Eredmények 421-tól/től 421-ig összesen 421
Téma: Paleolit táplálkozás
-
2012-02-08 #421
- Regisztrált
- Nov 2006
- Hol
- Dunaújváros
- Üzenet
- 7,781
- Blog bejegyzés
- 29
- Köszönet
- 199
- 275 alkalommal
184 üzenetét köszönték meg
Nah, hát valami ilyesmit akartam írni, erre gondoltam, te jól összeszedted.
Én egyszer olvastam a nagy reform táplálkozási hullám közepette, hogy a kefír hiába baromi egészséges, ha valaki erőszakkal gyűri le a torkán, akkor annak semmi haszna nem válik belőle.
Gondolom néhány élelem féleségnél meg el kell telni némi időnek, hogy beazonosítható legyen, hogy mire nincs szükségünk, vagy mi okoz gondot (emésztés, fejfájás, akármi), mint pl nálam a tej. Nem kellett a tejet legyűrködni a torkomon, vagyis imádtam, nem volt más nyilvánvaló jele annak, hogy jobb lesz majd nélküle, mint a vc emelkedés, inkább hullámzása.Kata, aliasTeki
Roche, Combo pumpa,
Inzulin: Humalog
Hasonló témák
-
Egészséges táplálkozás időskorban
dr.info team által, fórum: Dr.Info friss hírek - cikkekVálasz: 0Utolsó üzenet: 2009-09-18, 03:23 -
Táplálkozás: ételeink anatómiája
dr.info team által, fórum: Dr.Info friss hírek - cikkekVálasz: 0Utolsó üzenet: 2009-04-03, 03:52 -
Élelmiszerárak és az egészséges táplálkozás
dr.info team által, fórum: Dr.Info friss hírek - cikkekVálasz: 0Utolsó üzenet: 2009-03-17, 11:40 -
Inkontinencia: táplálkozás és gyógyszerek
dr.info team által, fórum: Dr.Info friss hírek - cikkekVálasz: 0Utolsó üzenet: 2008-12-23, 09:40 -
Inkontinencia: táplálkozás és gyógyszerek
dr.info team által, fórum: Dr.Info friss hírek - cikkekVálasz: 0Utolsó üzenet: 2008-12-23, 08:40

Állandó webcím/URL
About LinkBacks
(akkor is, ha csak annyi a tünet, hogy túlságosan felviszi a cukrodat) meg nekem
Az általános alapelv nálam, hogy azt kizárom az étrendemből, ami kicsit is zavart okoz a szervezetemben. Így zártam ki a szóját is, mert megváltoztatta a ciklusomat (és később, egy allergia teszten derült ki, hogy valóban ellenanyagot termelek rá).
Válasz idézettel