György! Ahogy már a talin is beszélgettük, szerintem keressél egy másik szemészt! Az sem baj, ha nem Pesten sikerül találni, szerintem 3 havi rendszerességgel megér Neked is egy utazást a szemed világa!Ne hagyd Magad! Amint mondtam, NEM TE, AZAZ MI BETEGEK VAGYUNK AZ ORVOSÉRT, HANEM Ő VAN ÉRTÜNK!!!! Ahol hiányosságot tapasztal az ember, akkor igen is lehet, és kell is lépni! Ha más nem, rá kell kérdezni, hogy az adott dologgal esetlegesen Te/Mi nem értesz/értünk egyet! Veszíteni valónk van?! Legfeljebb még annyira sem törődnek az emberrel, mint előtte... Na, de van még annyi jó szakember! Csak meg kell Őket találni! Én már párszor írtam itt a fórumon, hogy nem egy gyermekdiabetológust elfogyasztottunk!
Olyat, akiről azt mondták, hogy nincs hova tovább menni, mert Ő a csúcs M.o.-n... És én nem féltem lépni! Azóta is áldom az agyamat, hogy igen is mertem váltani orvost! Csak az az egy bánt, hogy nem előbb cselekedtem... Lehet, hogy ha előbb megyünk ahhoz az orvoshoz, akihez most járunk Győrbe, sok-sok kómától kíméltem volna meg a gyereket, és az ezzel járó rengeteg kellemetlenségtől -havonta, másfél havonta min. 2-3 hét kórház...- (minden túlzás nélkül!!!). De nem szabad magamat ezért hibáztatni, mert elsősorban NEM rajtam múlott, hanem az akkori kezelőorvoson...
Nos, akkor augusztusban várom/várjuk a diab gondozódról alkotott véleményedet! Remélem, csupa jó tapasztalatod lesz! Ezt kívánom Neked tiszta szívemből!(És Mindenkinek!!!)
Eredmények 21-tól/től 30-ig összesen 1042
-
2008-06-10 #21
- Regisztrált
- Nov 2006
- Hol
- Dunaújváros
- Üzenet
- 7,781
- Blog bejegyzés
- 29
- Köszönet
- 199
- 275 alkalommal
184 üzenetét köszönték meg
-
2008-06-10 #22
- Regisztrált
- Jun 2007
- Hol
- Várpalota
- Üzenet
- 7,184
- Blog bejegyzés
- 17
- Köszönet
- 136
- 292 alkalommal
188 üzenetét köszönték meg
Tímeácska /alias Csigu
/
Roche, Spirit + Combo pumpa, 1+1 db/háztartás
- egyelőre
!
Spirit + Combo: NovoRapid, pen: Humulin M3
-
2008-06-10 #23
-
2008-06-10 #24
- Regisztrált
- Jun 2007
- Hol
- Várpalota
- Üzenet
- 7,184
- Blog bejegyzés
- 17
- Köszönet
- 136
- 292 alkalommal
Dina!
Nem tudom, merre laktok, de lenne egy ötletem! Szeptemberre tervezünk az itteni fórumozókkal egy diabos hétvégét (Kisgyón-ban, Fejér megyében, a Bakonyban)... Lesznek ott penesek, pumpások is, és gyerekek is! Sőt, pumpás gyerekek is!
Ha van kedvetek, és lehetőségetek, gyertek el Ti is! Biztos vagyok benne, hogy Te is sok hasznos infóhoz jutnál, és Emmácska is jól érezné magát a gyerekekkel!
(Közben megnéztem, Budapesten laktok...
)
Tímeácska /alias Csigu
/
- egyelőre
!
-
2008-06-10 #25
- Regisztrált
- Nov 2006
- Hol
- Dunaújváros
- Üzenet
- 7,781
- Blog bejegyzés
- 29
- Köszönet
- 199
- 275 alkalommal
184 üzenetét köszönték meg
Dina!
Csak annyit fűznék hozzá Tímeácska írásához, hogy erre a talira nem csak a cukorbeteg gyerkőcöket lehet hozni. Írtad, hogy 5 gyermeked van. Azt te döntöd el, hogy hányan szeretnétek jönni, tehát a tesók sincsenek kizárva ebből a szuper szabadtéri programból.Kata, aliasTeki
Roche, Combo pumpa,
Inzulin: Humalog
-
2008-06-10 #26
- Regisztrált
- Jun 2007
- Hol
- Várpalota
- Üzenet
- 7,184
- Blog bejegyzés
- 17
- Köszönet
- 136
- 292 alkalommal
-
2008-06-10 #27
Kedves Tímeácska és Kata
Itt nálunk sokan vannak a kórházi szemészeten orvosok, de kell beutaló. Mivel már tudom, hogy létezik diab gondozó, és jogom van igénybe venni, ott fogom szorgalmazni a szemem felülvizsgálatát. Azt el tudom fogadni, hogy az egyik szememen nem tudnak már segíteni.
De a másik! Különben is másik szemdoki azt mondta, 2-3 éven belül teljesen megvakulók.
Nem vált be a jóslata,
mert az idő lejárt és én vidáman ütögetem a billentyűzetet, igaz, ez nagyon gyakran mellé sikerül.
-
2008-06-10 #28
- Regisztrált
- Jun 2007
- Hol
- Várpalota
- Üzenet
- 7,184
- Blog bejegyzés
- 17
- Köszönet
- 136
- 292 alkalommal
Mindig, minden helyzetből a lehető legtöbbet/legjobbat kell kihozni, és most ez vonatkozik a szemedre is!
Hát, annak meg különösen örülök, hogy nem jött be annak a szemdokinak a "jóslata"!
Soha ne is legyen igaza!!!
Ha ez "vigasztal" György, én is elég gyakran melléütök...
Meg vagyunk még ezzel egy páran...
Én arra szoktam fogni, hogy gyorsabban jár a kezem, az agyamnál... Vagy fordítva?!?! 

