Sziasztok!
Erika vagyok . 26 éves vagyok és 20 éve cukros. Tavasszal szeretnenk babat a ferjemmel (marmint a projektnek akkor szeretnenek nekiallni).
A doktorno akihez jarok a Peterfybe utalt at a Thaisz dokinőhöz. Majd valamikor megyek hozza, de meg idopontot kell kerni . a legutobbi ket HgA1c 7,4 és 7,7 volt. Aki rutinos es mar van barmi tapasztalata mind a korhazrol , mind a doktornorol es egyebkent magarol a cukorbeteg terhessegrol...barmi infonak orulok. Mindennek.szeretnek felkesziult es okos lenni. Meg persze tudni mire szamitsak.
Koszonom elore is a segitseget!
nyugodtan irjatok mailt jendrassik@freemail.hu
Eredmények 201-tól/től 210-ig összesen 2664
Téma: Babázhatok
-
2007-09-29 #201
02490 terhességgel szövősött cukorbetegség k.m.n /nállunk ez volt annó/ a kód és ezen kívül még van egy csomó veszélyeztetett terhességre BNO vonatkozó kód.
Szolnok
------------------------------------------
Aegroto dum anima est, spes est
-
2007-10-02 #202
Gólya
- Regisztrált
- Oct 2007
- Üzenet
- 10
- Köszönet
- 0
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
Barmi infonak orulok! :)
Erika
-
2007-10-02 #203
Gólya
- Regisztrált
- Oct 2007
- Üzenet
- 10
- Köszönet
- 0
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
Barmi infonak orulok!
Sziasztok!
Erika vagyok . 26 éves vagyok és 20 éve cukros. Tavasszal szeretnenk babat a ferjemmel (marmint a projektnek akkor szeretnenek nekiallni).
A doktorno akihez jarok a Peterfybe utalt at a Thaisz dokinőhöz. Majd valamikor megyek hozza, de meg idopontot kell kerni . a legutobbi ket HgA1c 7,4 és 7,7 volt. Aki rutinos es mar van barmi tapasztalata mind a korhazrol , mind a doktornorol es egyebkent magarol a cukorbeteg terhessegrol...barmi infonak orulok. Mindennek.szeretnek felkesziult es okos lenni. Meg persze tudni mire szamitsak.
2007-10-02 #204
Gólya
- Regisztrált
- Oct 2007
- Üzenet
- 10
- Köszönet
- 0
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
Barmi infonak orulok!
Sziasztok!
2007-10-02 #205
szia Erika!
Én is a Péterffybe járok a Thaisz doktornőhöz és a lehető legjobb helyre kerülsz ha majd oda jársz,nagyon aranyosak!!és mi is babavállalásra készülünk,akkor szurkoljunk egymásnak!!ha van időd és visszaolvasol itt sok infót találsz a fórumon.lizzi
Spirit pumpa-NovoRapid inzulinnal
-
2007-10-04 #206
Gólya
- Regisztrált
- Oct 2007
- Üzenet
- 10
- Köszönet
- 0
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
szia
Szia Lizzi!
Koszonom a biztatast. tenyleg soke rdekeset talaltam.
Erika
-
2007-10-10 #207
Sziasztok!
Tegnap voltam dokinál felülvizsgálaton. Sajna igazak a rémhírek! Egy főorvosasszony volt a felülvizsgáló, nagy nehezen össze tudtunk szedni annyi "tünetet", hogy maradhassak táppénzen. Az egy cseppet sem érdekli őket, hogy nem jó utazgatni, dolgozni IDDM-esen és terhesen! Egy főnök sem nézi jó szemmel, hogy ha az alkalmazottja 1,5 óránként mér, aztán vagy eszik, vagy insulint ad, jobb esetben meg járkál, mert a BÉBIKE NEM SZERETI, HA AZ ANYUKÁJA ÜL.
Szóval rettenet ez a mostani eü szabályozás, és állítólag minden nap változik.
Remélem hamar észreveszik magukat odafent!További szép napot mindenkinek!
Beatty
-
2007-10-12 #208
Végképp nem értem a dolgoz , hiszen a 02400 a tehességgel szövődött cukorbetegség,
vagy a terhesség előtt fenn álló cukorbetegség 02430 ez nem elég? a táppénzhez?
Ugyan írd már meg mit mondtak neked Betty? Hiszen ezek érvényes BNO kódok és a szürke agyam szerint minden BNO kód alkalms táppénz igénybe vételére, ha szakorvos javasolja, vagy nem?????,Szolnok
------------------------------------------
Aegroto dum anima est, spes est
-
2007-10-14 #209
Pontosan nem tudom, mi alapján írtak ki! Mindenfélét felsoroltak, de az biztos, hogy azok a dolgok a terhességgel függenek össze (lábdagadás, vetélés meg ilyenek), mintsem a cukorral. Semmi mást nem mondott az orvos, csak azt, hogy 2 hét múlva menjek vissza, 1 hónap múlva pedig újra felülvizsgálat. Remélem nem a 8. hónapban jönnek rá, hogy még tudnék dolgozni !!!???? Lényeg az, hogy "túl jók" az eredményeim, de az már senkit nem érdekel, hogy ezt hogyan érem el!!! Felháborítónak tartom az egészet! Nem az a dolog lényege, hogy a megelőzés legyen a cél, és ne az, hogy a már esetleg súlyos szövödmények kialakulását kelljen kezelni???!!! Szóval bocsika, túl sok infoval nem tudok szolgálni, ez a rendelet kb. szeptember 1-től él, és naponta kapnak új utasításokat. Amúgy meg a 3 órás várakozás után (pedig időpontra mentem) már nem volt kedvem kérdezősködni az orvostól.
További szép napot mindenkinek!
Beatty
-
2007-10-15 #210
Biztosan nem. Amikor a gyed-em lejárt az első lánnyal és még a szülésig volt hivatalosan 1,5 hónap kértem a táppénzt, mert cukros vagyok. És közölték ez nem indok, ezzel nem lehet táppénzre venni!!!! Végül a nőgyógy leírta, hogy ilyen olyan veszély... És ez nem most volt, hanem másfél éve!

Állandó webcím/URL
About LinkBacks
Válasz idézettel