+ Válasz a Témára
Eredmények 501-tól/től 510-ig összesen 2653
Téma: Babázhatok
-
2008-07-18 #501
- Regisztrált
- Nov 2006
- Hol
- Dunaújváros
- Üzenet
- 7,584
- Blog bejegyzés
- 29
- Köszönet
- 128
- 211 alkalommal
140 üzenetét köszönték meg
-
2008-07-18 #502
Feltörekvő
- Regisztrált
- May 2008
- Üzenet
- 238
- Köszönet
- 0
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
Annyira sajnálom!!!! Ne vádold magad, mert abba beledilizel. Fontos, hogy teljes lélekjelenléteddel tudjál a kicsid előtt állni, hogy erőt tudjon meríteni belőled!!!! Ha nem lennél cukros akkor is valószínű jelentkezett volna ez a probléma és bízzál - mi is bízunk - abban, hhogy a dokinőnek igaza lesz és kinövi majd a kicsi Brunó ezt a ritmuszavart. Persze tudom, hogy kívülállóként mindig könnyebb a bölcsességeket mondani. Adott helyzetben én is biztosan teljesen magam alatt lennék. Tímeácska biztos több bátorító szót tudna mondani, mert ő már sok nehéz pillanatot élt át és mégis megőrizte a hitét és tele van optimizmussal....
-
2008-07-18 #503
- Regisztrált
- Nov 2006
- Hol
- Dunaújváros
- Üzenet
- 7,584
- Blog bejegyzés
- 29
- Köszönet
- 128
- 211 alkalommal
[quote=kmolli;8734]
Tímeácska!
Mindenki nagyon aggódott érted. Engem Ildi hívott fel tegnap, nagy kő esett le a szívemről. Tessék minél hamarabb rendbe jönni, különben hogy csapsz a kezemre???Utoljára Tímeácska módosította 2008-07-18, 12:22-kor
Kata, aliasTeki
Roche, Combo pumpa,
Inzulin: Humalog
-
2008-07-18 #504
- Regisztrált
- Nov 2006
- Hol
- Dunaújváros
- Üzenet
- 7,584
- Blog bejegyzés
- 29
- Köszönet
- 128
- 211 alkalommal
Az igaz, hogy kívülállóként könnyebb dolgunk van, de ha kívülállóként nem bátorítanánk egymást és nem aggódnánk egymásért, akkor nem is lenne igazi közösség a mienk.
Én örülök, és büszke vagyok rá, hogy ennek az összetartó közösségnek a tagja lehetek. Ha egy kicsit csöpögősre sikerült az írás, akkor is így van. Itt szavakban (írásban) nehéz az érzelmeket kifejezni, én sem tudom megfogalmazni jobban.Kata, aliasTeki
Roche, Combo pumpa,
Inzulin: Humalog
-
2008-07-18 #505
- Regisztrált
- May 2007
- Hol
- Budapest
- Üzenet
- 1,241
- Blog bejegyzés
- 17
- Köszönet
- 33
- 68 alkalommal
38 üzenetét köszönték meg
Molli nagyon drukkolok!!! Minden rendben lesz, ezek csak átmeneti nehézségek lehetnek! Sokat gondolok Rátok, szorítok Nektek.
Tímeácska végre itt vagy! Már izgultam, hogy mi lehet Veletek
-
2008-07-18 #506
- Regisztrált
- Jun 2007
- Hol
- Várpalota
- Üzenet
- 7,100
- Blog bejegyzés
- 17
- Köszönet
- 111
- 235 alkalommal
158 üzenetét köszönték meg
Molli!
