Dr.Info - Egészség és Életmódmagazin

+ Válasz a Témára
101. oldal, összesen 266 ElsőElső ... 5191979899100101102103104105111151201 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 1,001-tól/től 1,010-ig összesen 2653

Téma: Babázhatok

kmolli logója
    kmolli jelenleg nem elérhető Moderátor
    Regisztrált
    Aug 2006
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    2,785
    Blog bejegyzés
    6
    Köszönet
    3
    77 alkalommal
    63 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

Elfelejtettem a gyógyszert... Azt írtad, hogy a fogantatás utáni néhány napban szedted felfázásra. Ez nem számít, akármilyen gyógyszer is volt az, mert a fogantatás utáni első 2 hétben még nincs közös vérkeringése az anyával a magzatnak, ezért semmi nem jut át a babához, csak a hormonok "tartják életben", ezért ilyekor még a cukrunk sem hat a babára. Az elmaradt mensi utáni első naptól már számít minden, de előtte még nem.

tubi jelenleg nem elérhető Feltörekvő
    Regisztrált
    Dec 2008
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    249
    Köszönet
    18
    17 alkalommal
    17 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

Szia Molli!

Nagyon köszönöm, hogy ilyen sokat írtál, nagyon kedves Tőled
    Hüvelyivel nézték mindegyik alkalommal. Az fura, hogy még most, legutóbb sem mondta a doki, hogy baj, én kérdeztem rá, hogy nem kellene-e már legyen szívhang. A párom is látta közben a monitorit, szerinte sem volt semmi "mozgás" és szerinte is látni lehetne, ha pulzálna. A mérést az ügyeletes doki szemmértékkel mérte, az előző meg "vonalzóval", vagyis a képernyőn húzta meg a vonalat, ami a hossza és azt kiírta a gép, hogy mekkora. Tehát az előző mérés tuti, a mostani ... hát. de engem is ez aggaszt... hogy ha tényleg nem nőtt ennyi idő alatt, az baj

Holnapig biztos nem lát a doki, igazából valószínűleg csak csütörtökön jutok be a rendelésére addig kellene valahogy kibírni. Nagyon szomorúak leszünk, ha nem marad meg, főleg, mert nem tudom, hogy mi az oka, hogy mit kellene másképp csinálni legközelebb. De majd megmondja a doki. Megkérdezem tőle a hormon-pótlást, amit írtál.
    Nem, ilyen horror-cukraim nem voltak az elmúlt több hónapban sem, úgyhogy akkor ez nem szólt bele.

Hát próbálok türelmes lenni és felkészülni, hogy lehet rossz hír is

Köszönöm mégegyszer a választ

szép napot!

Tubi

Regisztrált
    Dec 2008
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    249
    Köszönet
    18
    17 alkalommal

Alapértelmezett

sziasztok!
    no, vége a parának, ma a Praxisban voltunk és a szonográfus (aki amúgy egy nagyon jó fej pasi!) mindent rendben talált! az ügyeletes nem tudom, mit mért, mert az embrió maga már 1 cm!!! és hallottuk, láttuk a kis szívét is, hát nagyon megható volt Képet is kaptunk, az első kép a gyerkőcről nagyon megnyugodtunk, megfogadtam, hogy most már nem fogok aggódni, csak nagyon odafigyelni mindenre, de főleg a cukromra!

Köszönöm a válaszokat és a segítséget és a bíztatást! Minden hatásos volt és ha valaki megbízható UH-s helyet keres - Praxis! Ez tényleg profi szolgáltatás!

Tubi

erzsébet2 logója
    erzsébet2 jelenleg nem elérhető Feltörekvő
    Regisztrált
    Sep 2008
    Üzenet
    285
    Köszönet
    0
    0 alkalommal
    0 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

Szia Tubi! Gondoltam, hogy sikerülni fog neked mert én is ugyanigy voltam annak idején a kisfiammal, meg nálam is voltak gondok, nagyon szoritottam neked. Örülök, hogy minden rendben van, vigyázz magadra! ERZSI

Regisztrált
    Dec 2008
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    249
    Köszönet
    18
    17 alkalommal

Alapértelmezett

Szia Erzsi!
    köszönöm Neked is szorítást most fellélegeztünk, remélem, többet nem is lesz ok az ijedségre és a gondok helyett jön a sok öröm persze a gondoktól sem ijedünk meg nagyon, majd megoldódnak
    szép napot!
    Tubi

kmolli logója
    kmolli jelenleg nem elérhető Moderátor
    Regisztrált
    Aug 2006
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    2,785
    Blog bejegyzés
    6
    Köszönet
    3
    77 alkalommal
    63 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

Idézet Eredeti szerző tubi Üzenet megjelenítése
    sziasztok!
    no, vége a parának, ma a Praxisban voltunk és a szonográfus (aki amúgy egy nagyon jó fej pasi!) mindent rendben talált! az ügyeletes nem tudom, mit mért, mert az embrió maga már 1 cm!!! és hallottuk, láttuk a kis szívét is, hát nagyon megható volt Képet is kaptunk, az első kép a gyerkőcről nagyon megnyugodtunk, megfogadtam, hogy most már nem fogok aggódni, csak nagyon odafigyelni mindenre, de főleg a cukromra!

