Dr.Info - Egészség és Életmódmagazin

+ Válasz a Témára
3. oldal, összesen 266 ElsőElső 12345671353103 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 21-tól/től 30-ig összesen 2653

Téma: Babázhatok

Kovica jelenleg nem elérhető Gólya
    Regisztrált
    Aug 2006
    Hol
    Székesfehérvár/ Agárd
    Üzenet
    27
    Köszönet
    0
    0 alkalommal
    0 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

Őszinte szívvel gratulálok!
    Mamának, Babának sok-sok boldogságot és jó egészséget kívánok!
    Csatlakozva Bogihoz, várom én is a beszámolót.
    Üdv.: Kovica

zsuzsa7cat logója
    zsuzsa7cat jelenleg nem elérhető Gólya
    Regisztrált
    Sep 2006
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    56
    Köszönet
    0
    0 alkalommal
    0 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

Én is hadd gratuláljak!
    :P

Remélem nem soká felbukkantok itt újra!

Melinda jelenleg nem elérhető Gólya
    Regisztrált
    Sep 2006
    Üzenet
    4
    Köszönet
    0
    0 alkalommal
    0 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett Kérdés

Sziasztok!
    Most találtam rá erre a lapra, remélem tudtok nekem segíteni. 27 éves vagyok, 24 éve cukorbeteg. Fél éve férjhez mentem, és most már szeretnénk babát a párommal. El is kezdődött a terhességi előgondozás, de nekem az egész nagyon furcsa, ugyanis egyfajta inzulinra állítottak (Humulin R), és így hajnali 3-kor is fel kellett kellnem szúrni magam. Előtte Humalogot, és Levemirt kaptam. A Humulin R-rel sem állt be a cukrom, ráadásul folyamatosan hypoztam, melynek eredménye 4 hónap alatt 6 kilót híztam, a közérzetemről nem is beszélve. Ráadásul szinte egész nap ennem kellett, mert úgy lett beállítva a diétám is. Még meg sem reggeliztem, de már jött a tízórai, és így tovább, már undorom volt, ha ennem kellett. Azt mondta az orvosom, azért kapom ezt az inzulint, mert csak ez van kikísérletezve terhes nőkön. Az a helyzet, hogy annyira nem állt be a cukrom, hogy visszaállított a régi, Humalog_levemir kombinációra, és a terhességi előgondozást is leállította. Igaz, hogy most nagyon stresszes időszakom van, valószínű, hogy ez is bezavar a vércukromba. Ha van ennél pozitívabb tapasztalatotok az előgondozásról, légyszi írjátok meg. Ha ugyanis tényleg csak így lehet gyerekem, akkor elfogadom, és végigcsinálom, de ha lehet máshogy is, inkább keresnék mondjuk egy budapesti orvost.
    Előre is köszi mindenkinek!

Melinda jelenleg nem elérhető Gólya
    Regisztrált
    Sep 2006
    Üzenet
    4
    Köszönet
    0
    0 alkalommal
    0 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett Kérdés

Sziasztok!
    Most találtam rá erre a lapra, remélem tudtok nekem segíteni. 27 éves vagyok, 24 éve cukorbeteg. Fél éve férjhez mentem, és most már szeretnénk babát a párommal. El is kezdődött a terhességi előgondozás, de nekem az egész nagyon furcsa, ugyanis egyfajta inzulinra állítottak (Humulin R), és így hajnali 3-kor is fel kellett kellnem szúrni magam. Előtte Humalogot, és Levemirt kaptam. A Humulin R-rel sem állt be a cukrom, ráadásul folyamatosan hypoztam, melynek eredménye 4 hónap alatt 6 kilót híztam, a közérzetemről nem is beszélve. Ráadásul szinte egész nap ennem kellett, mert úgy lett beállítva a diétám is. Még meg sem reggeliztem, de már jött a tízórai, és így tovább, már undorom volt, ha ennem kellett. Azt mondta az orvosom, azért kapom ezt az inzulint, mert csak ez van kikísérletezve terhes nőkön. Az a helyzet, hogy annyira nem állt be a cukrom, hogy visszaállított a régi, Humalog_levemir kombinációra, és a terhességi előgondozást is leállította. Igaz, hogy most nagyon stresszes időszakom van, valószínű, hogy ez is bezavar a vércukromba. Ha van ennél pozitívabb tapasztalatotok az előgondozásról, légyszi írjátok meg. Ha ugyanis tényleg csak így lehet gyerekem, akkor elfogadom, és végigcsinálom, de ha lehet máshogy is, inkább keresnék mondjuk egy budapesti orvost.
    Előre is köszi mindenkinek!

