Dr.Info - Egészség és Életmódmagazin

+ Válasz a Témára
95. oldal, összesen 266 ElsőElső ... 4585919293949596979899105145195 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 941-tól/től 950-ig összesen 2653

Téma: Babázhatok

szolnok logója
    szolnok jelenleg nem elérhető Feltörekvő
    Regisztrált
    Sep 2006
    Hol
    Hát persze, hogy Szolnok
    Üzenet
    352
    Köszönet
    0
    0 alkalommal
    0 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

Idézet Eredeti szerző nofre Üzenet megjelenítése
    Sziasztok,
    Mindenki tudja, hogy Antónia cukorbeteg. Igazán örömhír, hogy 38 évesen babát fog szülni.

Igazi örömhír: Erős Antónia babát vár
    Ez valóban öröm hír, és gratulálunk Neki is. Miután a lányom a Baranyinál szokta látni, kontrolvizsgálatokon, ezek szerint oda jár, és dolgozik.
    Ez csak azért érdekes,, mert valaki azt írta Baranyinál be kell feküdni. Hát ezek szerint nem, ő is változott.
    Szolnok
    ------------------------------------------
    Aegroto dum anima est, spes est

kmolli logója
    kmolli jelenleg nem elérhető Moderátor
    Regisztrált
    Aug 2006
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    2,785
    Blog bejegyzés
    6
    Köszönet
    3
    77 alkalommal
    63 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

Idézet Eredeti szerző szolnok Üzenet megjelenítése
    Ez valóban öröm hír, és gratulálunk Neki is. Miután a lányom a Baranyinál szokta látni, kontrolvizsgálatokon, ezek szerint oda jár, és dolgozik.
    Ez csak azért érdekes,, mert valaki azt írta Baranyinál be kell feküdni. Hát ezek szerint nem, ő is változott.
    Szerintem is nagy örömhír ez
    Gondolom, nem mindenkit kezel ugyanúgy Baranyi sem, ahogyan más sem. Én nem tartom igazán etalonnak, amit egy hírességgel csinálnak, mert 100%, hogy vele másképp foglalkoznak. És persze jobban megbízik gondolom Baranyi egy Antóniában (és szerintem minden más orvos is), mint egy ismeretlen nőben. 3 éve engem még be akart fektetni egyébként, de mivel Dániában dolgoztam, azt mondta, hogy rendben, amíg ott vagyok kint, nem kéri, hogy jöjjek haza, de a terhesség végén mindenképpen befekvés. Nade végül nem hozzá mentem, nem is feküdtem bent, csak a túlhordás napján 1 éjjelt. De én is azt hallom, hogy nem mindenkit fektet be az elején már a terhességnek, de a végén még mindenkit... de biztosan ez is egyéni, mármint az eleji befekfvés.

szolnok logója
    Regisztrált
    Sep 2006
    Hol
    Hát persze, hogy Szolnok
    Üzenet
    352
    Köszönet
    0
    0 alkalommal
    0 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

Igen az ismertségnek bizonyára van egy csomó pozitív előnye és, persze hátránya is. Baranyi meg nagyon hangulat függő a ha jó napja van kennyérre lehet kenni, de ha nem..............
    Szolnok

lizzi logója
    lizzi jelenleg nem elérhető Fiatal veterán
    Regisztrált
    Apr 2007
    Hol
    Zsámbok
    Üzenet
    1,350
    Köszönet
    38
    54 alkalommal
    36 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

Igen az ismertségnek bizonyára van egy csomó pozitív előnye és, persze hátránya is. Baranyi meg nagyon hangulat függő a ha jó napja van kennyérre lehet kenni, de ha nem..............
    Hát én is nagyon szurkolok Antóniának ,hogy minden rendben legyen velük és tényleg örömteli ez a hír
    Baranyival kapcsolatban a régiek tudják,hogy én sokat írtam a velem való bánásáról,sokszor nem tudom máshogyan nevezni ,de durva és nagyon bántó volt velem és ez szerintem egy orvostól és főleg egy nőtől aki szült és gyereke van bántó és bunkóság ,ha egy babára vágyó és cukorbeteg nővel így viselkedik ,mint ahogy ő teszi nem egy nővel .tehát én elítélem az ő viselkedését ,de mint látjuk sokaknak (mint pl.szolnok lányának is bevállt)
    tehát biztos tud ő is más lenni csak sajnos ,hogy tőlem elvette a lehetőséget évekig ,hogy szülhessek és lehet azt is ,hogy a korom miatt még egy gyerekem legyen
    azért ez elszomorít kicsit,de másoknak szurkolok
    lizzi

