+ Válasz a Témára
Eredmények 31-tól/től 40-ig összesen 2653
Téma: Babázhatok
-
2006-09-22 #31
Re: Kérdés
nem ragaszkosok hozzá
Eredeti szerző naty77

szívesen fogadok minden tippet!
és rugalams??pl-lantusszal szülés meg ilyesmi?
akkor te hozzá jársz?
fontos h nyugis legyen mert ha valaki is felemeli a hangját rám,az repül!gyűlölöm az üvöltözös orvosokat
szóval akkor emilben ird meg az orvos nevét,elérhetőségét...pasi?jobb lenne nő..nem tudom miért,mert
bogácsa
-
2006-09-26 #32
Gólya
- Regisztrált
- Sep 2006
- Üzenet
- 16
- Köszönet
- 0
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
Szia Melinda!
Én is hasonló cipőben járok. Engem is átállítottak a napi 5X-i actrapidra hozzá 7x-i evésre. Komolyan, a hajnali 3órás beadás kevésbé visel meg, mint ez a végeérhetetlen evés. Nekem is rögtön felugrott 4 kiló, amit remélem most már tartok. Ami pozitívum viszont, hogy ezzel a kezeléssel 6,1 lett a legutóbbi HGa1C, ami még soha nem volt ilyen jó!
Így most már az orvos szerint is bátran lehet probálkoznunk.
Orvos ügyben még én is bizonytalan vagyok. Akit a kezelőorvosom ajánlott, nem volt szimpatikus, uhogy még kereső fázisban vagyok. Bár kaptam már jótanácsokat.
-
2006-09-29 #33
Gólya
- Regisztrált
- Sep 2006
- Hol
- Budapest
- Üzenet
- 24
- Köszönet
- 0
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
Kedves Beloju!
Amennyiben pesti lakos vagy, javaslom keresd fel Dr Somogyi Anikót a II. Belklinikán / a háziorvostól kérj beutalót a II.Belklinika Diabambulanciára, csak így tudnak fogadni / Ő foglalkozik a terhes és terhességet vállaló diabosokkal is. Egy nagyon kedves, megértő, a beteg igényeit is szemelőtt tartó orvosnő.
Üdvözlettel Rends
-
2006-09-29 #34
Én úgyanott ajánlottam neki mást
, de ha jól sejtem Beloju nem új diab dokit, hanem nőgyógyászt keres.
-
2006-10-02 #35
Gólya
- Regisztrált
- Sep 2006
- Üzenet
- 16
- Köszönet
- 0
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
Igazság szerint puhatolózom nőgyógyász és terhességi diabos doktor után, mert mindkettőre szükségem lesz.
-
2006-10-02 #36
Én már elmondtam mindkét ajánlatomat mailben. De majd lassan jön Moli is, ő is tud javasolni.
Eredeti szerző Beloju
-
2006-10-03 #37
Gólya
- Regisztrált
- Sep 2006
- Üzenet
- 16
- Köszönet
- 0
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
Igen, igen már kaptam tippeket, amiket köszönök is. Sajnos még csak az infogyűjtés fázisában vagyok, de remélem hamarosan már konkrét céllal kell az ajánlott orvosokat felkeresnem.

Vagy mit gondoltok, érdemes velül még a terhesség előtt felvenni a kapcsolatot?
-
2006-10-03 #38
Nemhogy érdemes, hanem kötelező! Én csak orvosi egnedély után mertem próbálkozni, és nem árt, ha már ismertitek egymást a terhesség előtt is, legyen hozzá telefonszámod. Nekem a teszt jelzése után a doki szombaton este már mondta mobilon a tudnivalókat hétfő délelőttig. Ezzel nem szabad viccelni. A baba az első pár hétben tud károsodni, akkor kell az az orvos, aki már ebben tud segíteni.
-
2006-10-03 #39
Gólya
- Regisztrált
- Sep 2006
- Üzenet
- 16
- Köszönet
- 0
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
Természetesen a diétás orvosommal már hossza egyeztetések után vagyunk ( átállás a diétával és beadásokkal). Miután jó lett a legutóbbi HbA1c eredményem, kaptam meg a "zöld jelzést" a próbálkozásra.
De gondolom a nőgyógyásszal és a terhességi diabos dokival is szerencsésebb már a terhesség előtt felvenni a kapcsolatot.
-
2006-10-03 #40
A diétás orvos a diabetológus?
Én mindkét esetben a diab dokinál kezdtem, akikkel végigcsináltam a terhességet, náluk voltak már az utolsó beállítások és vizsgálatok, hogy mehessen a zöld jelzés. És még a zöld jelzés előtt felvettem a kapcsolatot a nőgyógyásszal, ismerjen, tudjon rólam, számítson rám, amint szükséges tudjanak segíteni együtt.
Nem tudom, hogy én vagyok-e ilyen alapos, de nekem biztonságérzetet adott.

Állandó webcím/URL
About LinkBacks
Válasz idézettel