Szomorúan olvastam, amit írtál... Nagyon sajnálom! De SOHA ne vádold magad! Min változtatna?! SEMMIN! Legfeljebb az a pici gyerkőc érezné rajtad, hogy bizonytalan vagy, vádolod magad (a Te is nagyon jól tudod, SEMMIÉRT!!!), feleslegesen idegesíted csak magadat még jobban, amit a baba nagyon is érez! Tudom milyen nehéz szembesülni a gyerek betegségével! Sajnos, nagyon is jól tudom! Tudom, ez most nem vigasztal Téged, hogy másnak is sz*r volt -vagy még az...-, de ha marcangolod magad, akkor sem tudsz változtatni a dolgokon, legfeljebb kikészíted magadat idegileg, és fizikailag is! Összpontosíts arra, hogy mindent megtegyél Brúnóért, (már amit egy szülő ilyenkor megtehet), tegyél meg mindent azért, hogy biztonságban, biztos kezekben tudd a picit! Ha ezt elérted, akkor már igen sokat tudtál tenni! Ne érd be a "jó kezekben van" érzéssel, törekedj a "legjobb kezekben van" érzésre! Tudod, az anyai ösztön valamilyen szinten megérzi, ha valóban minden rendben van (a gyerek ellátására értem)!
Egy valami még, ami valójában csak a személyes tapasztalatom: ne hagyd, hogy mindenki sajnálkozzon! Hallgasd meg, amit mondanak, köszönd meg, de ne folyjál bele a sopánkodásba! Ne vedd át a sajnálkozó emberek érzéseit! Felejtsd el a "lehet, talán, esetleg" kifejezéseket, helyette használd a "biztosan, teljes mértékben" stb. kifejezéseket, azaz, NE LEGYÉL BIZONYTALAN! Tudom, hogy nehéz, de ha hagyod, hogy a bizonytalanság uralkodjon a mindennapjaitokon, akkor sokkal nehezebb a következő nap elé nézni!!! Nem utolsó sorban, sokkal gyengébbnek érzi magát az ember (szellemileg,és nem fizikálisan), ha folyamatosan bizonytalanságban él. -Még egyszer megjegyzem, ezek az én véleményeim...-
Kitartást, sok erőt kívánok Neked!
Pussz!Tímeácska /alias Csigu
/
Roche, Spirit + Combo pumpa, 1+1 db/háztartás
- egyelőre
!
Spirit + Combo: NovoRapid, pen: Humulin M3
-
2008-07-18 #507
- Regisztrált
- Jun 2007
- Hol
- Várpalota
- Üzenet
- 7,100
- Blog bejegyzés
- 17
- Köszönet
- 111
- 235 alkalommal
Kata! Bocsi, de véletlen belefirkáltam az üzenetedbe...
Véletlen módosítottam, a beidéz helyett... Megpróbálom visszaállítani...
Tímeácska /alias Csigu
/
- egyelőre
!
-
2008-07-18 #508
- Regisztrált
- Jun 2007
- Hol
- Várpalota
- Üzenet
- 7,100
- Blog bejegyzés
- 17
- Köszönet
- 111
- 235 alkalommal
Kata! Ne aggódj, a kezemnek semmi baja!
A kézrácsapással való fenyegetésem még mindig áll! Egyébként igyekszem javulni... De nem megy az olyan gyorsan és egyszerűen... De azért igyekszem! Engedek a kényszernek... ÉN! Érted! Én engedek a kényszernek... Nagy lehet a baj, mi?! 
Na, de most komolyan, alakulok... Már legalább a cukim is "csak" 20 körüli, 2 napja még bőven 33,3 fölött volt... Hajjaj, de még mennyire... Vesém is gyógyulgat... Szóval, megmaradok!
Neeem olyaaaan könnyű ám tőlem megszabadulni, 
Tímeácska /alias Csigu
/
- egyelőre
!
-
2008-07-18 #509
Tímeácska nem tudom leírni,hogy mennyit gondoltam rátok és ,hogy mennyire örülök ,hogy ittvagy!!!!!Megíjesztettél tudod????Ejnye-bejnye tessék jobban lenni!!!!!Ki szervez így nekünk sok talit

????
lizzi
Spirit pumpa-NovoRapid inzulinnal
-
2008-07-18 #510
- Regisztrált
- Jun 2007
- Hol
- Várpalota
- Üzenet
- 7,100
- Blog bejegyzés