naty77 logója
    naty77 jelenleg nem elérhető Gólya
    Regisztrált
    Sep 2006
    Hol
    Szigethalom
    Üzenet
    197
    Köszönet
    0
    0 alkalommal
    0 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett Re: Kérdés

szia!
    vagyunk itt páran, akik szültek a közelmúltban, így tudunk ajánlani neked orvoskat, kórházakat.
    én kipróbáltam a szabolcs utcát Baranyi doktornővel és a SOTE-t Pusztai doktorral. Összességében véve a dolgokat azt mondom senki ne menjen a szabolcs utcába.
    A SOtE-n tudok javasolni orvost, diabetológust és nőgyógyászt is.
    ne add fel a reményt!

zsuzsa7cat logója
    Regisztrált
    Sep 2006
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    56
    Köszönet
    0
    0 alkalommal
    0 üzenetét köszönték meg

Szia!
    Én is babaprojecten vagyok, - még az elején- .
    A Péterffyben Thaisz doktornőt keresd meg, akkor is, ha csak tanácsot kérsz tőle. Ha valaki, akkor ő segíteni tud, ráadásul nekem szimpi is volt. :P

bogácsa logója
    bogácsa jelenleg nem elérhető Feltörekvő
    Regisztrált
    Aug 2006
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    210
    Köszönet
    0
    0 alkalommal
    0 üzenetét köszönték meg

Idézet Eredeti szerző zsuzsa7cat
    Szia!
    Én is babaprojecten vagyok, - még az elején- .
    A Péterffyben Thaisz doktornőt keresd meg, akkor is, ha csak tanácsot kérsz tőle. Ha valaki, akkor ő segíteni tud, ráadásul nekem szimpi is volt. :P
    jó h te is oda jársz!
    majd néha zaklatlak a kárdéseimmel..én is thaisz-hoz szeretnék majd járni...már fel kéne keresnem....mert itt bp-en nincs még dokim..st meg messze van,oda már nem tudok járni...
    csak ez az egész orvososdi már idegeimre megy.
    bogácsa

zsuzsa7cat logója
    Regisztrált
    Sep 2006
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    56
    Köszönet
    0
    0 alkalommal
    0 üzenetét köszönték meg

majd néha zaklatlak a kárdéseimmel..én is thaisz-hoz szeretnék majd járni...már fel kéne keresnem....mert itt bp-en nincs még dokim..st meg messze van,oda már nem tudok járni...
    csak ez az egész orvososdi már idegeimre megy.[/quote]

Zaklass csak! :P Én pont hétfőn megyek a szokásos havi ellenőrzésre.... jaja, én is unom az "orvoshozjárkálás".... de ez van.... mák, hogy reggel munka előtt el tudom intézni......

Thaisz Erzsébethez nehéz bejutni, és ha jól tudom már csak a terhesgondozást csinálja....

bogácsa logója
    bogácsa jelenleg nem elérhető Feltörekvő
    Regisztrált
    Aug 2006
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    210
    Köszönet
    0
    0 alkalommal
    0 üzenetét köszönték meg

Idézet Eredeti szerző zsuzsa7cat
    csak ez az egész orvososdi már idegeimre megy.
    Zaklass csak! :P Én pont hétfőn megyek a szokásos havi ellenőrzésre.... jaja, én is unom az "orvoshozjárkálás".... de ez van.... mák, hogy reggel munka előtt el tudom intézni......

Thaisz Erzsébethez nehéz bejutni, és ha jól tudom már csak a terhesgondozást csinálja.... [/quote]

akkor majd azt mondom h a nagyon közeljövőben bébit szeretnék
    bogácsa

naty77 logója
    naty77 jelenleg nem elérhető Gólya
    Regisztrált
    Sep 2006
    Hol
    Szigethalom
    Üzenet
    197
    Köszönet
    0
    0 alkalommal
    0 üzenetét köszönték meg

De miért ragaszkodsz hozzá?

tudok a SOTE-n nagyon jó, rugalmas dokit ajánlani, aki a terhességet is végigcsinálja az emberrel. Akit eddig küldtem hozzá, csak jót tapasztalt és én is csak dícsérni tudom. És mivel nincs tömve betegekkel, legalábbis mindig tartja az időpontot, amire hív, ezért van ideje mindenkire, és nem harapja le az ember fejét, ha vmi nem oké.
    Én végignéztem az első terhességem előtt a lehetőségeket, az összes pestit, valahogy Thaisz doktornő nem került be a képbe nálam, később sem. És hiába hallottam róla Mollitól, ma sem mennék hozzá.
    Jó persze a mai fejemmel már Baranyi doktornőhöz sem mennék.

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
© Copyright 1993-2012 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!