Tímeácska /alias Csigu
/
- egyelőre
!
-
2008-06-10 #29
- Regisztrált
- Jun 2007
- Hol
- Várpalota
- Üzenet
- 7,184
- Blog bejegyzés
- 17
- Köszönet
- 136
- 292 alkalommal
Na, jóvanmostmár Kata! Minden napra másik logót fogsz gyártani?! Te most egy irodában dolgozol, vagy fényképésznél?!

Tímeácska /alias Csigu
/
- egyelőre
!
-
2008-06-10 #30
- Regisztrált
- Dec 2007
- Hol
- Budapest
- Üzenet
- 896
- Blog bejegyzés
- 10
- Köszönet
- 72
- 82 alkalommal
50 üzenetét köszönték meg
- Milyen időközönként jártok gondozásra?
A kezdetekben hetente, mert katasztrófálisak voltak az értékek, aztán egyszer csak 3 hónap, most 2 (az eredmények távol sem tökéletesek)
- Szerintetek milyen időközönként lenne a legoptimálisabb a gondozáson megjelenni?
Én ezt állapotfüggővé tenném. Ha nincs gond, stabil a gyerek, elég lenne ritkán, de gond esetén akár 2 hetente is.
- Mekkora szerepe van a háziorvosoknak a diabeteses betegek gondozásában?
Tevékenysége a receptfelírásra korlátozódik.
- Milyen hiányosságokat tapasztaltok a diab. gondozókban?
Érzéketlenség.
- Mennyi időt szán rátok egy-egy gondozás alkalmával az orvosotok?
10-15 perc
- Elegendőnek találjátok ezt az időt?
lsd. 2. kérdésnél.
- Mennyire nyitott az esetlegesen felmerülő kérdésetekre a gondozást végző team?
Team nincs.
- A diabetes felfedezésekor milyen szintű oktatást kaptatok? Meg voltatok ezzel elégedve?
Csak alapok. Itt a fórumon sokkal többet tanultam.
- Folyik-e a gondozást végző teamnél folyamatos edukálás?
Nem tudok róla, hogy a táboron kívül van-e valami.
Hasonló témák
-
Cukorbeteg gyermek
vende1 által, fórum: Általános kérdések, hozzászólásokVálasz: 2152Utolsó üzenet: 11 Órával ezelőtt, 10:08 -
Segítség, cukorbeteg lettem!!
agap által, fórum: Általános kérdések, hozzászólásokVálasz: 209Utolsó üzenet: 2011-11-26, 03:56 -
Lisztérzékeny cukorbeteg fogyókúrája?
Kiska által, fórum: GasztrozónaVálasz: 44Utolsó üzenet: 2011-06-10, 12:53 -
Cukorbeteg kamasz
Sani által, fórum: Általános kérdések, hozzászólásokVálasz: 270Utolsó üzenet: 2011-05-05, 03:12 -
Elhízott és cukorbeteg háziállatok
dr.info team által, fórum: Dr.Info friss hírek - cikkekVálasz: 0Utolsó üzenet: 2008-11-15, 02:11

Állandó webcím/URL
About LinkBacks
Válasz idézettel