Dr.Info - Egészség és Életmódmagazin

4. oldal, összesen 267 ElsőElső 123456781454104 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 31-tól/től 40-ig összesen 2664

Téma: Babázhatok

bogácsa logója
    bogácsa jelenleg nem elérhető Feltörekvő
    Regisztrált
    Aug 2006
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    210
    Köszönet
    0
    0 alkalommal
    0 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett Re: Kérdés

Idézet Eredeti szerző naty77
    De miért ragaszkodsz hozzá?

tudok a SOTE-n nagyon jó, rugalmas dokit ajánlani, aki a terhességet is végigcsinálja az emberrel. Akit eddig küldtem hozzá, csak jót tapasztalt és én is csak dícsérni tudom. És mivel nincs tömve betegekkel, legalábbis mindig tartja az időpontot, amire hív, ezért van ideje mindenkire, és nem harapja le az ember fejét, ha vmi nem oké.
    Én végignéztem az első terhességem előtt a lehetőségeket, az összes pestit, valahogy Thaisz doktornő nem került be a képbe nálam, később sem. És hiába hallottam róla Mollitól, ma sem mennék hozzá.
    Jó persze a mai fejemmel már Baranyi doktornőhöz sem mennék.
    nem ragaszkosok hozzá
    szívesen fogadok minden tippet!
    és rugalams??pl-lantusszal szülés meg ilyesmi?
    akkor te hozzá jársz?
    fontos h nyugis legyen mert ha valaki is felemeli a hangját rám,az repül!gyűlölöm az üvöltözös orvosokat
    szóval akkor emilben ird meg az orvos nevét,elérhetőségét...pasi?jobb lenne nő..nem tudom miért,mert
    bogácsa

Beloju jelenleg nem elérhető Gólya
    Regisztrált
    Sep 2006
    Üzenet
    16
    Köszönet
    0
    0 alkalommal
    0 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

Szia Melinda!
    Én is hasonló cipőben járok. Engem is átállítottak a napi 5X-i actrapidra hozzá 7x-i evésre. Komolyan, a hajnali 3órás beadás kevésbé visel meg, mint ez a végeérhetetlen evés. Nekem is rögtön felugrott 4 kiló, amit remélem most már tartok. Ami pozitívum viszont, hogy ezzel a kezeléssel 6,1 lett a legutóbbi HGa1C, ami még soha nem volt ilyen jó!
    Így most már az orvos szerint is bátran lehet probálkoznunk.
    Orvos ügyben még én is bizonytalan vagyok. Akit a kezelőorvosom ajánlott, nem volt szimpatikus, uhogy még kereső fázisban vagyok. Bár kaptam már jótanácsokat.

Rends jelenleg nem elérhető Gólya
    Regisztrált
    Sep 2006
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    24
    Köszönet
    0
    0 alkalommal
    0 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

Kedves Beloju!
    Amennyiben pesti lakos vagy, javaslom keresd fel Dr Somogyi Anikót a II. Belklinikán / a háziorvostól kérj beutalót a II.Belklinika Diabambulanciára, csak így tudnak fogadni / Ő foglalkozik a terhes és terhességet vállaló diabosokkal is. Egy nagyon kedves, megértő, a beteg igényeit is szemelőtt tartó orvosnő.

Üdvözlettel Rends

naty77 logója
    naty77 jelenleg nem elérhető Gólya
    Regisztrált
    Sep 2006
    Hol
    Szigethalom
    Üzenet
    197
    Köszönet
    0
    0 alkalommal
    0 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

Én úgyanott ajánlottam neki mást , de ha jól sejtem Beloju nem új diab dokit, hanem nőgyógyászt keres.

Regisztrált
    Sep 2006
    Üzenet
    16
    Köszönet
    0
    0 alkalommal
    0 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

Igazság szerint puhatolózom nőgyógyász és terhességi diabos doktor után, mert mindkettőre szükségem lesz.

naty77 logója
    Regisztrált
    Sep 2006
    Hol
    Szigethalom
    Üzenet
    197
    Köszönet
    0
    0 alkalommal
    0 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

Idézet Eredeti szerző Beloju
    Igazság szerint puhatolózom nőgyógyász és terhességi diabos doktor után, mert mindkettőre szükségem lesz.
    Én már elmondtam mindkét ajánlatomat mailben. De majd lassan jön Moli is, ő is tud javasolni.

Regisztrált
    Sep 2006
    Üzenet
    16
    Köszönet
    0
    0 alkalommal
    0 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

Igen, igen már kaptam tippeket, amiket köszönök is. Sajnos még csak az infogyűjtés fázisában vagyok, de remélem hamarosan már konkrét céllal kell az ajánlott orvosokat felkeresnem.
    Vagy mit gondoltok, érdemes velül még a terhesség előtt felvenni a kapcsolatot?

naty77 logója
    Regisztrált
    Sep 2006
    Hol
    Szigethalom
    Üzenet
    197
    Köszönet
    0
    0 alkalommal
    0 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

Nemhogy érdemes, hanem kötelező! Én csak orvosi egnedély után mertem próbálkozni, és nem árt, ha már ismertitek egymást a terhesség előtt is, legyen hozzá telefonszámod. Nekem a teszt jelzése után a doki szombaton este már mondta mobilon a tudnivalókat hétfő délelőttig. Ezzel nem szabad viccelni. A baba az első pár hétben tud károsodni, akkor kell az az orvos, aki már ebben tud segíteni.

Regisztrált
    Sep 2006
    Üzenet
    16
    Köszönet
    0
    0 alkalommal
    0 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

Természetesen a diétás orvosommal már hossza egyeztetések után vagyunk ( átállás a diétával és beadásokkal). Miután jó lett a legutóbbi HbA1c eredményem, kaptam meg a "zöld jelzést" a próbálkozásra.
    De gondolom a nőgyógyásszal és a terhességi diabos dokival is szerencsésebb már a terhesség előtt felvenni a kapcsolatot.

naty77 logója
    Regisztrált
    Sep 2006
    Hol
    Szigethalom
    Üzenet
    197
    Köszönet
    0
    0 alkalommal
    0 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

A diétás orvos a diabetológus?
    Én mindkét esetben a diab dokinál kezdtem, akikkel végigcsináltam a terhességet, náluk voltak már az utolsó beállítások és vizsgálatok, hogy mehessen a zöld jelzés. És még a zöld jelzés előtt felvettem a kapcsolatot a nőgyógyásszal, ismerjen, tudjon rólam, számítson rám, amint szükséges tudjanak segíteni együtt.
    Nem tudom, hogy én vagyok-e ilyen alapos, de nekem biztonságérzetet adott.

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •  
© Copyright 1993-2012 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!