Spirit pumpa-NovoRapid inzulinnal

szolnok logója
    Regisztrált
    Sep 2006
    Hol
    Hát persze, hogy Szolnok
    Üzenet
    352
    Köszönet
    0
    0 alkalommal
    0 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

"Antónia tisztában van vele, hogy gyermeke örökölheti a cukorbetegséget, - tudósok szerint az esély több, mint 40% - ennek ellenére a gyerekvállalás mellett döntött"

Ezt az ujság írta, az a 40% nem 4%???????????? vagy én vagyok rosszul informált én 40 %-t soha nem hallottam.
    Szolnok

kmolli logója
    kmolli jelenleg nem elérhető Moderátor
    Regisztrált
    Aug 2006
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    2,785
    Blog bejegyzés
    6
    Köszönet
    3
    77 alkalommal
    63 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

"Antónia tisztában van vele, hogy gyermeke örökölheti a cukorbetegséget, - tudósok szerint az esély több, mint 40% - ennek ellenére a gyerekvállalás mellett döntött"

Ezt az ujság írta, az a 40% nem 4%???????????? vagy én vagyok rosszul informált én 40 %-t soha nem hallottam.
    40% körüli, ha jól rémlik (bár csak azt jegyeztem meg, hogy nagyon sok...), ha mindkét szülő cukros. Antónia férje nem cukros véletlenül? Amúgy 2% az esélye, ha az anya cukros. De ez akár lehet 4 is, szerintem igazán pontos becslés nem létezik.

gajdi8 logója
    gajdi8 jelenleg nem elérhető Gólya
    Regisztrált
    Oct 2006
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    61
    Köszönet
    0
    0 alkalommal
    0 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

Antónia nagy KEDVENCÜNK! Soha nem volt az élete kikezdhető...erre most egyből minden újság ráröpül a hírre! Tipikus....de legalább ha már írnak valamit, akkor néznének utána pontosan...! Nagyon drukkolunk Neki!!!!!!
    Ildi

laffi logója
    laffi jelenleg nem elérhető Feltörekvő
    Regisztrált
    Sep 2006
    Hol
    Fejér megye
    Üzenet
    214
    Blog bejegyzés
    6
    Köszönet
    0
    0 alkalommal
    0 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

Idézet Eredeti szerző nofre Üzenet megjelenítése
    Sziasztok,
    Mindenki tudja, hogy Antónia cukorbeteg. Igazán örömhír, hogy 38 évesen babát fog szülni.

Igazi örömhír: Erős Antónia babát vár
    Nekem már pár hete feltűnt hogy más az arca. Kicsit olyan kerekebb lett. Sejtettem h ez lehet a háttérben, azt tudtam h nagyjából egyidősek vagyunk, csodálom h ilyen sokáig várt a babavárással. Megértem h anyagi okai is voltak eddig, de azért cukorbetegen nem lehet sokáig halogatni a babavállalást.
    Drukkolok és sok sikert.
    ---------------
    Laffi : Medtronic Paradigm

eremit logója
    eremit jelenleg nem elérhető Gólya
    Regisztrált
    Nov 2006
    Hol
    Borsod-Abaúj-Zemplén megye
    Üzenet
    134
    Köszönet
    8
    0 alkalommal
    0 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

Szerintem is elírták azt a százalékot, nekem is az a 2% rémlik, s ha az apuka cukros, akkor nagyobb ennek az esélye. Leaglábbis így olvastam egyszer...

nofre logója
    nofre jelenleg nem elérhető Sidike - Adminisztrátor
    Regisztrált
    Jun 2007
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    4,694
    Köszönet
    163
    112 alkalommal
    62 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

Egy kapcsolódó cikk a témához: A cukorbetegség öröklődéséről
    Nofre
    "nana korobi ya oki"
    alias Sidildi Lajhárka
    a lényeg!

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
© Copyright 1993-2012 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!