervezünk (és egyre csak tervezzük...) gyógyszert nem is kaphattam rá. Bőrfelületre pedig egy Locoid nevű kenőcsöt írtak, amíg kenem, múlik szépen, aztán ha abbahagyom, lassan újra...
Köröm alatt ugye nem lehet kenőcsölni, jó egy évig szép sötét körömlakkokat használtam, aztán egyszer csak eltűnt..a fene érti....sic itur ad astra
-
2010-11-08 #36
- Regisztrált
- Nov 2006
- Hol
- Dunaújváros
- Üzenet
- 7,781
- Blog bejegyzés
- 29
- Köszönet
- 199
- 275 alkalommal
184 üzenetét köszönték meg
Számomra egészen meglepő, hogy szinte mindannyiunknak van valami ilyen jellegű nyavalyája. Eddig aszittem, hogy egyedi problémával rendelkezem.
Az érdekes, hogy többeteknél a "semmitől" el-el múlik, és ugyanígy látszólag a semmitől elő is jön. (Biztos van oka, vagyis valamitől újul ki a bőrprobléma, csak az okokat nehéz feltárni, ezáltal kivédeni.)Kata, aliasTeki
Roche, Combo pumpa,
Inzulin: Humalog
-
2010-11-08 #37
- Regisztrált
- Jun 2007
- Hol
- Várpalota
- Üzenet
- 7,184
- Blog bejegyzés
- 17
- Köszönet
- 136
- 292 alkalommal
188 üzenetét köszönték meg
-
2010-11-08 #38
- Regisztrált
- Nov 2006
- Hol
- Dunaújváros
- Üzenet
- 7,781
- Blog bejegyzés
- 29
- Köszönet
- 199
- 275 alkalommal
184 üzenetét köszönték meg
-
2011-11-21 #39
Kedves Kata!
Nekem is van egy csúnya fémallergiám, nyáron tört ki rajtam, nikkel-fülbevalótól. Én voltam a hibás, de a fülbevalót bekentem szintelen lakkal, még is ez lett. Sajnos be került a vérkeringésbe az allergia, de ekkor már nagyon viszkettem, borzasztóan, és a cukor azóta is az egekben. Mindent kiiktattam, kenem magam, nem szteroid készítmények, és allergia gyógyszer, még is a cukrok folyamatosan emelkednek. Neked volt már ilyen, hogy ilyen hosszú ideig tartott volna? Bőrömön már nincs semmi látható, de nagyon viszkedek. Ezzel még el is lennék, de a cukor, azóta katasztrófális. Mit tehetnék? Tudnál segíteni?
puszil,
Moncsi
Hasonló témák
-
A nap képe: amikor a stewardess táncra perdül - videóval
dr.info team által, fórum: Dr.Info friss hírek - cikkekVálasz: 0Utolsó üzenet: 2010-10-18, 07:30 -
Amikor szúr a szív: az angina szorításában
dr.info team által, fórum: Dr.Info friss hírek - cikkekVálasz: 0Utolsó üzenet: 2010-06-17, 05:00 -
Amikor az állatok támadnak: video Top9+1!
dr.info team által, fórum: Dr.Info friss hírek - cikkekVálasz: 0Utolsó üzenet: 2010-02-21, 06:05 -
Burnout: amikor az ápoló is segítségre szorul
dr.info team által, fórum: Dr.Info friss hírek - cikkekVálasz: 0Utolsó üzenet: 2009-12-21, 06:17 -
Amikor a potencianövelő halálos
dr.info team által, fórum: Dr.Info friss hírek - cikkekVálasz: 0Utolsó üzenet: 2009-01-08, 04:25

Állandó webcím/URL
About LinkBacks
Válasz idézettel
Borka 
Maradjon is így.