Köszönöm a válaszokat és a segítséget és a bíztatást! Minden hatásos volt és ha valaki megbízható UH-s helyet keres - Praxis! Ez tényleg profi szolgáltatás!

Tubi
    Nagyon örülök, annyira drukkoltam! Hát ezek szerint ez az ügyeletes fickó múltkor nagyon mellényúlt, elég béna lehetett, ekkorát elmérni!!! És akkor már biztosan volt szívhang is, szóval nagyon béna egy UHs lehetett... Ezért tényleg érdemes inkább a praxisba menni minden ilyen helyzetben, mert ott nem szoktak ilyet tévedni. Jól tetted, hogy ide mentél!!!

Az aggódásról... mostmár mindig aggódni fogsz, életed része lesz, ameddig élni fogsz, mert az Anya mindig aggódik a Gyerekéért, akár hasban van, akár nem, ez egyszerűen velejár Most egy pár napig még nem fogsz aggódni, utána majd jön valami más És a másodiknál sem lesz sokkal kevesebb aggódás És amint kibújnak... utána, leginkább az elején, az olyan brutálaggódás lesz, de addigra már belerázódik az ember Szóval, ha netán újra aggódnál valamin, akkor gondolj arra, hogy ez természetes és továbbra is "beszéld meg" a babával, mert akkor könnyebb lesz
    További boldog 7.5 hónapot!

h.kingus jelenleg nem elérhető Gólya
    Regisztrált
    May 2009
    Üzenet
    3
    Köszönet
    0
    0 alkalommal
    0 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

Sziasztok!
    Látom nagyon rég nem írt ide senki, de remélem vki válaszol majd nekem. Visszaolvastam pár hozzászólást, és feltűnt, hogy Baranyi doktor nőt senki sem kedveli. Pontosabban Szabolcs utcai kórház és a doktornő. Valaki esetleg elmondaná nekem a tapasztalatait? Igaz azóta már nem a szabolcs utcában van... de én hozzá járok diab kezelésre, és őszintén szólva nekem is vannak kételyeim vele kapcsolatban, de a terhes gondozásáról semmit nem tudok, így ha valaki megosztaná velem, annak örülnék. Én és a párom még csak tervezzük, hogy babánk lesz, de jó előre felkészülni, utánajárni a dolgoknak... 16 éve vagyok egyébként 1. típusú cukorbeteg.

Regisztrált
    May 2009
    Üzenet
    3
    Köszönet
    0
    0 alkalommal
    0 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

hm, kicsit benéztem a dátumokat látom, hogy még ma is él a fórum, ennek örülök

szolnok logója
    szolnok jelenleg nem elérhető Feltörekvő
    Regisztrált
    Sep 2006
    Hol
    Hát persze, hogy Szolnok
    Üzenet
    352
    Köszönet
    0
    0 alkalommal
    0 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

Kedves Tubi!
    Tiszta szívből gratulálok, és vigyázz magadra.

Kedves h.Kingus!
    Az, hogy ki szereti ki nem és melyik dokit, hát az egyéni.
    Baranyi nyilvánvalóan jó orvos, rutinos és nagyon sokat változott már ami a rugalmasságát illeti. Rugalmasabb lett.!! Hangulat ember, mint majd mindenki, kétségtelen , hogy időnként túl kell élni a stílusát, de mint orvos tevékenysége pozitívan értékelhető.
    Nekem a lányom mindkét terhességét az ő "égisze" alatt hordta ki, és még sokan mások is.
    Én azt tudom neked tanácsolni, hogy te a szíved szerint válasz orvost. Ha eddig hozzá jártál, nem biztos, hogy váltanod kéne, ha csak valami eget verő indokod nincs rá.
    Egyébként az Erős Antónia is hozzá jár. Már ha ez jelent valamit. Pedig Ő biztos találna mást ha ........
    Szolnok
    ------------------------------------------
    Aegroto dum anima est, spes est

Regisztrált
    May 2009
    Üzenet
    3
    Köszönet
    0
    0 alkalommal
    0 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

Szolnok: köszi a választ én is úgy gondolom, hogy egyéntől függ, kinek ki szimpatikusabb. Én csak kiváncsi lennék, konkrét dolgokra, hogy mégis miért beszélnek Baranyi ellen. Én csak 5 éve vagyok Baranyinál, mert 20 éves koromig az 1.számú gyerekklinikán voltam. És hogy őszinte legyek, nálam semmi javulást nem ért el. Ehhez persze én is hozzájárultam korábban. De amióta tényleg odafigyelek, és csinálom, és utánajárok, és olvasok...stb, azóta nagyon sokat javítottam én magam az eredményeimen, míg a doki akármit kitalált, csak rontott mindig. Legutóbbi kórházi benfekvésem alkalmával haza is jöttem saját felelősségemre, pedig csak másik inzulint szerettem volna, mert egyszerűen nem érdekelte mit mondok. Egyik fülén be, másikon ki, mint aki nem vesz róla tudomást, hogy vki mondott vmit neki... Szóval nekem ilyen tapasztalataim vannak Baranyival kapcsolatban. Persze engem az is érdekel, ha valakinek jó tapasztalati vannak... mindenre kiváncsi vagyok. De ezekszerint akkor lányaid cukrát sikerült beállítani rendesen, és nem volt semmi gond

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
© Copyright 1993-2012 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!