+ Válasz a Témára
Eredmények 941-tól/től 950-ig összesen 2653
Téma: Babázhatok
-
2009-03-25 #941
Szolnok
------------------------------------------
Aegroto dum anima est, spes est
-
2009-03-25 #942
- Regisztrált
- Aug 2006
- Hol
- Budapest
- Üzenet
- 2,785
- Blog bejegyzés
- 6
- Köszönet
- 3
- 77 alkalommal
63 üzenetét köszönték meg
Szerintem is nagy örömhír ez

Gondolom, nem mindenkit kezel ugyanúgy Baranyi sem, ahogyan más sem. Én nem tartom igazán etalonnak, amit egy hírességgel csinálnak, mert 100%, hogy vele másképp foglalkoznak. És persze jobban megbízik gondolom Baranyi egy Antóniában (és szerintem minden más orvos is), mint egy ismeretlen nőben. 3 éve engem még be akart fektetni egyébként, de mivel Dániában dolgoztam, azt mondta, hogy rendben, amíg ott vagyok kint, nem kéri, hogy jöjjek haza, de a terhesség végén mindenképpen befekvés. Nade végül nem hozzá mentem, nem is feküdtem bent, csak a túlhordás napján 1 éjjelt. De én is azt hallom, hogy nem mindenkit fektet be az elején már a terhességnek, de a végén még mindenkit... de biztosan ez is egyéni, mármint az eleji befekfvés.
-
2009-03-25 #943
Igen az ismertségnek bizonyára van egy csomó pozitív előnye és, persze hátránya is. Baranyi meg nagyon hangulat függő a ha jó napja van kennyérre lehet kenni, de ha nem..............
Szolnok
-
2009-03-25 #944
Hát én is nagyon szurkolok Antóniának ,hogy minden rendben legyen velük és tényleg örömteli ez a hír

Baranyival kapcsolatban a régiek tudják,hogy én sokat írtam a velem való bánásáról,sokszor nem tudom máshogyan nevezni ,de durva és nagyon bántó volt velem és ez szerintem egy orvostól és főleg egy nőtől aki szült és gyereke van bántó és bunkóság ,ha egy babára vágyó és cukorbeteg nővel így viselkedik ,mint ahogy ő teszi nem egy nővel .tehát én elítélem az ő viselkedését ,de mint látjuk sokaknak (mint pl.szolnok lányának is bevállt)
tehát biztos tud ő is más lenni csak sajnos ,hogy tőlem elvette a lehetőséget évekig ,hogy szülhessek és lehet azt is ,hogy a korom miatt még egy gyerekem legyen
azért ez elszomorít kicsit,de másoknak szurkolok
lizzi
Spirit pumpa-NovoRapid inzulinnal
-
2009-03-26 #945
"Antónia tisztában van vele, hogy gyermeke örökölheti a cukorbetegséget, - tudósok szerint az esély több, mint 40% - ennek ellenére a gyerekvállalás mellett döntött"
Ezt az ujság írta, az a 40% nem 4%???????????? vagy én vagyok rosszul informált én 40 %-t soha nem hallottam.Szolnok
-
2009-03-26 #946
- Regisztrált
- Aug 2006
- Hol
- Budapest
- Üzenet
- 2,785
- Blog bejegyzés
- 6
- Köszönet
- 3
- 77 alkalommal
63 üzenetét köszönték meg
-
2009-03-26 #947
Antónia nagy KEDVENCÜNK! Soha nem volt az élete kikezdhető...erre most egyből minden újság ráröpül a hírre! Tipikus....de legalább ha már írnak valamit, akkor néznének utána pontosan...! Nagyon drukkolunk Neki!!!!!!
Ildi
-
2009-03-26 #948
- Regisztrált
- Sep 2006
- Hol
- Fejér megye
- Üzenet
- 214
- Blog bejegyzés
- 6
- Köszönet
- 0
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
Nekem már pár hete feltűnt hogy más az arca. Kicsit olyan kerekebb lett.
Sejtettem h ez lehet a háttérben, azt tudtam h nagyjából egyidősek vagyunk, csodálom h ilyen sokáig várt a babavárással. Megértem h anyagi okai is voltak eddig, de azért cukorbetegen nem lehet sokáig halogatni a babavállalást.
Drukkolok és sok sikert.---------------
Laffi : Medtronic Paradigm
-
2009-03-28 #949
Szerintem is elírták azt a százalékot, nekem is az a 2% rémlik, s ha az apuka cukros, akkor nagyobb ennek az esélye. Leaglábbis így olvastam egyszer...
-
2009-03-28 #950

Állandó webcím/URL
About LinkBacks
Válasz idézettel